Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Gazantepspor - Galatasayar | 3 Şubat 2011 - 20:00 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hagi harbiden seni basımıza getirenin allah belasını versin ya. dunyada teknik direktor olmaması gereken 1 tane insan varsa o da sensin. futbol okulu falan ac, bu is sana gore degil. rezil ettin kendini de galatasaray'ı da.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

abi bu haginin amacı ne ya :S ulan ne saçma iş bu.lan herkezi tam yerinde oynatsa şıkır şıkır oynayacaz bu haginin amacı ne ki :S

allah aşkına şu yerinde oynamayanları söyler misin bana?
Mesaj tarihi:
neill, stancu, cana.
hatta kewell ve kazım'ı da ekleyebilirsin.

kewel senelerdir mecburiyetten oynadı falan ama forvet degil. takımda forvet varsa kewell forvet baslayamaz. kazım'ın da bu takımda yeri yok.
Mesaj tarihi:
40 yılda bi sevindik bam yok diye

adam bamı aratır oldu resmen böle mallık görmedim

uzun zamandır ilk defa ideal kadrota yakın kadro cıktı kazım hariç.adam naptı ne etti onu bile bozdu
Mesaj tarihi:
cana-neil

kewell-stancu

4 adamın yeri degiştiği için herkes şaşırdı nerde oynadıkları belli değil.kewell geri geliyor stancu solda kayboldu.kazım ztn sağ çizgiden bir yere ayrılmıyor topla alakası yok

diğerleride tam olarak napıyor belli değil

cok karısık bir oyun sistemi yani.karman corman
Mesaj tarihi:
ahaha harbiden ilkokul muabbeti yapmıs adam

daha iyisini ben yaparım yapamam ayrı mesele.hagi yapamıyor işte.başkası eminim daha iyi ypar
Mesaj tarihi:
toggie said:

yas kac?

sen sorumu anlamadın benim. hagi gibi bir tercübeden daha iyi yapabilecek bir adam var mı diye soruyorum sadece.

hadi sen yaptın adamları gerçek yerlerinde oynattın diyelim. ama illaki bir yerde yanlış yapıcaksın, çünkü tercüben yok.

yani teknik adamlık sadece "adamları yerinde oynatmak" değil. onu demeye çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
escape said:

toggie said:

yas kac?

sen sorumu anlamadın benim. hagi gibi bir tercübeden daha iyi yapabilecek bir adam var mı diye soruyorum sadece.

hadi sen yaptın adamları gerçek yerlerinde oynattın diyelim. ama illaki bir yerde yanlış yapıcaksın, çünkü tercüben yok.

yani teknik adamlık sadece "adamları yerinde oynatmak" değil. onu demeye çalışıyorum.

degil tabi. ama adamları yerinde oynatmak icin td olmak da gerekmiyor zaten.
Mesaj tarihi:
ahahahahah SARP GİRDİ

yemin ederim aglicam.BU TAKIMDA BASKA ADAM YOKMU LAN

dikkatle izleyin.maç nasıl verilir

diğer topcular aynı yerde ama sarp girdi düzeldi herşey
Mesaj tarihi:
kewell kanada stancu ileri geçince böle oluyomus demek

ama sarp girdi ortasaha gitti

ama tek ataklıktı galiba sdfs deigşen birşey yok gibi baska
  • Yeni Oluştur...