Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web sayfası açarken problem - ADSL

Etos

Öne çıkan mesajlar

Son iki gündür web sayfası açarken problemler yaşıyorum. Bazı sayfalar önce açılmıyor, ancak 5-6 kez bastıktan sonra açılıyorlar. Bazıları ise ancak 10-15 kez bastıktan sonra. Download'larda hiçbir problemim yok. Format attım ancak gene de problem geçmedi. Sorun ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bi cevapta,sadece ondan olmayabilirde.
Giren spyware programlar falanda neden olabiliyo.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|......|
./ ./ ../ ..../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı banada oluyor spysweeper kullanıyorum ondan şüphelendim ama sanırım sorun o diil...
belli bi olayda yok kafasına göre ya açıyo ya açmıyo
burdakini görmeden aynı topic i "internet" e de açtımda kimseden cevap gelmedi...
bu telekom neyi düzgün yapar allah aşkına...[signature][hline]Peace !!!
Sosyal ağlarda paylaş

dns sorunu sanırım.
ben telekomun dnslerini bıraktım turk.net'inkileri kullanıyordum (adsl bozulmadan önce). adresleri de şu an bulamıyorum. :([signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

bende de benzer bir sorun var (dl sorunsuz) ve daha da ilginci 404 sayfaları alakasız sitelerden çıkabiliyor bazen. paticik'te bir sayfaya basıyorum, cnet'in 404 sayfası geliyor filan.. spyware midir virüs müdür nedir anlamadım, virüs programı çalışıyor sürekli updateli. spyware haşarat öldürücü birşeyler yükleyeyim bir ara..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...