Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 e benim göbeğim deli şişirilmiş, ben de süperim heyo[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 21 Temmuz 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oyunculuk kesinlikle harika zaten bu iki aktor ayni filmde oynarsa filmde ne kadar hata olursa olsun izlemeye deger olacagi kesin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bi kere daha izledim coşmuş film harika ...[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 şöle bi baktım kanald'de. aman allahım dedim kapadım sinemada gitmiştim, divx'ini 6 ay önce falan izlemiştim. yakın bir zamanda yine izlerim ama türkçe dublajından allah korusun[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bence çok güzeldi. Zaten Nicholas Cage olsun izlerim. Sırf onun yüzünden Melekler şehri'ni seyretmiştim ben yaa(güzel filmdi hakkını yemiyim) Oynadığı manyak tiplemesini ise çok sevdim :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sizce kötü adam kime yakışıyor? bence john travolta daha kötü oluyor =) daha önce kötü adam rolünde oynamıştı sanırım ama nerede çıkartamıyorum şimdi? ama film gerçekten harika ve çok ilginç bir konu... bu filmi ilk izlediğimde Herifin yaptığını görünce bi ton küfür etmiştim =)[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kod adı kılıçbalığına o vardı galiba. Ayrıca Pulp Fuction (ucuz Roman) filminde tetikçi gibi bir şeydi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nicolas cage'in filmin başındaki halleluja diye dolanıp kızın k.çını ellemesi süper sahne eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet Kod adı Kılıçbalığında vardı. ucuz romanda tetikçimiydi ya hatırlamıyorum oynadı ama ne oynadı hatırlamıyorum şimdi =)[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kötü adamdı onu hatırlıyorum. Hatta arabayı temizleme ile ilgilibölümü çok iyiydi. Bir patronun (2. bölümde gayler tarafından halledilen elemanın :P) adamıydı. Uma Thurman'a ayak masajı yaptığını düşündüğü adamı öldürtmek için yollamıştı bunları. Gerçi ben o filmin kafe sahnelerine hastayım :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nicolas cage e tabiki daha cok yakısıyor. psikopat tipi var adamda her an karsısındakini öldürecek yada tecavüz edecek diye bekliyosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nicolas cage'de normalde öyle bi tip yoktur da bu filmde yaratmış adam :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 john travolta nin belindeki silahi tutus sahnelerine bir bakin derim soyle ayaktayken cenazede elini silaha goturup ustune koyuyor cok endamli ve tam mafya havasinda.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar