BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 judas'ın jubile konseri bu 1 :) 2. olarak daha önce ki kuruçeşmedeki konserdeki yaş ortalaması rahat 30 du :) ben küçük hissetmiştim kendimi. gene öyle olur umarım. Bir de sahne önü bu kadar büyük olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bence sahne önü Deep Purple konserindeki gibi olacak o da tam kıvamındaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oooOOO Whitesnake OOoooOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bunneh said: Bence sahne önü Deep Purple konserindeki gibi olacak o da tam kıvamındaydı zaten. küçük mü? sonisphere'a göre küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sonisphere'den daha küçüktü diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 interpol'deki gibiyse işte süper. sahne önü alamadım çünkü. ufacık da izlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ben aiden konserinde sahne önü almış olsaydım çıldırırdım. Alanın yarısını sahne önü satmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "Münih konseri setlist" said: Battle Hymn Rapid Fire Metal Gods Heading Out to the Highway Judas Rising Starbreaker Victim of Changes Never Satisfied Diamonds & Rust (Joan Baez cover) Dawn of Creation Prophecy Night Crawler Turbo Lover Beyond the Realms of Death The Sentinel Blood Red Skies The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) (Fleetwood Mac cover) Breaking the Law (Halford did not sing a single word but instead let the audience sing the entire song) Painkiller Encore: The Hellion Electric Eye Hell Bent for Leather Encore 2: You've Got Another Thing Comin' Living After Midnight Breaking the law kısmına dikkat. Bizde tüm şarkı olmaz ama efsane bir şeymiş. "Bu da bir önceki konser" said: War Pigs (Black Sabbath song) Battle Hymn Rapid Fire Metal Gods Heading Out to the Highway Judas Rising Starbreaker Victim of Changes Never Satisfied Dawn of Creation Prophecy Night Crawler Turbo Lover Beyond the Realms of Death The Sentinel Blood Red Skies The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) (Fleetwood Mac cover) Breaking the Law Painkiller Encore: The Hellion Electric Eye Encore 2: Hell Bent for Leather You've Got Another Thing Comin' (with Richie Faulkner guitar solo) Encore 3: Living After Midnight 1 şarkı eksik. ama yani Touch of evil nasıl olmaz abi. inanamıorm yani. Şu şarkıyı canlı judas'dan dinlemeden ölecem ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 İnşallah şu son sonisphere çıkışındaki gibi bir facia ile karşılaşmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 var mı cuma günü bon jovi gelen ? tek başıma kaldım ben ya :( hain kuzenler vip'den izleyecekler, saha içi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 burası yanlış topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BAŞLIKTA VAR MI ? VAR karışmayın bana, kendi halimde bırakın beni :( dp: diğer konuyu aramaya üşendim lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya a touch of evil'a benim de içim kan ağlıyor ama napalım bu setlist de yeterince iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tek günlüğüne vip 100 tl diye mesaj geldi daha demin agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 HOHOHOHO beklenen gun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kaldıyiki gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 heyecanlandım filan. pazar günü hem eğlenceli hem hüzünlü olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 alkol satışı falan olcak di mi içerde? priestin önceki gelişinde olmuştu diye hatırlıyorum da, emin de değilim. en önlere abanınca çıkamamıştım konser bitimine kadar ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biletini satmak isteyen var mı? cüzi fiyata normal bilet (saha içi) arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 biri konser saatlerini yazabilir mi kim kaçta çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Bon jovi konserini kaciranlar mumkunse ust duzey uzulsunler cunku gercekten guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 muhteşewm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 normalde de pek whitesnake dinlemeyen biri olarak o anlarda pek eğlenemedim ama konserin judas kısmı;İ MUHTEŞEM di. Bon Jovi'nin üstüne ben bayağı eğlendim. 3 günde iyi iki konser ve performans beni fazla mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 başıyla sonuyla herşeyiyle mükemmeldi... tüm albümlere bir saygı duruşu yapmışlar zaten, her albümden en az bir şarkı vardır. hiç bitmesin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bu arada pek dinlemediğim için adını bilmiyorum ama Whitesnake'in bateristinin eliyle bateri şov yapması da efsaneydi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar