Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mum_Chamber said: her versiyon icin yeni konu acmayin yahu. adamlar iki ayda bir versiyon yukseltiyorlar. Önemli değişiklikler var diye açtım ne kızıyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 açanı alalım içeriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 LathspeLL said: İşe yaramıyor. Forumlardan toplu linki alamıyor. Tıklanamayan linkleri alması lazım. Flashgot'la seçiyorum linkleri flashgot selection diyosun, orbit'e yada istediğin yerle indir diyorsun. yaraması lazım ama bilemedim şimdi. gerçi artık kullanmıyorum ben de onu, gerek kalmadı yani. seçtiğim linklerin hepsi jdownloadera gidiyor direk benim. o tıklanamayan linkler için de clickable links diye bi extension kullanıyorum. bu arada sen opera mı kullanıyorsun? o tıklanamayan linkler için bildiğin bi extension var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 siz şimdi tıklamak için üye olunuz linklerini mi alıyonuz bu prgramlarla yoksa toplu 50-100lü rapid vs sıralı linkleri verilen sayfalardan toplu linkleri alıp sırayla indirtmesinden mi bahsediosunuz. annamadım annatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ikinci dediğini yapıyorum zaten ben ama mesela burda imzana bi link koysan ona tıklanılamıyor normalde. bana işi yapabilecek extension lazım opera için. chromeda clickable links var mesela. o tarz birşey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Chrome'da önbellek olayını nasıl kapatıcaz bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bence süper bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Abi süperde benim işime yaramıyor şuan, websitesinde bir resim değiştiriyorum belleği silmeden yenilenmiyor yada yeniden açmadan. Ctrl+f5 'de yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ctrl+shift+del > cache > clear everything. her seferinde bunu yapmak yorar insanı ama. normalde senin dedigin hatanın olusmaması lazım. dinamik contenti cache'e almaz. gerci sen kendi yaptıgın siteden bahsetmissin. ama bende o da olmuyor. browserı kapatıp acmak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ya formatdan önce yoktu böyle birşey şimdi çıktı. Cacheiyor resimleri ayar oluyor, css sprite yapıyorum mesela 2 saat resme baktım dün hata mı var neden göstermiyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ctrl+shift+n yap cache i temizledikten sonra. private browsingden bak. bu arada 9la mı geldi mi bilmiyorum ama, google cloud printing diye bir olay gelmiş. bilgisayarına bağlı printera uzaktan, cep telefonu da dahil olmak üzere baskı komutu yollayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 said: Dikkat çeken üçüncü yenilik ise Cloud Print adını taşıyor. Bu özellik sayesinde, doğrudan bağlantınız bulunmayan bir yazıcıdan bile, internet üzerinden çıkış alma şansınız oluyor. Bu özelliğe de yine seçeneklerden ulaşabilirsiniz. İlk mesajda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 toggie said: ctrl+shift+del > cache > clear everything. her seferinde bunu yapmak yorar insanı ama. normalde senin dedigin hatanın olusmaması lazım. dinamik contenti cache'e almaz. gerci sen kendi yaptıgın siteden bahsetmissin. ama bende o da olmuyor. browserı kapatıp acmak yetiyor. katılıyorum. sen chormu bi kaldır yeniden yğkle. bende öle bişe yapmıo. çok akıllı maaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 chromeda googlenin direk klasik olarak acilmasini ayarliyabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ayarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seçenekler > temel bilgiler > başlangıçta şu sayfaları aç seçeneğini işraetleyip neyi açtırmak istiyorsan ekle oraya. istediğin akdar ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 başlangıçta açılması değil mesela googleye giricem direk bu chrome googlesi açılıyo her googleye girişte klasik e tiklamak zorunda kaliyorum, mesela googleye girdigimde direk klasik google açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 anlamıyorum ne demek istediğini. klasik google ne? chrome google ne onu bi anlayabilsem çözecem sanırım. google'a neden girmek istiyorsun? arama yapmaksa amacın yaz adres çubuğuna o arasın istediğin yerde. hatta keyword oluşturup farklı yerlerde de arama yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 chrome googlesi https://encrypted.google.com/ şu şekilde açılan google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sanırım igoogle sayfası açılıyor ondan bahsetmiş... yok değilmiş sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.ghacks.net/2011/02/03/how-to-enable-disable-encrypted-search-in-google-chrome/ tam olarak şu sanırım senin yapmak istediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yaradı mı işine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sağol edit: baktımda bende orda arama seceneklerinde tek google var google ve google encrypted die ayrilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ya bazı görselleri göstermiyo chrome, bazı internet siteleride durup duruken bi süre ulaşılamıyo falan yönlendirliyo şu bu yazısı çıkıyo var mı bu tarz sorunlar yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 chrome 5'de falan oluyordu o bana, resmi yardım sayfasına göz gezdirdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar