Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi browser hakkinda gordugum en ilginc sikayet muhtemelen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 son tab kapatma derken? sağ üstteki çarpıdan tab mı kapatmaya çalışıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hayır. 5 tab açtın diyelim. sırayla kapt hepsini teker teker. en sonuncuyu kapattığında browserın kapanmasından bahsediyorlar. şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti de harbi saçmaymış :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla bence de sorun değil gayet güzel bir özellik bu. hatta opera bunu yapmayınca baya garibime gitmişti, bir daha niye uğraştırıyor beni böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti de harbi saçmaymış :> olmadi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 daha önce farketmemiştim cidden de en çok ziyaret edilenler kalsa son tabı da kapattığımızda daha iyi olmaz mı. yada ayarlanıyor mu acaba o tarz bişey dur bakayım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Valla ben de çok mantııklı buluyorum, ctrl--w ile tak tak tak tak hepsini kapatıyorum sırayla, browser da kapanıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 chrome un en guzel kisayollarindan biridir halbuki. kapanmasin isteyenler icin last tab standing tadinda extensionlar var, sona ne kalacagi dahi ayarlanabilir olmali. benim de sahsen elim o kadar alismis ki chrome ve rockmelt den, opera kullanirken son tab i kapatamayinca rage e giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Jeeztro said: ya sbah kalktım chrome u açtım bi hata verdi okumadım tek tamam şıkkı vardı bastım kapandı bu sefer chrome. açtığımda tüm extensionlarım silinmiş, theme silinmiş şekilde buldum. bookmarklar vs duruo. şifreler duruo ama kaç gün uğraştığım extensionlarım gitti. napabilirim? optionstan sync kısmına bak. muhtemelen profilin corrupt oldu. sync i tekrar yaparsan herşeyin geri gelir. benim de başıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 throine said: ne yazsam hede hödö sitesine mi gitmek istediniz diye soruyor. kafayı yicem ya reppim. abi bu sorun bir tek bende mi var? it's not a bug it's a feature ise ben istemiyorum kalsın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 çarpıya basında sonsuza kadar gitmiyo mu ya da oyle bi secenek yok mu bi daha sorma diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 farklı bi laptoptayım şu an mesela. adres çubuğuna teknofiyat yazıp ctrl+enter bastığımda burda da çıkıyor aynı uyarı. donanimhaber denedim onda da aynı uyarıyı verdi. ama mesela paticik, microsoft, yahoo, bing, facebook, darkhardware gibi random denediğim başka sitelerde sorun yok. ama gel gör ki kardeşimin laptopunda denedim yan odada. onda hiçbirinde yok sorun bu seferde. yetemedim ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benimki kendini updatelemiş. ama öyle soru olayı çıkmıyo. tek harf yazıyorum scroll açılıyo işte on numara olay. hatta artık hangi harfin ilk sırasında hangi site var acayip oturmuş durumda. tek harf+enter yapıyorum hemen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bi kere oradaki linke basıp girdikten sonra tekrar çıkmadı o uyarı. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haa senin dediğin olayı şimdi anladım oha. .com geliyo direk öyle yapınca sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ctrl+enter .com açıyo normalde ama sende neden yememiş bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ctrl enter basan benim ama o değil ehe :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 hmm karıştı o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kozalak said: çarpıya basında sonsuza kadar gitmiyo mu ya da oyle bi secenek yok mu bi daha sorma diye ? çarpıya basınca gidiyor ama bir daha sorma diye bir şey de yok. adres satırına random harflerle yazsam yine aynısı çıkıyor anlamadım gitti. :///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aramada sorun yok ben de bu arada. ama mesela rastgele bazı sitelerde o uyarıyı verdi bu laptopta işte. içeridekinde sorunsuz ama. daha önceden girilmiştir orada büyük ihtimalle tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uninstall et chrome'u. sil herşeyini hiç iz kalmasın onla ilgili. sonra kur tekrardan. 5 dakka sürmez max. yine aynı şey olacakmı çok merak ettim. extension ve bookmarkları yedeklemen gerekebilir bu arada hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Options ta Under the hood da ilk sıradaki kaç şeyde tik var? bende sadece sonraki bilgi toplama hedesi tikli değil diğerleri tikli. onlardan biri yapıyor olabilir mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kozalak said: Options ta Under the hood da ilk sıradaki kaç şeyde tik var? bende sadece sonraki bilgi toplama hedesi tikli değil diğerleri tikli. onlardan biri yapıyor olabilir mi acep. ilk ikideki şeyleri kaldırdım hepsini cache boşalttım, uninstall ettim her şeyi ile sonra tekrar kurdum yine böyle. çok sinir bozucu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi yok bunun sebebi çok saçma sapan bi şeyden çıkıcak eminim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aynı chrome masaüstünde de yüklü onda böyle bir sorun yok. yok mu bunun için bir registry magic? asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar