Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BEYLER KABLO NET ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ Bİ SORUM VAR?

mrangel

Öne çıkan mesajlar

kablo tv danışma hattını arıorum biri bigün dioki 35.000 milyon kredi kartından çekicez 25.000 milyon siz Türk Telekom Şubesine yatırıckasınız tmm şimdi oldu diom gidiorum yatırmaya türk telekoma kadın dioki bunu buraya yatırmıcaksınız
Eve geliom hemen telefon ediom dioki 35.000 milyon sizin evinize gelen KABLO TV faturasının yanında gelivek 25.000 milyon kredi kartından çekilicek
SİNİR OLDUM YAAA
(bu arada Türk Telekom'a gittiğim sırada kadın benden bi tahsilat makbuzu aldı 7.500 milyonluk aldı 2 tane 15 milyonda oraya verdik onalrın biri normal KABLO TV ama diğeri ne çözemedim)
BU KONU HAKKINDA KESİN BİLGİSİ OLAN VARSA ACİL CEVAP BEKLİİORUM
Sosyal ağlarda paylaş

bağıranların kafasında sandalye kırma isteği oluşuyor bende
gerçekleştircem bi gün hapse gircem[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

bağırınmayı kessen anlatcaktım nası olduğunu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...