Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Face Off pazar 22:30 da Kanal D de

Mix

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Bence çok güzeldi. Zaten Nicholas Cage olsun izlerim. Sırf onun yüzünden Melekler şehri'ni seyretmiştim ben yaa(güzel filmdi hakkını yemiyim) Oynadığı manyak tiplemesini ise çok sevdim :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Sizce kötü adam kime yakışıyor?

bence john travolta daha kötü oluyor =) daha önce kötü adam rolünde oynamıştı sanırım ama nerede çıkartamıyorum şimdi?

ama film gerçekten harika ve çok ilginç bir konu...
bu filmi ilk izlediğimde
Herifin yaptığını görünce bi ton küfür etmiştim =)[signature][hline]/ bLackchaoS
[email protected]
uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi!
Sosyal ağlarda paylaş

Kod adı kılıçbalığına o vardı galiba. Ayrıca Pulp Fuction (ucuz Roman) filminde tetikçi gibi bir şeydi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü adamdı onu hatırlıyorum. Hatta arabayı temizleme ile ilgilibölümü çok iyiydi. Bir patronun (2. bölümde gayler tarafından halledilen elemanın :P) adamıydı. Uma Thurman'a ayak masajı yaptığını düşündüğü adamı öldürtmek için yollamıştı bunları. Gerçi ben o filmin kafe sahnelerine hastayım :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...