Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimşekler, Volfied'in gazı ve Aptal bir resim

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ayk'ı dolaştırmaya çıktım, dönüşte sokağın başında küçük bir bulut farkettim. Bulutta şimşek çakıyor paso. Arkada dağların orda da ara sıra yıldırım düşüyordu (artık hangisi yıldırım hangisi şimşek bilmem). O yıldırım önünde de bir bulut farkediliyor, yıldırımın üstü ve altı gözüküyor ama ortası onun önündeki bir başka bulut tarafından kapatılıyordu.
Hava karanlık, çok hoş bir sahne çıkıyordu.
Ön plandaki bulut beyaz beyaz parıldıyor.
Arka tarafta dağların orda, yıldırım ve bulut yüzünden de turuncu parıldamalar oluyordu.
Bir kaç dakika seyrettim elimde köpekle.
Yoldan geçenler deli demiştir herhalde bana.

Neyse, önde bizim küçük bulutta şimşek, arkaplanda da dağların arasında bir yıldırım sürekli çakıyordu.
Geldim eve, volfied bir iki birşey söyledi, kaptım makineyi dışarı çıktım.
Yattım pusuya bir yerde. Üstteki minik bulutumuz gitmişti, ama arkadaki yıldırımın hala çaktığını farkettim.
Daha önceki sefer birkaç dakikada arkada 10 defa felan yıldırım düşmesine rağmen,
pusuda beklediğim 20 dakika sadece 4 defa daha yıldırım düştü. Onları da yakalayamadım.

Güzeldi, normalde yıldırımlar rastlantısal ve dağınık vaziyette olur, ama bu sefer hep aynı konumda idiler.
Buna rağmen yakalama fırsatım olmadı.

Ama gaza geldim, sokakta yürürken aklıma "sokaklarda kayan ışıklar" tarzında pozlar geldi, deviantart'ta felan görmüştüm.

Usta bir fotoğrafçı felan değilim de öyle zevkine bir resim çekeyim dedim. O bahsettiğim tarz bi resim çektim, o da şöyle oldu, buyrun bakın:

Volfied şöyle bir link verdi
http://www.dpreview.com/reviews/sonydscv1
bunu okuycam kamerayı daha efektif kullancam.. yani umarım.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Eylül 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ahh Ahh 3 gün sonra Canon S60 elime gelecek.İşte o zmn görün beni :)

*!sabırsızlıkla bekler*[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

elime geçtin Bone :)

bi kez resim çok sarsık (sarsılmış?) yani ışıkları uzatcam die kasılmış gibi duruyo. hem sen o saatte dışarıda ne yapıyon evin yok mu seinin :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...