Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Daha evvelden açıldıysa şimdiden affola! Eğer Bütün efrafındakiler bir panik içine düştüğü ve bunun sebebini senden bildikleri zaman, Eğer sen kafanı dik tutabilir ve itidalini kaybetmezsen, Eğer herkes sana güvenmezkensen kendine güvenebilir, ve onların güvenmemesini de haklı görürsen, Eğer beklemesini bilir ve beklemekten de yorulmazsan, veya hakkında yalan söylenir de sen yalanla iş görmezsen, Yahut senden nefret edilir de,kendini nefrete kaptırmazsan, Bütün bunlarla beraber ne çok iyi,ne çok akıllı görünümezsen, Eğer tahayyül edebilir ve hayyallerine esir olmazsan, Eğer düşünebilip de düşüncelerini gaye edebilirsen, Eğer zafer ve yenilgi ile karşılaşır ve bu hokkabaza aynı şekilde davranabilirsen, Eğer ağzından çıkan hakikati bazı alçaklar tarafından ahmaklara tuzak kurmak için eğilip bükülmesine katlanabilirsen, Yahut ömrünü verdiğin şeylerin bir gün başının üzerine yıkıldığını görürsen, ve eğilip, yıpranmış aletlerle onları yeniden yapabilirsen, Eğer bütün kazancını bir yığın yapabilir ve sonra bi yazı mı, tura mı oyununda tehlikeye koyabilirsen... Ve kaybedip yeni baştan başlayabilir, ve kaybın hakkında bir kelimecik olsun birşey bile söylemezsen, Eğer kalp, sinir ve damarlarını eskidikten çok sonra bile işine yaramaya zorlayabilirsen, Ve kendinde onlara ''dayan'' diye bir iradeden başka bir takat kalmadığı zaman dayanabilirsen... Eğer kalabalıklarda konuşup faziletini koruyabilirsen Yahut krallarla gezip halka ait huylarını kaybetmezsen, Eğer ne düşmanların ne de sevgili dostların seni incitmezse Eğer,-hiç birini fazla olmamak şartıyla bütün insanları sevebilir, Eğer birdaha dönmeyecek olan dakikayı, altmış dakikalık bir mesafe ile koşabilirsen... Yeryüzü ve bütün üstündekiler senindir. Ve-dahası-sen bir insan olursun oğlum! Rudyard Kipling (1865-1937) Umarım daha evvel yazılmımıştır c/p deil çünkü:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 İlk defa okudum ama yazılmış olabilir nöbet tutmuyorum.. Ne babalar var be :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yazilmisti zannedersem simdi koyar biri.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bizim ingilizce hocamız bunun orjinalini okutmuştu, herşeyi tam anlamamış olmama rağmen çok etkileyeci gelmişti. ingilizce anlayabilecek durumda olanlar orjinaline de baksınlar derim, daha sanatsaldır cümle yapıları bakımından falan.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yazılmış olmasın ya başka biyerde okumuş olun!:([signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya sanki o babadan oğula değil de anadan kıza mıydı? alla alla yanlış hatırlıyorum galiba[signature][hline]"Hanım baltamı getir alış-verişe çıkıyorum" -Tarihde Türkler Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehehe abi ne enterasan bi adamsın ya![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 amcadan toruna da olabilir (?)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 haydaa! çocuktan sizlere ömür dedeye dierek geyie son verim bari...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 güselmi$..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: BabacumMostors, 17 Ağustos 2004 23:58 tarihinde demiş ki: ya sanki o babadan oğula değil de anadan kıza mıydı? alla alla yanlış hatırlıyorum galiba tamam o da rudyardındı "kızıma öğütler" diye onunla karıştırdım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 guzelmis yaw=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mükemmel bir yazı... Karalama defterine geçirsek?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çok güsel gerçekten...benim de gözüm ısırdı yazıyı biyerlerden ama sallamayayım şimdi..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Cidden cool.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar