Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star 2011

mokoko

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

j.wall 22 asist ile mvp

Bu 22 asist baya uydurma ya. Dün maçı izlerken ekrana geldi Wall'un 16 asisti var, 2 tane daha yaparsa Paul'u geçip rekoru kırıyor diye. Bi hucum sonra Wall'un asisti 18 oldu ki o hücum da şut atıp kaçırdı, Cousins ribaundu alıp sayı yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog said:

bugün smaç yarışmasını derozan kazanıcak simdiden söylüyorum yarın sabah kalktıgınızda aa bu adam demişti dersiniz :D

bencede öyle olucak. gönlümden geçen =) ama olmıycak.

ilk önce şu mixtape'i bi izleyelim tabi ahuah.

Blake griffin kazanıcak tabiki. Ama bizde yaptığı smaçlar hayal kırıklığı yaratıcak .Çünkü adam power smaçlar vuruyor. Yani yaptığı smaçları etkili kılan etrafındaki insanlar. blake griffin hayvanı değül.Çok ani yükseğe ulaşması hemde baya baya yükseğe ulaişması maç esnasında gayet etkileyici. Ama boş sahada biraz estetik lazım. Görücez bakalım.Umarım yamulurumda Blake griffin ayısı gene 2 saat tv ekranına mal mal bakınmamı sağlar asdf.

Bu arada bir zamanlar 1.77 boyuma inat bende smaç vuruyodum 3.05 bi potaya.ama yaptığım smaçlar uzaktan tek ayak ve tek el üzerindendi. Pek etkileyici gelmiyodu tabi insanlara ahuah.
Çift ayak stop zıplanıp yapılan smaçlar daha ilgi çekici.
He bide yan diz bağlarımı kopardığım için şimdi anca 3.05 potayı çekebiliyorum korkudan. Ama zıplamak müthiş bişi.
Tek sakıncalı tarafı sürekli evin tavanına değdiğinizde tavanın simsiyah el izi olup annenin terlik fırlatma skili fena ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...