Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahvaltı Manyaklığı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Kahvaltı öğünü benim hayatta vazgeçemiyeceğim bir öğündür. Mesela bugün hiç bişi yemedim. Her zaman ilk öğünüm kahvaltı olur.. Şimdi kendime kahvaltı sofrası hazırladım. Saat akşam 10 da da olsa yine kahvaltı ederim. Ve gün içinde başka kahvaltı etmem çok aç olsam dahi.. Hep ilk öğün kahvaltıdır.

hele marketlere giderim. İtalyan peyniri mezelar kaşarlar zeytinler reçeller ballar. Zevktir benim için. Hep kahvaltıda yeni icatlar denerim. Kşarı eritip içine bal atarım ekmeğe sürerim yerim. Aklıma ne geldiyse. Ve mutlaka her kahvaltıda 1 ekmek bitiririm. 1 ekmek kesin biter ne fazlası ne azı..

Gazetemi ne tuvalette ne başka yerde, mutlaka kahvaltıda okurum. Hatta kahvaltım uzun sürsün diye eve hep 2 gazete alırım. İşe bu yüzden çoğu zaman geç kalırım..

Saat 10 da toplantım varsa ve ben 9 da uyanmışsam bile mutlaka kahvaltı ederim.

Kahvaltı benim en sevdiğim öğündür..

İyiki varsın kahvaltı...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay bende de var çünkü babam da kahvaltı hastasıdır
"biz anamuzdan bubamuzdan böyle gördük"
şu ana kadar bütün kahvaltı malzemesi çeşitlerinin %90 ını yemişimdir heralde. çok güzel bi alışkanlık.hem yararlı da[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kahvaltı etmem hıch Cunku sabah yemek yıyemem ılk uyandıgımda bısmıllah yemek dıye olmuyo sonra vakıt gecıncede ıstemıo cnm yanı kahvaltı bazı gunler yerım hep bırlıkte olunca aılecek[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

kahvaltı en nefret ettiğim öğündür genellikle kahvaltı yapmam okul olduğu zamanlar bile[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ben de severim kahvaltıyı.. böle tost olucak sucuklu ve erimiş kaşarlı. sora domates salatalık olucak zeytin olucak beyaz peynir ha bi de tabi portakal veya kayısı suyu..(çay ve kahveden nefret ettiğim için onları yazmıorum valla)
bu arada okul zamanı 6.45te kalkıo olsam bile kahvaltı ederim tabi bu kadarını sadece haftasonları falan edebilirim bu üşengeçlikle o yüzden haftaiçi çikolatalı cornflakes'le yetiniorum böle maymunlu olan (:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

ben kahvaltiyi pek sevmemde bir kere bir kahvalti yaptim var ya ...

kahvalti bitene kadar 2 kisi 2 demlik cay bitirdik diyim . bizim kuzen de kahvaltiya pek meraklidir sag olsun envayi cesit sey yapar en az 10 cesit bir de demlik onune tamamdir . aklima o geldi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kahvaltıda börek olursa biraz ondan yiyiorum.Onun dışında öyle ekmekli-ballı tür kahvaltı yapamıyorum 2-3 saat.
Haa birde böyle kelle-paça veya işkembe çorbası içerim kahvaltıda,nefiste olur çok severim.(Tabi bol sirkeli-sarımsaklı)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kahvaltı yapamam kalkınca yiyemiyorum sanki tıka basa yemiş gibiyim kimi zaman 9 da kalkıp 5 e kadar yapmadığımı bilirim (5 6 tene kola içmişimdir bu arada)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 01 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
Kahvaltı konseptini ne kadar seversem seveyim, maaselef uyanır uyanmaz azıma bişi süremem, bu süreç de 2-3 saat sürer =o(

aynen
sadece süt içebilirim sabah kahvaltıda. katı hiçbişey yiyemem.
sırf bu yüzden cogu zaman sadece aksamdan aksama yemek yiyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bir sıcak çayım birde nikotin olursa bu bana yeter.
(Bu arada sigaraya karşıyım sakın içmeyin vede başlamayın)

Valla soğuk günlerde canım acaip kahvaltı çeker ama şu yazın bunaltıcı sıcaklarında ise hiç birşey yiyemem.Belki bunda saat 17.00 - 18.00 civarlarında uyanmam ve o saatte aldıgım öğünün adının akşam yemeği olmasıda bir başka sebeptir.

olmazsa olmazlarım ise ;
-naneli domates bol zeytinyağlı
-krep
-beyaz peynir
-tulum peynir
-yağ ve bağ birlikteliğinden doğan ekmek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...