Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrome 9

Pluton

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

İşe yaramıyor. Forumlardan toplu linki alamıyor. Tıklanamayan linkleri alması lazım. Flashgot'la seçiyorum linkleri flashgot selection diyosun, orbit'e yada istediğin yerle indir diyorsun.

yaraması lazım ama bilemedim şimdi.

gerçi artık kullanmıyorum ben de onu, gerek kalmadı yani. seçtiğim linklerin hepsi jdownloadera gidiyor direk benim. o tıklanamayan linkler için de clickable links diye bi extension kullanıyorum.

bu arada sen opera mı kullanıyorsun? o tıklanamayan linkler için bildiğin bi extension var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dikkat çeken üçüncü yenilik ise Cloud Print adını taşıyor. Bu özellik sayesinde, doğrudan bağlantınız bulunmayan bir yazıcıdan bile, internet üzerinden çıkış alma şansınız oluyor. Bu özelliğe de yine seçeneklerden ulaşabilirsiniz.

İlk mesajda var
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ctrl+shift+del > cache > clear everything.
her seferinde bunu yapmak yorar insanı ama. normalde senin dedigin hatanın olusmaması lazım. dinamik contenti cache'e almaz.

gerci sen kendi yaptıgın siteden bahsetmissin. ama bende o da olmuyor. browserı kapatıp acmak yetiyor.

katılıyorum. sen chormu bi kaldır yeniden yğkle. bende öle bişe yapmıo. çok akıllı maaşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...