toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hagi harbiden seni basımıza getirenin allah belasını versin ya. dunyada teknik direktor olmaması gereken 1 tane insan varsa o da sensin. futbol okulu falan ac, bu is sana gore degil. rezil ettin kendini de galatasaray'ı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Esnaf said: abi bu haginin amacı ne ya :S ulan ne saçma iş bu.lan herkezi tam yerinde oynatsa şıkır şıkır oynayacaz bu haginin amacı ne ki :S allah aşkına şu yerinde oynamayanları söyler misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 neill, stancu, cana. hatta kewell ve kazım'ı da ekleyebilirsin. kewel senelerdir mecburiyetten oynadı falan ama forvet degil. takımda forvet varsa kewell forvet baslayamaz. kazım'ın da bu takımda yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 40 yılda bi sevindik bam yok diye adam bamı aratır oldu resmen böle mallık görmedim uzun zamandır ilk defa ideal kadrota yakın kadro cıktı kazım hariç.adam naptı ne etti onu bile bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bende merak ettim herkes onu demiş hangisinin yeri nerisi ben de bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cana-neil kewell-stancu 4 adamın yeri degiştiği için herkes şaşırdı nerde oynadıkları belli değil.kewell geri geliyor stancu solda kayboldu.kazım ztn sağ çizgiden bir yere ayrılmıyor topla alakası yok diğerleride tam olarak napıyor belli değil cok karısık bir oyun sistemi yani.karman corman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gerçekten hagi'nin yerinde olsa takımı daha iyi yöneteceğine inanan var mı şurda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 deniyor dicem ama git lig macında dene bi kupa kalmıs onda nie dener ben de bilemicem mac basladıysa ben gidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hiçbirimiz daha iyi antreman yaptıramayız ama çoğumuz daha doğru bir diziliş ve oyun anlayışıla çıkarırız şu takımı sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahaha harbiden ilkokul muabbeti yapmıs adam daha iyisini ben yaparım yapamam ayrı mesele.hagi yapamıyor işte.başkası eminim daha iyi ypar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 toggie said: yas kac? sen sorumu anlamadın benim. hagi gibi bir tercübeden daha iyi yapabilecek bir adam var mı diye soruyorum sadece. hadi sen yaptın adamları gerçek yerlerinde oynattın diyelim. ama illaki bir yerde yanlış yapıcaksın, çünkü tercüben yok. yani teknik adamlık sadece "adamları yerinde oynatmak" değil. onu demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yekta yerine Sarp'ı alıyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nileppezdel said: hiçbirimiz daha iyi antreman yaptıramayız ama çoğumuz daha doğru bir diziliş ve oyun anlayışıla çıkarırız şu takımı sahaya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 escape said: toggie said: yas kac? sen sorumu anlamadın benim. hagi gibi bir tercübeden daha iyi yapabilecek bir adam var mı diye soruyorum sadece. hadi sen yaptın adamları gerçek yerlerinde oynattın diyelim. ama illaki bir yerde yanlış yapıcaksın, çünkü tercüben yok. yani teknik adamlık sadece "adamları yerinde oynatmak" değil. onu demeye çalışıyorum. degil tabi. ama adamları yerinde oynatmak icin td olmak da gerekmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahahahah SARP GİRDİ yemin ederim aglicam.BU TAKIMDA BASKA ADAM YOKMU LAN dikkatle izleyin.maç nasıl verilir diğer topcular aynı yerde ama sarp girdi düzeldi herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Red said: abi bilerek mi böyle açıyorsun bizde 8taş falan diye açalım hemen bjk maçlarını hani öyle oluyorsa bu işler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zapata sabrı servet cana balta neıll kazım sarp culio stancu kewell kadro dızılısı buna b enzıyor ama yanlısta olabılır edit yekta-sarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 o isim değiştirmeler yüzünden 2 haftamı ne yazamadım ben ya buraya : ) bıraktım sonra yapmıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 of kazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kewell kanada stancu ileri geçince böle oluyomus demek ama sarp girdi ortasaha gitti ama tek ataklıktı galiba sdfs deigşen birşey yok gibi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahah abi kazım dövdü zapatayı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya koyucam hala sol acık stancu tek problem yekta gibi cıkarıd onu sarpı soktuya kafayı yedim 10 kişyiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 stancu forvet diye alınmadı mı ya :D ben mi yanlış biliyorum adam heryerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Popov da Balta'yı fena harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar