Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 artosis said: Introducing a new show....a show about Imbalance! IdrA and Artosis will be your hosts. This week we will introduce the show, what imbalance is, and what we plan to do. We will also start tackling the Colossus: is it imbalanced? http://www.youtube.com/watch?v=UYtfBDJXq0Q&feature=player_embedded
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 isledim sabah, ayak üstü herkezx imba zerg cok up dediler 30 dakka. ne biliyim cok alans konusunda sözüne güvenilcek adamlar değiller, state of the game'de daha duzgun balans konusuluyo en azından anlamlı konusuluyo
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 zaten 2 bölüm sürücek abi.kolosus konuşucaklar,marauder konuşucaklar.biticek
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 öle ama diyosunda, 30 dakka konustular. collosusu zerge karsı cok guzlu evet cok güclü. dediler epi topu. nedeni nasılı collosus olmasa protossun halkine olur falan yok, sadece cok güclü. başarısız su haliyle su şov
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kötü işte Taylan, kötü. Al linkini git begenmedik.
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Zvp konuşmaya başladılar ve corroptuer colossus için yeterince iyi counter değil dedi orda kapadım direk.
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bana ne abicim artosis miyim ben o üzülsün. kolosus op.deal with it
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Kolo op değil, kolo cıkana kadar zerg'ün oyunu bitirememesini anlamıyorum ben. fucking kids, l2early pressure.
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 röh.l2p sen colosusu silsinler,storm bw gibi olsun eğlenceye bak sen
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 e onu bastan beri sölüyoruz zaten, collosus ve ff cok iyi, geri kalan seyler kötü haliyle her oyun collosus'a gidiyo ırkın üniteleri arasında dengesizlik var
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İkisini de severim, bu şovu da zevkle izledim ve ileriki bölümlerini de izlerim; ancak denge konusunda yapacakları analizlerin objektif olamasını beklememek gerekir. Bu ikili BW'de bile Terran alehine (o zaman Terran oynadıkları için tabii) dengesizlik olduğunu iddia ediyorlardı. ZvP'de collosuslara karşı Zerg'ün neden zorlandığını dakiklarca konuşmaları, TvP içinse "Viking yap geç, kolay" demeleri de bunu gösteriyor.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Tyrannus said: röh.l2p sen colosusu silsinler,storm bw gibi olsun eğlenceye bak sen buna evet.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Storm Zerg'e karşı bir seçenek değil, roachları anca gıdıklıyor. Hele burrow varsa gıdıklayamıyor bile.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 storm bw stormu olsa, yastıkları kurumaz zerglerin.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Storm BW Storm'u olsa: -SC2'de smart casting olduğu için inanılmaz derecede imba olur. -TvP'de bio gitmek imkansız olur. -Özellikle de burrow'u olan roachlara karşı yine bir şey yapmayacağı için PvZ'de neredeyse hiç kullanılmaz.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 storm bw stormu olsa immortal templar gideriz işiolmaz. tvp de vulture olmadığı ıcın olmaz, bide blink sinir bozar.
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tvpde bio ne saçma zaten gitmesinler. SC2 NE KÖTÜ BİR OYUN YA
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 şöyle kasıcak 4 kişi olsa hadi bw diycem
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aksine bw de pvt de bio gidilebilmesi lazım, gidilmemesi kötü. bw stormuna gerek yok reaver gelse oda ağlatırki, ff reaver.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 BW Storm'u daha fazla hasar veriyor ancak daha uzun süre sürüyordu. Kaçmak daha kolaydı. Creepte Roach-ling çok rahat kaçabilir. Hadi öyle olmadı ve Zerg'e karşı çok etkili oldu. Dediğim gibi smart casting olduğu için, özellikle de PvT'de saçma derecede imba olur. Tyrannus said: tvpde bio ne saçma zaten gitmesinler. Tanklar BW'deki gibi 70 vursun armored'a, immortal diye bir şey olmasın, collosus diye bir şey olmasın mech gidelim :D
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 o değilde bw bariz imbalanced bi oyun. dark swarm ne kadar sacma bir büyü öle, zerg oyuncusu yeterince iyi olsa, direk rakip mineraline nadar yürütüp lurkerla kitler, minerali gazı kitler, ama o kadar iyi oynıyamıyo zergler. kacsa nolcakkıi kacsıon gitsin abi, bana saldıramaz sonucta, nat'ine kadar kacar artık
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 jaedong falan hep bok gibi oynuyor
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 _Spartacus_ said: Tyrannus said: tvpde bio ne saçma zaten gitmesinler. Tanklar BW'deki gibi 70 vursun armored'a, immortal diye bir şey olmasın, collosus diye bir şey olmasın mech gidelim :D abi tam olarak onu istiyorum aslında.tanksız sc olmaz,smart targetingli tank olmaz,immortal gibi gerizekali ünite hiç olmaz.sc2 çok kötü.benim 10 yaşındaki kuzenim dustin bowderdan daha yaratıcı
Öne çıkan mesajlar