Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslar ekran kartımda problem var bi bakarmısınız

HellPatrol_

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ekran kartımda bir problem oldugunu düsünuyorum güç var ama görüntü yok 3 tne monitörde denedim ama gene de görütü yok pc de bütün islemleri ezbere yapabiliorum müzik fln açılıyo mesela ama görünt yok ben ekran kartının yanmıs olabilecegini düsünuyorum sizce problem nedir ben suan bursadayım çanakkaleden getirdim bilgisayarı bursada dene digimde görüntü yoktu birde ben yeni ekran kartı aldıgım da pcı ex bus 16x veri yolu genisligim var anakartımda herhangi bir pcı e 16x ekran kartı aldıgımda bu anakarta uyumluluk gösterirmi arkadaslar
Sosyal ağlarda paylaş

ram derken dalga geçmedim ben
psu ile ne alakası var onuda yaz
benimde daha önce başıma geldiydi
pc açılıyodu ama görüntü yoktu. insanın ilk aklına gelen şey direk ekran kartı yada monitör oluyo. ama ramlerdendi sıkıntı. değiştirdim çatır çatır çalışmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

Ne ekran kartı ne ram. ikiside değil. şimdi monitor kablosunu dğiştir yada pinlerini kontrol et problem orada. ram veya ekran kartı problemli olsa windows u çalıştıramazdın. geçmiş olsun ucuz yırtmışsın.

ram hatasi olsa windows cali$abilir bir ihtimal. ekran kartini besleyen guc kablolarini sok tak bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

kablo derken baska monitör den vga kablosunu takıyorum olmuyo görüntü yok çıkarıyorum monitöre görüntü gelio pc ye baglayınız die ben simdi 15 tatilde lazım pc ama bi çözüm bulmam lazım malum ögrenciyiz dün bitne monitör aldım monitörden die para bitti pinlerden se nasıl olucak yeni monitörde görmedi yani
Sosyal ağlarda paylaş

kasayi acinca ekran kartina giren guc kablolari goreceksin bi ihtimal yerinden oynamistir temassizlik yapiyodur falan. ama cok dusuk bir ihtimal tabi bu.

karti sok tak mesela.ramlerden aldugunu iddia eden de var, ramleri sok tak. tekini tak dene, sonra digerini tak dene falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...