Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sol sırt ağrısı

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

böyle bi haftadır sırtım tutulmuş gibi sol üst taraf ağrıyor ilk başta tutulmadır falan dedim.. sıcak duş almalar, kalın giyinmeler falan bildiğin geçmiyor. sonra düşündüm bu kalple ilgili bişey olabilir mi acaba diye? kimsede pro bilgi beklemiyorum da olabilir mi lan kalple ilgili bişey?
Sosyal ağlarda paylaş

Yemin ediyorum bende de aynı sorun var son 2-3 gündür. Dosyalar fazla idi önümde hepsini yetiştireceğim diye baya zorladım kendimi düzgün oturamadım koltukta sürekli bir rahatsız oturuş vardı. Ondandır diye düşünüyorum veyahut yel girmiştir havalar çok soğuk bende dikkat etmedim ondandır ve umarım ciddi birşey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

kamburunuzu çıkartıp oturuyorsunuz hep ondan oluyor. uzun süreli bilgisayar başında pineklemekten olan şeyler bunlar hep. oturduğunuz koltuk dik durmanıza müsait değil, vücudunuz siz farkında değilken şekilden şekle giriyor.

dik oturun, koltuğunuzu ve oturma sürenizi vs. değiştirin bişeyiniz kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

cemss said:

of bir skolyoz daha geliyor sanırım.

abi böyle deyip deyip duruyorsunuz. Bu haftaya randevu da alamadım cenaze muhabbetine. İçim eriyor yapmayın, pazartesi gogo doktor ilk işim.

skolyoz olduğunu öğrendiğinde moralini bozma.adam zırvalar biraz,ideal yüzme mekanı bak.

ihtimal tabi bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün doktora gittim bi baktı postürde sıkıntı varmış snrm.. bi kan testi yaptırdım bide rontgen yarın yine gidicem ne var ne yok belli olcak.

doktora gitme amcım boynumdaki baska bi agrıydı sol sırt agrısı gecti yani.. ama herkese onerriim bi gidin gosterin cok ilgisiz seylerde cıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim ben de dün, yazayım ne olduğunu.

Fizik tedavi uzmanına gittim, herif bayaa testisli bi doktor falan. Babamın da yakın arkadaşı ehüehüe. Gittim dedim böyle böyle bişey var.

Yattım falan ayaklarımı kaldırdı indirdi öyle dön böyle yap, bayaa muayene etti. Zaten herif günde 15'den fazla hastaya bakmaz ve her hasta ile minimum 15 dk ilgilenir. Devlet hastahanesinde bu arada, öyle prensipli adam sdf. Neyse dedi klasik iskelet kas hastalıklarının belirtisi yok dedi. Bi röntgen çektir bakalım dedi.

Çektirdim götürdüm falan. Tam kalçanın biraz üzerinde kireçlenme varmış. Muayenede çok rahattın ben bu kadar çıkacağını bile beklemiyordum dedi. 2 hap verdi biri sabah biri akşam. Onlar bitince başka bi hap kullanacaksın dedi. Bi de yakı bandı verdi, bi de merhem.

Geçmezse beyin-omurilik ile ilgili bi bölüme gideceksin dedi.

Oturduğunuz koltukları değiştirin dedi. Gerçek oltopedik koltukta oturduğunda kalça eklemi diz ekleminden aşağıda olmalı hiza olarak dedi. Öbür türlü bel bölgesinde stres oluyor sorun yaratır dedi falan. Ayın bilmemkaçında fuar var git oraya koltuk bak falan dedi uhahah.

Kireçlenme niye olur ki olm ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...