Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şaka bir yana... Eğer sert müzik (sert davul tonları, yüksek güçlü gitar amfileri vs) yapıyorsanız ve kulaklarınız her stüdyo / konser çıkışı uğulduyorsa, hiç kulak tıkaçlarıyla uğraşmayın, direk inşaat kulaklığı alın, hiç bir şekilde başınız ağrımasın. İstenmeyen ses gürültüleri (sinyal, feedback vb) kulağınızı öldürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Diyorum ki, kulak çınlamasını önlemek için, süngerle, tıkaçla uğraşmayın, alın güzel inşaat kulaklığı, kulağınızı koruyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ege Bal yiyinııız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ozel kulakliklar var bu is icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 davul calanların cogu kullanıyodur o insaat kulaklıgını zaten. ben prova yaparken yesil bi tane takıyodum, hala duruyodur evin bi kosesinde. ses duzeyini normal seviyeye indirdigi gibi davuldan gelen sesi de sanki monitorden alıyormus hissi de veriyor. bozuk seslerden de kurtarıyor yani bi bakıma, baya zevkli oluyo onlar calmak o yuzden. zaten o zillerin sesi falan kulagı sagır edebilecek kadar tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mino said: Diyorum ki, kulak çınlamasını önlemek için, süngerle, tıkaçla uğraşmayın, alın güzel inşaat kulaklığı, kulağınızı koruyun. Staj yaparken bunlardan bir tane isteyip yürütecektim ama denk gelmedi işte :/ Normalde kaç paradır ki bunlar? Bıktım dip sesten falan, ayrıca tıkaç ve kulakiçi kulaklık en nefret ettiğim şeyler sıralamasında kafaya oynarlar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Resmini verdiğim model (Peltor Optime III) düşük frekansları 23, ortaları 32, yüksek frekansları ise 40 dB kesiyor. Ortalaması 35. 52 liraya aldım ben. Daha az kesen ve ucuz versiyonları da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hem böylece İnşaat Kulaklığı İnşaat Eldiveni İnşaat Çizmesi ile de combo yapma şansına sahip olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar