delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Arkadaşlar uzun süredir uğraştığımız web tv projemiz yayına girdi. Tasarımda şuan değişicek baya birşey var ama herkesin fikrini bekliyorum. Geyik serbest buyrun beyler hanımlar HAFTALIK TV
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sen de yap de ayrı olcak göze batıyor valla bak uyuzluk olsun diye demiyorum
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dogru diosun abi gozden kacmis :)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kinect tanitim videosu. Haftoloji programindan 1. bolum Haftoloji
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yorum oneri var mi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kurumsal hayat - bölüm 1 deki volkan ergün benim sıra arkadaşımdı lan AHAHA çok garibime gitti.. ciddi oalrak lisede FM seçmediğime pişamn oldum lan.. fm mezunu ne kadar dönem arkadaşım varsa güzel yerlerde hep..
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 1- o arka plan değişsin hacı aşırı göz alıyo 2- sitenin içeriği falan güzel de konu biraz kısır değil mi?
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 1.Arka plan icin cok insan fotoraf cektirdi bissure bole degiserek kalabilir :) 2. Konu hic kisir degil abi daha cok program var yolda gelen.birde sen de yap icin ogrencileri bekliyoruz. Her turlu programa acigiz ve her turlu imkani sunuyoruz
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 BabacumMostors said: kurumsal hayat - bölüm 1 deki volkan ergün benim sıra arkadaşımdı lan AHAHA çok garibime gitti.. ciddi oalrak lisede FM seçmediğime pişamn oldum lan.. fm mezunu ne kadar dönem arkadaşım varsa güzel yerlerde hep.. Abi ne huzunlu konustun ya :) sizin lise iyidir abi sen ole deme
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 buarada yarismamizda vardir. Playstation 3, ipod shuffle ve nokia x3 hediyelerdir. TIK!
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 başarılı duruyor yalnız site ben bunun gibi bir tek televidyon'u biliyorum türkçe site bu zaten konu itibariyle 18-25'i hedefleyen bir site ve olmuş gibi. Tabi içerik sitesi olmasının yanında aynı zamanda bir süreç sitesi olduğu için adam gibi yorum yapmak için bir süre takip etmek gerekir. RSS yok mu???
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 güzel olmuş site, tanıdık insanlarda var. takip ederim bundan sonra :)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yav said: başarılı duruyor yalnız site ben bunun gibi bir tek televidyon'u biliyorum türkçe site bu zaten konu itibariyle 18-25'i hedefleyen bir site ve olmuş gibi. Tabi içerik sitesi olmasının yanında aynı zamanda bir süreç sitesi olduğu için adam gibi yorum yapmak için bir süre takip etmek gerekir. RSS yok mu??? Yorumlarin icin cok sagol, rss ekleniyor hemen aslinda suanki bir test versiyonu real time test etmek istedik. Rss yolda yani :)
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 baska yorumu olan?
Öne çıkan mesajlar