kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vücudum ateşlendi hararetlendi böyle bi yanıyorum beyler şaka bi yana doktora git hastaneye git diyenlere /ignore yapıcam direk ateş düşürücü ilaç aldım 1 2 saat önce ateşim 38 küsürdü en son ölçtüğümde 39 u görürsem havale geçiririm tek başıma bu evde tatsız olur gibi bu ateşi düşürmenin bi yolunu söyleyin bana. gözlerim yanıyo artık kaptamıyorum yatarken gözlerimi. havlu mavlu koyunca alnıma türk filmlerindeki gibi etkisi olurmu ? ılık duşa girdim bide onunda etkisi olmadı sanki hani şöyle bi karışım, yok ağzında 4 kere çalkala, gargara yapıp tükür tarzında karışımlar iksirler lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 2 x panadol 6 saatte bir soguk dus. ılık degil. ama bu daha ziyade 39+da işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ateşinin olmadığına kendini inandır. beyin gücüyle iyleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ilık duş. Ama sonrasında iyice kurulanacaksın, üşümeyeceksin. Üşürsen daha kötü olur. Duş sonrası kendini iyi sarabileceğinden eminsen ılık duş. Sana soğuk gelecektir gerçi ılık olsa bile, dayan biraz. 5 dk'da düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ıslak havluyu da koltuk altı, kasık vb. kan akışının yoğun ve deri yüzeyine yakın olduğu yerlere koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Soğuk duş 39+ için, normal ateşe ılık duş olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 SeaGle said: Duş sonrası kendini iyi sarabileceğinden eminsen ılık duş.gel sen sar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fede said: ateşinin olmadığına kendini inandır. beyin gücüyle iyleş ol valla hastayım zaten ağız burun dalarım sana fatih bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 inb4 kurbağalar soğukkanlı canlılar demeyi de unutmuşsun kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sıkı giyinme. üşürsün ama üstünü çok örtme ateşin daha da yükselmesin. evde sirkeli su hazırla koltuk altına kasık ve boyun bölgene bez ile kompres yap. ya da evde buz falan varsa bir havluya sar onu koy. alnına da koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 39'u geçerse duşa atla hemen, hatta baktın pek iyileşçek gibi gözükmüyosun tanıdığın birilerini çağır gece cıkarsa diye. ulan bir kere 39'un üzerine çıktı o soğuk duşa girmek varya, aboov hiç unutamam kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 7thBreath said: 39'u geçerse duşa atla hemen, hatta baktın pek iyileşçek gibi gözükmüyosun tanıdığın birilerini çağır gece cıkarsa diye. kimse yok lan tanıdığım askdhgasd sesu said: montla sıç. BOKUMU YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: SeaGle said: Duş sonrası kendini iyi sarabileceğinden eminsen ılık duş.gel sen sar beni o zaman ateşimiz artar bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: sesu said: montla sıç. BOKUMU YE hmmmffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Gökalp öm kutun doldu. KUTUNU BEN DOLDURDUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 en fazla 4 mesaj silebilirim valla diğer 196 mesaj kızların msnlerini gönderdiği öm ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 buz soğuk masaj vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: en fazla 4 mesaj silebilirim valla diğer 196 mesaj kızların msnlerini gönderdiği öm ler ulan ölüp gidicen 2 dk sonra havale geçirip hala karı kız düşünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya bu eklem yerlerine soora koltukaltı ve kasıklara falan sirkeli su mu öyle bişey yapıyodu sanırım kocakadınlar. ama soğuk duş sanırım öncelikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Böyle koca kadınlar falan deyince soba yakma temalı turkcell reklamı geldi gözümün önüne. Ağnanızı ceptelifonuğdan arayağh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cerebralis said: ya bu eklem yerlerine soora koltukaltı ve kasıklara falan sirkeli su mu öyle bişey yapıyodu sanırım kocakadınlar. ama soğuk duş sanırım öncelikli hocam sirke yok evde bekarım ben yanlız yaşıyorum sirke almayı akıl edemedim hiç ama en kısa zamanda alıcam bi gün ateşim çıkarda götüme başıma sirke sürerim diye en kötü sokağa çıkar ölüyom lan diye bağırırımda çocukken çok havale geçirirmişim. havale geçirdiğim zamanları annem anlatırdıda bi keresinde pijama altımı yırtmaya başlamışım "bacağım büyüyo ya kesin şu bacağımı" diye bağırıyomuşum bacağımı falan yumrukluyomuşum garip şeyler yapıyomuşum lan yani yine öyle bişiler yaparım mutfakta yakın alırım keserim bacağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adam aytek terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kermit said: en fazla 4 mesaj silebilirim valla diğer 196 mesaj kızların msnlerini gönderdiği öm ler patide 196 kız var mı yea? geçmiş olsun bu arada, öleyim falan deme bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 o zaman önce kesici aletlerden uzak durark başlıyoruz operasyona. o diil de ben de yalnız yaşıyorum ama evimde sirke var (açılmamış hiç) sanırım çok şuursuz alışveriş yapıyorum. ama bak soğuk duştan sonra ıslak havlu olayını dene yanına bi kova soğuk suyu da al sok ayakları içine arada dibe falan da dal faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar