copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yavas yavas sıkılmaya başladım ben bu oyundan. oyun bir yerden sonra cs ye dönüyor. git keep bas öldür. ölürsen release et geri dön gene öldür. oyundaki tüm hazırlık çalışmaları rvr de daha etkili olmak üzerine kurulu.biirde 2 yılın ardından artık görmediğin bilmediğin fazla bişey kalmıyor. merak ediyorum şöyle yeniden new bie heyecanı tadabileceğimiz explore edilmeyi bekleyen oyunlar varmı daoc ile aynı kalitede ve daoc kadar gelişmiş bişi olmalı. swg e göz atıyorum ara ara eminde değilim pek.[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yok öyle bir oyun WoW ı bekle[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ulan ilk dragon kesmeye gittiğimiz günü dün gibi hatiliyorum. ne günlerdi beeeee.... sahi halen merak ettiğim bişi var bu respec stone lar ne zaman çıktı?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 si çıkmadan 5 ay önce sanırım gerçi o zamanlar yoktum ama bir arkadaşım söylemişti[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1.50 ile gelmisti sanirim respec stonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ulen ilk karakterim polearmsmandi o zamanlar ne parry ne block adam gibi çalışıyor, paldinlerin end chanti yok. merclerde şimdiki gibi yarma değil. tüm tanklar polearmsman açıyordu. tam 42 oldum hopp bir patch palylere end geldi. parry block active oldu bizim polearmsman oldu şamar oğlan. yahu başka karekterde bilmiyoruz. açalım dedik s/s armsman. böylece koca server dünyasında 2 tane armsmani olan tek türk ünvanını kazanmış olduk... 2 tane lvl 50 tankimiz vardi lakin kayda dusman yoktu. öyle alık alık bekler duruduk. bir grup bulsakda girsek girsekde savaşsak diye. hey gidi günler hey..[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 cith of heroes oyna çok basit ve tam aradığın newbie heyecanı var oyunda ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Proxa, 25 Ağustos 2004 16:25 tarihinde demiş ki: yok öyle bir oyun WoW ı bekle sallama len :) everquest var oyunun icinde kayboluon süper newbielik yaşatıyor en azından ben 1 ay boyunca noobie takıldım cok zevkli :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 EQ değil de EQ2 oynanabilir EQ'in devri geçti artık[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 SWG NASIL?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hiç bulaşma derim daocta kal ondan bin kat iyidir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 EQ2 olacak ya hepimizin oynayacagı oyun aha buraya yazıyorum[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 eq2 oynucagima diablo oynarim ya pvp olmucakmis die duymustum oyunda açarim single player oynarim pvp yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 pvp sunucusu olacak istersen gidip orda oynayabiliyosun yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 everquest i diğer mmolardan ayıran özellik PVM yada PVE olmasıdır.Taptığın tanrıyı bile kesebiliyorsun (yiyorsa :D) tabi ozaman o tanrıya bağlı şehirlere giremiyorsun o ayrı :) mesela Tunare (half elf,wood elf ve high elfin tanrısıdır yani genellikle bu ırklar tunare ı secer) tunare tanrısına sahip olan şehirlere giremiyorsun greater fydark kelethin vsvs asdasd niye diyomki bilen varmı şehir isimlerini? eq nun pvp si cok zayıf Yani oyun zaten sosyalleşmek icin yapılmış birlikte yaratık öldürüp muhabbet kurma oyunda bilirsiniz grup kurmadan bişey yapamıyorsun belki ilk 15 level yaparsınızda sonrası ııh[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 daoctan sonra pvp olmayan oyun oynamam. coh a başladım hemen geri döndüm. bayıyo.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya sorunda o zaten daoc un PvP si bayıyo bi süre sonra diger oyunların PvP si de DAOC un PvP si ile karşılaştırınca irenç geliyo :D hepimiz çıkmazdayız yani :) gelin hep beraber ne bileyim net üzerinden NFS UNDERGROUND oynayalım :P[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 size süper bi ememorepege söyliyim :D www.deloria.com[signature][hline]Paticik Antipatik Birliği Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 fallout online istiorum pls[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: -Aragorn-, 28 Ağustos 2004 20:37 tarihinde demiş ki: fallout online istiorum pls cok sey istiyorsun oski :horace:[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aynı sıkıntıyı bende yasıyorum artık daoc u dusununce kusucak gibi oluyorum evdeki butun cd leri elden gecirdim :P eskiye donus gibi black and white oynuyorum 2 haftadir ama oda kesmiyo multi player olmayinca oyundan aldigin zek kisa suruyo wow bizim derdimize care gibi gozukuyo yeni bisiler kasabilecegimiz yeni charlar kocaman bi dunya gez gez bitmez diyecen daoc oynamiyosun madem artik neden daoc forumlarina bakiyosun hehe bilmiyorum aliskanlik olmus valla alakam kalmadi oyunla hala aptal aptal bakiyorum buralara gladricide saticam bu gidisle kardeslerim izin verirse tabi onlarin charlarda var acc ta en azindan 3 4 aylik icki parami cikarir :P neysem yeni bi oyunda gorusuruz artik daocun tadi tuzu kacti cidden free uo serverlarina dondu keepin icinde adamlar disarda onlari oldurmeye calisan kisisler (uo daki guard zone icindeki mavilerlerle onlari oldurmeye calisan pk lar gibi gucu giden iceri kaciyo)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ehe aynen öle glad. sen yine iyi dayanmışsın bunca zamandır:) ben su an CoH takılıyorum fena degil eglenceli[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Coh fazla idare etmiyor benden söylemesi heveslenip almasın herkes :) Mob kes mob kes mob kes Mob kes mob kes mob kes Mob kes mob kes mob kes Mob kes mob kes mob kes Mob kes mob kes mob kes............[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 heh doac da mob kesme olayı yok tabi di mi?:) diceksin ki var ama onun dısında yapacak cok sey var. bence bu problemden baska bişi degil. yapacak cok sey olması oyunu cok fazla dusunmek zorunda oldugun anlamına gelir. Ayrıca unutma daoc da ilk cıktıgında tek amac lvl 50 olmaktı sora da pvp baska hic bisi yoktu:) Yanlıs anlasılmasın daoc u severim ama artık daoc dusunmekten sıkıldım:) yok ml mi yapsam yok arti mi kassam rvr ye mi gitsem.... baydı[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: malsahibi, 28 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki: daoctan sonra pvp olmayan oyun oynamam. coh a başladım hemen geri döndüm. bayıyo. CoH u övmek istemiyroum çünkü bende daha yeniyim belki benide bayacak ama pvp olacak coh da su an yok. CoV un cıkmasıyla pvp de olacak diye duydum.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar