Etos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Son iki gündür web sayfası açarken problemler yaşıyorum. Bazı sayfalar önce açılmıyor, ancak 5-6 kez bastıktan sonra açılıyorlar. Bazıları ise ancak 10-15 kez bastıktan sonra. Download'larda hiçbir problemim yok. Format attım ancak gene de problem geçmedi. Sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Türk Telekom.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Güzel bi cevapta,sadece ondan olmayabilirde. Giren spyware programlar falanda neden olabiliyo.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|......| ./ ./ ../ ..../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 browserdan kaynaklanması muhtemel.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende de dsl var aynı sorun bende de var bazen çok yavaşlıyor bağlantı bazen uçuyor geceleri ise hızlı telekom sux sonuçta[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Format attım demiş..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aynısı banada oluyor spysweeper kullanıyorum ondan şüphelendim ama sanırım sorun o diil... belli bi olayda yok kafasına göre ya açıyo ya açmıyo burdakini görmeden aynı topic i "internet" e de açtımda kimseden cevap gelmedi... bu telekom neyi düzgün yapar allah aşkına...[signature][hline]Peace !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 downloadlarda sorun yoksa sorun telekomdan değildir. sonuçta sitenin açılmamasının sebebi hyper text transfer protokolünde değildir muhtemelen. büyük ihtimalle senin derleyicin (web browser) sapıtıyordur. mozilla falan dene bir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dns sorunu sanırım. ben telekomun dnslerini bıraktım turk.net'inkileri kullanıyordum (adsl bozulmadan önce). adresleri de şu an bulamıyorum. :([signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bendede aynı sorun avr bir cozum bilen avrsa soylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bende de benzer bir sorun var (dl sorunsuz) ve daha da ilginci 404 sayfaları alakasız sitelerden çıkabiliyor bazen. paticik'te bir sayfaya basıyorum, cnet'in 404 sayfası geliyor filan.. spyware midir virüs müdür nedir anlamadım, virüs programı çalışıyor sürekli updateli. spyware haşarat öldürücü birşeyler yükleyeyim bir ara..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ayni sorun bendede var su anda-adsl kullanicisiyim[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deejay17 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az önce türk telekom a mail atmayı denedim [email protected] ye atmak gerktiğini sitesindne öğrendim... ama gelin görünki böyle bir mail adresi bulunamadı diyo.. bide siz deneyin isterseniz...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Web sayfası açarken problem - ADSL × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Leath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ayni sorun bendede var su anda-adsl kullanicisiyim[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 az önce türk telekom a mail atmayı denedim [email protected] ye atmak gerktiğini sitesindne öğrendim... ama gelin görünki böyle bir mail adresi bulunamadı diyo.. bide siz deneyin isterseniz...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar