Siamon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet şu an saat 7:53 sınav saat 10:00 da çok heyecanlıyım.. şimdi bundan bize ne diyeceksniz :D ama ne bilim yazmak istedim buraya[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Geçersin. Hocalar azcık iyise yardım eder. Bilirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 çalışmayıpta gidiyosan işin zor genelde bi karşılık bekledikleri için geçirmemekte ısrar ederler ama benim kimya dan vardı sınava geç gitmiştim herkes vermiş çıkmış bile hoca al şunlar sorular şunlarda cvp lar dedi geçmişti :P sanada öyle bişi gelir inşallah[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bizimkiler basta gecirmeye calisiyor(okul kapandıktan bi hafta sonrakilerde) cunku yazlarınn yarısını okulda gecirmek istemedikleri icin gecemeyen olursa cehennem yasatıyorlar walla calısmadıysn zor bitince haber verde bilelim=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yok ama hazırlıkların ikmal sınavı direk eylülde yapılıyor..geçersin sen siamon[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eft arkadaşlar şimdide sözlü sınava giricem saat 7:22 benim sınav saat 9da şansa bak ilk girenlerdenim.. Dünkü sınavın grammer bölümü fena geçmedi komposizsyon iyi geçti çünkü çok basit çıktı :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 genelde geçiriyorlar ama[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Geçirdiler mi? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar