KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Gidin,bakın aslında söyleyecek başka birşeyde yok,ama kendinize hakim olun.Türkiye'de bile olsak böyle şeyler oluyor.Beni dün çok yakın bir arkadaşım,hatta kardeşim olan biri götürdü.Yerini bilmeyenler için eski gençlik kitapevi nin olduğu yer.Neyse nemi var orda,ne ararsanız,Dragon Lance,FR,Star Wars,Star Craft,War Craft vs vs vs sürekli yenilenen orjinal kitapları,tüm çeviri kitaplar.Tam bir hazine anlayacağınız.Eğer aradığınız kitabı bulamadıysanız yazarı seriyi adını falan bırakıyorsunuz ve getirtip birde geldiği anda sizi verdiğiniz telefondan arıyorlar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 30 Ağustos 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 biz küçükken ordan kalem çalrken yaklanmıştık nedne diye sorma aptalldık eğlence olsun diye,adamlr bizi o küçücük çocuk halimde tutp feci dövmüşelridi. öyle yani[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 (oha cidden dövdüler mi?) nezihte bi kaç hafta önce orjinal sandmanler vardı kalmamış şimdi. njo kitapalrıda var gördükçe içim gidiyo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 evet dövüdelr hemde fevci yani çok pişs 3-4 kişi çok pis bi şeklide daldıalr) nezih kitap evi iidir,o olmayan kitapları siparile getirme oalyını yaptırmıştımda dordan bilimo,yinede yaklamşmam yani çok,çok pis vurmuşalrdı ya.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 sizin yaş kaçtı o sırada[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Aket-Atum, 30 Ağustos 2004 14:05 tarihinde demiş ki: (oha cidden dövdüler mi?) nezihte bi kaç hafta önce orjinal sandmanler vardı kalmamış şimdi. njo kitapalrıda var gördükçe içim gidiyo Sandman ciltlerinin birçoğu halen duruyor, sadece ayrı bir standa koymuşlar hepsini.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: DoGMeaT, 30 Ağustos 2004 10:45 tarihinde demiş ki: biz küçükken ordan kalem çalrken yaklanmıştık nedne diye sorma aptalldık eğlence olsun diye,adamlr bizi o küçücük çocuk halimde tutp feci dövmüşelridi. öyle yani Bencede ..;)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yanında ki alkımda da öncelerden beri vardı. Sandman ler degil ama. Benim sikayetim türkce cevirilerin kapakalrında ki, donukluk + madlık. Yani fantastik ve renkli bir dünya, chronicles ın kapakalrda ki renklere bakın adeta bir gökkusagı. sen gidiyorsun bunu ucuz olsun diye, donuk basıyorsun. Olmuyor...[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 nezih git gide büyüyor gerçekten yok yok artık.[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar