Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA All-Star 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lebraam hırs yaptı yalnız hırslandıkça batırıyor

ekşide 2-3 bebe var kobe hırs yaptı diyolar ama en azından kobe lebram gibi bi tarafından terleyip 10 hareketi de beceremedikten sonra takmıyom ben yeeaa suratları takınmıyor. adam gibi çıkıp ben oynamaya geldim arkadaş diyor.
Mesaj tarihi:
Lebron'un tüm sahayı koşup o hızlı girdiği turnikeleri Kobe gençliğinde bile atamıyordu yalnız. Adam resmen süper kahraman 'Flash' gibi geçiyor aradan. Üstelik geniş bir kütle ile yapıyor bunu.
Mesaj tarihi:
Zaten normal maçlarda bu kadar yapmıyor ama yaptığı zamanlar da var. Savunmada o kadar hızlı bir adamın önüne geçip ayakları sabitleyene kadar faulü alıyorlar zaten.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Ha tabi bir de o hızla herhangi bir insan evladına çarparsa muhtemelen hastanelik eder, o da ayrı bir konu.
bilemedim bi dwighta veya blake'e çarpsa sonuç nolur :)
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Holy said:

Ha tabi bir de o hızla herhangi bir insan evladına çarparsa muhtemelen hastanelik eder, o da ayrı bir konu.
bilemedim bi dwighta veya blake'e çarpsa sonuç nolur :)
Genelde shaq'a mesela hücum faul yapıldığında çarpan adamlar göbeğinden sekiyor. Shaq'ın son 2 senede hücum faulle düşürüldüğünü hatırlamıyorum hatta izlediğim maçlarda. Bundan 3 sene önce ama Lebron Shaq'a çarptığında düşürmeyi başardığı için, onları da devireceğini düşünüyorum ben =D
  • Yeni Oluştur...