Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iyidir iyi böcekte işletmeci tarafından kıl olduysa sana atılmıştır
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 throine said: topici battalberry diye okuyorum hey allam. yardın lan beni (:P)
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yemeyin battal mattal o nebiçim isim ya
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Marl0_on said: izmir inönü caddesi üzerinde, nokta durağının ilerisinde bir tane amcam var o battalbeylerin hepsinden iyi. oba ayranı yapanı diyosan eğer orası efsane biyer.
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: yemeyin battal mattal o nebiçim isim ya açız nabalım ne önerirsin
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yahu zaten nerden çıktı bu çiğköfte hayranlığı bi anda anlamadım bi türlü. çok da matah bişey yok açıkçası bence.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mecidiyeköyde bi yer var adıyaman çiğ köftecisi diye. çok iyi ora. deneyin bi denk gelirse falan. diğer yerlerdeki şubelerini falan bilemicem ama mecidiyeköydekinden aldım sadece. http://www.adiyamancigkoftecisi.com/start.htm
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 DeadSkinMask said: oba ayranı yapanı diyosan eğer orası efsane biyer. evet orası.
Öne çıkan mesajlar