Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome 9

Pluton

Öne çıkan mesajlar

chrome un en guzel kisayollarindan biridir halbuki.
kapanmasin isteyenler icin last tab standing tadinda extensionlar var, sona ne kalacagi dahi ayarlanabilir olmali.

benim de sahsen elim o kadar alismis ki chrome ve rockmelt den, opera kullanirken son tab i kapatamayinca rage e giriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

ya sbah kalktım chrome u açtım bi hata verdi okumadım tek tamam şıkkı vardı bastım kapandı bu sefer chrome. açtığımda tüm extensionlarım silinmiş, theme silinmiş şekilde buldum. bookmarklar vs duruo. şifreler duruo ama kaç gün uğraştığım extensionlarım gitti. napabilirim?

optionstan sync kısmına bak. muhtemelen profilin corrupt oldu. sync i tekrar yaparsan herşeyin geri gelir. benim de başıma gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

farklı bi laptoptayım şu an mesela.

adres çubuğuna teknofiyat yazıp ctrl+enter bastığımda burda da çıkıyor aynı uyarı. donanimhaber denedim onda da aynı uyarıyı verdi.

ama mesela paticik, microsoft, yahoo, bing, facebook, darkhardware gibi random denediğim başka sitelerde sorun yok.

ama gel gör ki kardeşimin laptopunda denedim yan odada. onda hiçbirinde yok sorun bu seferde.

yetemedim ben buna.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Options ta Under the hood da ilk sıradaki kaç şeyde tik var? bende sadece sonraki bilgi toplama hedesi tikli değil diğerleri tikli. onlardan biri yapıyor olabilir mi acep.

ilk ikideki şeyleri kaldırdım hepsini cache boşalttım, uninstall ettim her şeyi ile sonra tekrar kurdum yine böyle. çok sinir bozucu. :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...