tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tamam yeşil yapıcam onu.. elesso said: amma nazlısınız be arkadaş :) müşteri her zaman haklıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 naz değil abi o feedback üye oldum ben de en azından ürünlere falan bakmak için. onay maili vs olayı olmayışı iyi olmuş ama. bi de ürün sayısı artacak diye tahmin ediyorum ilerde. az gibi geldi şu an sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ilerde ürün sayısı artacak evet, şu an için hazırlık bunlar, ilerleyen zamanlarda marka kampanyaları yapıcaz, örnek hp notebook kampanyası diyicez altında 4 5 çeşit notebook olacak, bunun gibi marka ve o markaya ait ürün seçenekleri şekline dönecek, şu an için firmalar bizi tanıtıyoruz biz insanlara kendimizi tanıyoruz bu şekilde yavaş yavaş ilerliyor site. Dediğin gibi bize gelecek feedback ler önemli bu önerilere göre şekillendiricez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 taktik guzel ama pahalıdan satıp yuzde indirimi yapmak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 alışveriş yaparım ama 1 şartla ben o ürünü aldıktan sonra fiyatı hiç düşmiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şu indirimleri 15 ine koyunda iyi bişeyler yakalarsak alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Kulaklığım geldi bugün, beklediğimden daha başarılı buldum. Paketleme de en özenli şekilde yapılmış ama kulaklık kutusunun yaklaşık 7 katı büyüklüğünde bir kutuya yapılmış, heralde standart boyutta kutular dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 :)))) evet standart paketlerdi , hatta kutularken bayaa bir güldük, dedik alanlar kutuları görünce kesin ne yolladı bunlar diyecek dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar