Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ulan radyo be radyo! Allahım sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 welcome to the world of dns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yoo açılıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi dns değiştirerek bende girebiliyorum. ama neden yani bahaneleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 açılıyo eğer gerekli eyorlamaları yaparsan edit:diycektim ki,geçersiz post=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 telif hakkı muhabbetleridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hacı seninde şifreni kırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 radyo sınırsız olmuş ya, gerçi uzun süredir radyoyu denemiyordum ama şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "Last.fm Radyosunu ücretsiz olarak deneyebilirsin Ücretsiz deneme süresi 50 parça için geçerlidir. Beğenirsen ayda yalnızca €3.00 karşılığında abone olabilirsin." diyor bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 3 euro veya 3 dolardı eskiden hala öyleyse aman euro ile ödemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 benim deneme bilmemnesi dolu gözüküyor ama 1 haftadır dinliyorum radyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Silphatos said: benim deneme bilmemnesi dolu gözüküyor ama 1 haftadır dinliyorum radyo.Tr'desin di mi? İngiltere'de falan bedava bu last.fm'in radyosu. Belki dns'n, ip'n falan karışmıştır ingiltereden gözüküyosundur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tr'deyim ama ttnet değil ulaknet ağındayım, gerçi yine ip aralığı türkiye gözüküyo... fakat geçende bitti bu artık dinletmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar