zeratul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Selam arkadaşlar 1998-2002 arası kadar aktif mtg oynadım İstanbul'da ve sonrasında bıraktım. 2008'den beri Bursa'da yaşıyorum ve elimde binlerce kart var. Aralarında çok değerli kartlarda var. İlk aklıma gelenler Mox diamond,Yawgmoth's will,Time Spiral,Morphling,Palinchron,Sneak Attack,Sliver Queen ve daha niceleri. Oyunu aktif olarak bıraktıktan sonra kart koleksiyonu yapmaya başladım ve sadece arkadaşlar arasında takılmak amaçlı mtg oynadım. Kartların tamamını satmayı düşünüyorum çünkü açıkçası zamanım olmadığından ilgilenemiyorum. Kartların hepsi iyi durumda. Kartların çoğunluğunu Urza Block(Saga,Legacy ve Destiny) oluşturuyor. Bununla beraber daha eski setlerde mevcut... Not: Kart trade etmek isteyenler arkadaşlar olursa onlarda mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aesar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 msn adresı verebılırmısın konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 slm [email protected] msn ekle konuşalım bu arada bursadayım bende iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harkman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kartlarını satmak isteyen bana ulaşabilir [email protected] değersiz kartları toplu satış yapabilirsiniz! ama liste isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 para hazırsa liste de hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hmhmmm kartlara fiyat verirmisin, ney rakam deste sayisida lazim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jengeese Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana 0533 257 77 54 numaralı telefondan ulaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar