HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar ekran kartımda bir problem oldugunu düsünuyorum güç var ama görüntü yok 3 tne monitörde denedim ama gene de görütü yok pc de bütün islemleri ezbere yapabiliorum müzik fln açılıyo mesela ama görünt yok ben ekran kartının yanmıs olabilecegini düsünuyorum sizce problem nedir ben suan bursadayım çanakkaleden getirdim bilgisayarı bursada dene digimde görüntü yoktu birde ben yeni ekran kartı aldıgım da pcı ex bus 16x veri yolu genisligim var anakartımda herhangi bir pcı e 16x ekran kartı aldıgımda bu anakarta uyumluluk gösterirmi arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bilgisayar açılırken duyduğun sesleri uzun kısa bip gibisinden anlamaya çalış. sonra bios'unun üreticisinin sitesine gir. O sesin anlamına bak. ama herşey çalışıyor. sadece görüntü yok diyosun. Başka bir vga takıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 psu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ram derken dalga geçmedim ben psu ile ne alakası var onuda yaz benimde daha önce başıma geldiydi pc açılıyodu ama görüntü yoktu. insanın ilk aklına gelen şey direk ekran kartı yada monitör oluyo. ama ramlerdendi sıkıntı. değiştirdim çatır çatır çalışmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bende de ses vardı görüntü yoktu ne alakaysa hddye bağlanan kabloları değiştirmiştim düzelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kablo değiştir yaz o zaman psu al deme boşuna masrafa sokma adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yahu yeni pc mi eski pc mi yazmadığı için güç yetmemiştir ondan görüntü gelmiyodur dedim allah allah allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ne ekran kartı ne ram. ikiside değil. şimdi monitor kablosunu dğiştir yada pinlerini kontrol et problem orada. ram veya ekran kartı problemli olsa windows u çalıştıramazdın. geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 md5 said: yahu yeni pc mi eski pc mi yazmadığı için güç yetmemiştir ondan görüntü gelmiyodur dedim allah allah allah allah sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şişş bilader ayıp oluyo adam toplatma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arkadaslar 3 tne monitör de denedim hepsinin ayrı kaplosu var sizce problem neden ben annamadım ram demisler bilmemne ram olmaz pc bios hata raparu vermio tek bir bip gelio sonra açılıyo pc tek bir bip pc tmm demek ti galba simdi ne yapmam gerek kesin çözüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kablo değiştir. başka vga dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Karag8z said: Ne ekran kartı ne ram. ikiside değil. şimdi monitor kablosunu dğiştir yada pinlerini kontrol et problem orada. ram veya ekran kartı problemli olsa windows u çalıştıramazdın. geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. ram hatasi olsa windows cali$abilir bir ihtimal. ekran kartini besleyen guc kablolarini sok tak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kablo derken baska monitör den vga kablosunu takıyorum olmuyo görüntü yok çıkarıyorum monitöre görüntü gelio pc ye baglayınız die ben simdi 15 tatilde lazım pc ama bi çözüm bulmam lazım malum ögrenciyiz dün bitne monitör aldım monitörden die para bitti pinlerden se nasıl olucak yeni monitörde görmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 pcı ex slotu var sadece kablo yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kasayi acinca ekran kartina giren guc kablolari goreceksin bi ihtimal yerinden oynamistir temassizlik yapiyodur falan. ama cok dusuk bir ihtimal tabi bu. karti sok tak mesela.ramlerden aldugunu iddia eden de var, ramleri sok tak. tekini tak dene, sonra digerini tak dene falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 suan internet cafe deim ztn pc ye bisi yapamıyorum eve gidince deniycem dedikleriniizi ama sizce nasıl halledebilirim para vermeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hee bide monitöre bagladıgım da sadece 1 tnesinde böle oldu kırmızı bi isik sönüp duruyo led te monitörün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahahaha yaw sana bir şey soracağım. bios u kurcalamışsın galiba sen onboard ekrankartına yönlenmiş çıkış :) bios pilini sök tak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahah ciddi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya denemeden bilemem ama sadece otobüste çanakkaleden bursaya geldi pc ve böle oldu çanakkalede çalısıyodu otobüste zarar görmüs olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çanakkalede hava kaç dereceydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 neblem 3 yada 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bursada hava kaç derece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar