Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iyidir iyi böcekte işletmeci tarafından kıl olduysa sana atılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 throine said: topici battalberry diye okuyorum hey allam. yardın lan beni (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yemeyin battal mattal o nebiçim isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Marl0_on said: izmir inönü caddesi üzerinde, nokta durağının ilerisinde bir tane amcam var o battalbeylerin hepsinden iyi. oba ayranı yapanı diyosan eğer orası efsane biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: yemeyin battal mattal o nebiçim isim ya açız nabalım ne önerirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yahu zaten nerden çıktı bu çiğköfte hayranlığı bi anda anlamadım bi türlü. çok da matah bişey yok açıkçası bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mecidiyeköyde bi yer var adıyaman çiğ köftecisi diye. çok iyi ora. deneyin bi denk gelirse falan. diğer yerlerdeki şubelerini falan bilemicem ama mecidiyeköydekinden aldım sadece. http://www.adiyamancigkoftecisi.com/start.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 DeadSkinMask said: oba ayranı yapanı diyosan eğer orası efsane biyer. evet orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar