Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE'in Güney , Doğu ve Batısındaki savaş durumu

Jarlexly

Öne çıkan mesajlar

Eve'in Güney, Doğu ve Batısında neler olup bittiği konusunda bir çok arkadaşın bilgi açlığı olduğunu düşündüğümden size biraz bilgi vermek istiyorum.

Öncelikle IT'den ayrılan Fin Fleet ve X13 şirketleri Raiden adında yeni bir Alliance kurdular. Bu alliance'a INIT Merc. şirketi de dahil oldu, ardı'na IT de bulunan DICE şirketide dahil oldu. Alliance'ı kurdukları ilk gün Litom da INIT Merc 2 AVATAR ve 1 NYX kaybetti bize (AAA),(RA ile ortak indirdik). Bu olayın ertesi günü WN (White Noise) ile irtibata geçti Raiden. WN den Detorid bölgesinde yer kiralamak istediler ve WN de bunu kabul etti;

Raiden Alliance SOV

WN AAA ile saldırmazlık paktı kurdu dolayısıyla Raiden da AAA ile aynı saldırmazlık paktını kurdu.

Genel olarak Güneydeki durumdan bahsetmek gerekirse.

1-1 INIT içi boş ceviz kabuğu olduğunu savaştan IT desteğini çekince ispat etti. Adamlar Catch'den çekilmekle kalmayıp, kendi Ana Yurtları olan Immensea den de Empire'a çıktılar, oradan da IT'ye destek vermek için Delve'ye geçtiler. Immensea'den çekilmelerinin 2 nedeni vardı , bunlar kendi sözleri bu arada.

1. Neden: AAA'nın Catch'i almakla kalmayıp intikam için Immensea'ya saldıracağı ve IT desteği olmadan tutunamayacaklarını bildiklerinden çekildiler.

2. Neden: AAA Immensea'daki ilk istasyonu Reinforce'a soktuğu sırada WN de Immensea'ya daldı. (Hatırlarsanız INIT+WN+PL topluca AAA ya saldırmıştı). Arkalarından yedikleri bu bıçağın ardından (Etme bulma dünyası) Zaten bırakın AAA ile savaşmayı üstüne birde RA tarafından da saldırıya uğrayınca komple Empire'a oradan da Delveye çekilmek zorunda kaldılar.

2- Systematic-Chaos da IT nin desteğini çekmesinin ardından topu dama atıp abisinin evine kaçanlardan. Onlarda taktiksel olarak doğru fakat onursuz birşekilde IT topraklarına çekildiler. Gene bu söyleyeceklerim hem Sir Molle'nin ventrilo konuşmasında hemde Sys-Chaos'un Ceo sunun Evenews24 sitesinden yapmış olduğu açıklamada var.

2-1.Systematic-Chaos INIT Catch'den ve komple 0.0 dan geri çekilince güneyde AAA+Stain Empire+ Havoc+Coven+ROL+Engarde vs vs 'nin ortasında kaldı. IT için güney kanadında tampon oluşturmak istediler fakat INIT'de gidince tüm gücümüzle oraya bindireceğimizi biliyorlardı ki zaten öyle oldu, Systematic-Chaos komple IT nin yanına topukladı. Bütün sistemlerini boşalttı. (TCU ları dursa bile hayalet bölge durumunda halen SOV ları onlarda görünen yerler)

Hem INIT hemde Systematic-Chaos her ikiside kiracılarım istasyonlarım poslarım demeyip alayını geride bırakaraktan çekildi. Mecburen Catch+Impass+Feytabolis+Teneferis+Period Basis+Paragon Soul'da bulunan tüm kiracılar AAA+Stain Empire+ROL+Coven'nin bünyesine katıldı.

AAA+Goons+TEST+NC ilişkisi

Bu durumu belki birçoğunuz biliyor veya bilmiyor , bu konuyada bir açıklık getirmek istedim.

Şu an DC (Deklein Coalition) AAA+StainEmpire+vs sv sv ile bir anlaşma yaptı. Bu anlaşma gereği IT ortadan kaldırılana kadar kuzey ve güneyde bulunan AAA+ vs vs saldırmazlık anlaşması yaptı (Bu saldırmazlık Capital savaşları için geçerli, ufak ganglerin birbirine dalması bu saldırmazlık anlaşması içinde değil). Bu anlaşmaya göre DC+NC kuzeyden saldırırken, SC güneyden IT'ye saldıracak. Bu işlemin sonunda SC ve DC+NC biribirini nötrleyecek. Maksat ortak düşmanı ortadan kaldırmak. Yaklaşık 1 haftadır, Querious bölgesine saldırılarımız başladı, bu genellikle DC+NC ile aynı anda koordineli bir saldırı oluyor. DC+NC hangi saatte saldıracaksa SC de aynı sürede güneyden bindirme yapıyor (Genelde aynı sürelerde saldırılmaya çalışılıyor fakat uymadığı durumlarda oluyor). Durum şu anda kısaca böyle.

Kuzeydeki Türk arkadaşlarla bu tip koordineli bir saldırıda yan yana gelme ihtimalimiz hiçte uzak görünmüyor.Bu arada dip not bilmeyenler için. Bregan Dearthe de bulunan tüm arkadaşlar AAA nın ana şirketlerinden Black Aces'a dahil olmuştur.AAA daki tüm Türk popülasyonu bu şirkettedir.

Gelişmeler oldukça aktarmaya çalışacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rezalet FClikle guruplar dağılıyo olsa önce NC dağılırdı :)

Jarlexly said:

Bregan Dearthe de bulunan tüm arkadaşlar AAA nın ana şirketlerinden Black Aces'a dahil olmuştur.AAA daki tüm Türk popülasyonu bu şirkettedir.

Bunuda lütfen kişisel alma, bana göre yanlış bir bilgi gördüğümde lanet olsunki tutamıyorum kendimi :D

Bir alliancedaki üye alımına açık normal bir şirket ana şirkettir zaten, onun dışında ufak tefek holder yada üretici corplar vardır bide ki zaten istesekte giremeyiz onlara. Ama illa mevcut üye alan büyük şirlketleri ana şirket gibi ayırcaksan daha 5 aydır alliance da bulunan bi şirket ana şirket diye sınıflandırılmaz. Onun yerine 2-3 yıldır o allianceda bulunmuş, hatta kurulmasında katkısı olmuş şirketler için yapılabilir ana şirket tanımlaması.

Ayrıca Bedardaki tüm arkadaşlar Black Acesa geçmiş dersen yine olmaz. Bizimle gelmeyi tercih etmiş arkadaşlar geldi desen daha iyi olur. Sonucta hala bedarda oynayan yada başka yerlere dağılmış arkadaşlar var. Onlarıda saymak lazım. Yoksa Bedardaki tüm arkadaşlar Black Acesa geçen 5-6 kişi değildir sanırım. (sayı yanlışsa affola)

Son olarak AAA nın tüm türk popülasyonu Black Acesta değil başka corpta olan türkte var.

Onun dışında yazdığın herşey gayet başarılı çok iyi özetlemişsin. Yeni alliance maceranızda da başarılar dilerim, çok güzel savaşlar oluyo, elimden geldiğince takip ediyorum.

Kendimi tutamadığım için ve ilerde çıkabilcek tartışmalar için öncelikle jarlexyden sonrasında da tüm paticik ahalisinden özür diler, bir sonraki postlarda görüşmeyi dilerim o/
Sosyal ağlarda paylaş

Imperian gibi bi fc varken ne Nc nede MM kolay kolay dagilmaz.Oyun bilgisi,sogukkanlilik,insanlara hitap sekli 1 numara.
Bunun disida Traderjhon,cobra2k,plagueblack(bu sıralar fc olmasada)Vlade....Mm deki cogu fc iyi diger alliancelarda da basarili tipler var.
Capulcu tipli cogu adami iyi idare ediyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun en kalabalık koalisyonuyuz, tabiki iyi FCler de olucak. Ama NC geneline bakarsak çok rezil FCler de var. (MM içinde de var)

Neyse zaten üstünde durduğum nokta iyi fclerimiz var veya yok değildi. Sadece o nedenle alliancelar dağılmaz demek istemiştim. (çook ufak bir katkısı olur sadece :) )
Sosyal ağlarda paylaş

İzninizle bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. IT Fountainde gerçekten çok sıkışmış durumda. Bu sebeple tam bir seferberlik ilan etti. INITin catchden çekilme sebebi IT çekilin dediği içindir. Buna SYS-K da dahildir. (ki şu anda bende içindeyim) Period Basisi tamamen boşaltıp gittik yardıma. Toplanma yeri 6VDT sistemi idi. Fakat düşman büyük bir başarı örneği göstererek 7/24 sistemi en az 500 kişi ile kampladı. Tek yapabildiğimiz içeri Stealth Bomber filosu pompalamak oldu. Sistemde güneş-beltler-moonlar bubble atmadıkları tek bir celestial kalmadı. Sadece istasyonda 30 tane tek2 bubble vardı. Dolayısıyla istasyonda kalanlar da mahsur kaldı. Vur-kaç operasyonlarla tek-tük killerimiz oldu ama dediğim gibi sayıları çok fazlaydı. Reinforce bittiği günler işim çok fazlaydı oyuna giremedim, girdiğimde de sistem kaybedilmişti. EVE newsde falan SYS-K'nın eşyaları 6VDT'de mahsur kaldı yazsa da pek fazla mal kaldığını sanmıyorum. Zaten bizim alliance yavaş olduğu için YZ-LQL emri geldiğinde millet taşınmaya bile başlamamıştı. Şu anda durum ne derseniz IT kötü durumda, SYS-K Period Basisde kötü durumda, beni sorarsanız pek farkeden birşey yok PVP olsunda nasıl olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Rezalet FClikle guruplar dağılıyo olsa önce NC dağılırdı :)

Jarlexly said:

Bregan Dearthe de bulunan tüm arkadaşlar AAA nın ana şirketlerinden Black Aces'a dahil olmuştur.AAA daki tüm Türk popülasyonu bu şirkettedir.

Bunuda lütfen kişisel alma, bana göre yanlış bir bilgi gördüğümde lanet olsunki tutamıyorum kendimi :D

Bir alliancedaki üye alımına açık normal bir şirket ana şirkettir zaten, onun dışında ufak tefek holder yada üretici corplar vardır bide ki zaten istesekte giremeyiz onlara. Ama illa mevcut üye alan büyük şirlketleri ana şirket gibi ayırcaksan daha 5 aydır alliance da bulunan bi şirket ana şirket diye sınıflandırılmaz. Onun yerine 2-3 yıldır o allianceda bulunmuş, hatta kurulmasında katkısı olmuş şirketler için yapılabilir ana şirket tanımlaması.

Ayrıca Bedardaki tüm arkadaşlar Black Acesa geçmiş dersen yine olmaz. Bizimle gelmeyi tercih etmiş arkadaşlar geldi desen daha iyi olur. Sonucta hala bedarda oynayan yada başka yerlere dağılmış arkadaşlar var. Onlarıda saymak lazım. Yoksa Bedardaki tüm arkadaşlar Black Acesa geçen 5-6 kişi değildir sanırım. (sayı yanlışsa affola)

Son olarak AAA nın tüm türk popülasyonu Black Acesta değil başka corpta olan türkte var.

Onun dışında yazdığın herşey gayet başarılı çok iyi özetlemişsin. Yeni alliance maceranızda da başarılar dilerim, çok güzel savaşlar oluyo, elimden geldiğince takip ediyorum.

Kendimi tutamadığım için ve ilerde çıkabilcek tartışmalar için öncelikle jarlexyden sonrasında da tüm paticik ahalisinden özür diler, bir sonraki postlarda görüşmeyi dilerim o/

1 - Black Aces ana şirkettir dememin sebebi, Black Aces Millitary Academy de Black Aces'a ait bir şirket olduğundan ve bu şirketin asli görevi recruit edip alınan insanların deneme sürecini burda geçirmesi. Dolayısıyla Black Aces Ana şirket ve Academy de yan şirket konumunda oluyor.

2 - Black Aces yönetici şirket dememin sebebide , şu anda Collective ve Black Aces Ceo ve Direktörleri AAA nın yönetim kadrosu, Catch kaybından sonra yönetim kadrosu tamamiyle değişti Black Aces Ceo'su "Hawk Crest" şu an yönetim kararlarını alan kişi. Savaş Generali ve koordinatörü de "Makalu Zarya"

3 - Dikkatini çekerse Bregan daki Türk arkadaşlar AAA da dedim, bregandan ayrılanların gelip gelmediğini söylemedim. Bregan da Empire da Alt karakterlerimiz mevcut ve yeni yetişen arkadaşlarımız.

Bazen sırf sataşmak için cevap yazıyorsun gibime geliyor. Yazdığın yazının başında ve sonundaki "iyi birşey söylüyorum yanlış anlaşılmasın" biraz yalan kalıyor. Burdan şunuda söylemek istiyorum, ben MM de 4S içerisinde ne oluyo ne bitiyor veya hangi şirketin ana şirket yan vs vs olduğunu bilmiyorum oturupta merak edip araştırmıyorumda , ama araştırsaydımda gelip direkt sana sorardım, Mete 4S Ana şirketmi yoksa Carebare yetiştiren biryermi vs vs, yani AAA'nın iç yönetiminden benden daha fazla haberdar olamazsın onu demeye çalışıyorum. Bi seferde dilini tutup laf sokmaya çalışmayıp ve bunuda çiçeklerle böceklerle bezenmiş bir yazı formatında yazmayıp, adam gibi "yazdığın herşey gayet başarılı çok iyi özetlemişsin. Yeni alliance maceranızda da başarılar dilerim, çok güzel savaşlar oluyo, elimden geldiğince takip ediyorum." desen aramızda bu yazışma geçmeyecek, ne senin elin yorulacak ne benimki.
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

4S Ana şirketmi yoksa Carebare yetiştiren biryermi vs vs

Şunu açık söyleyebilirim ki, 4S Carebear yetiştiren ana bir şirket şu aralar :)

Black aces military de aaa da olsa haklısın. Ama zaten Black aces aaa da olmadığından "AAA nın ana şirketlerinden" diince o kategoriden otomatik olarak çıkıo.

Ayrıca yönetici şirket değil sizin corp falanda demedim. Bu konuda bir yazım olmadı. Hatta ana şirket değilsiniz bile demedim. Zaten Bi allincedaki her şirket ana şirkettir kanımca.

Tamam işte bak Bedarda main charıyla oynayan oyuncularda varmış hala (daha yeni olup yetşen arkadaşlarda olsalarda) . Yani Bedardaki herkez Black acesa geçmemiş. Ama bunuda kötü bişi olarak algılama. Bizde scalardan 4S e geçerken gelen oldu gelmeyen oldu. Veya daha oyun bilgisi çok iyi olmadığından büyük bir 0.0 corpuna geçmesi halinde zorlancak arkadaşlara bekleyin dedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...