mrangel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kablo tv danışma hattını arıorum biri bigün dioki 35.000 milyon kredi kartından çekicez 25.000 milyon siz Türk Telekom Şubesine yatırıckasınız tmm şimdi oldu diom gidiorum yatırmaya türk telekoma kadın dioki bunu buraya yatırmıcaksınız Eve geliom hemen telefon ediom dioki 35.000 milyon sizin evinize gelen KABLO TV faturasının yanında gelivek 25.000 milyon kredi kartından çekilicek SİNİR OLDUM YAAA (bu arada Türk Telekom'a gittiğim sırada kadın benden bi tahsilat makbuzu aldı 7.500 milyonluk aldı 2 tane 15 milyonda oraya verdik onalrın biri normal KABLO TV ama diğeri ne çözemedim) BU KONU HAKKINDA KESİN BİLGİSİ OLAN VARSA ACİL CEVAP BEKLİİORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 durumu çok net anlamadım. bi de niye caps lock açık kı?[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Zanledersem bagırmaya calısııyor ondan olsa qerek..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrangel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 BEYLER BEN ACİL YARDIM BEKLİORUM SİZ BURDA MUHABBET EDİOSUNUZ :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bağıranların kafasında sandalye kırma isteği oluşuyor bende gerçekleştircem bi gün hapse gircem[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bağırınmayı kessen anlatcaktım nası olduğunu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrangel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oke angel sakinim anlatta ben şu parayı odeyip munabbetimizde devam edlim dimi cnm kardeşim hadi anlat bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hangi şirketten bağlıysan tüm şirketler ödeme şekillerini ve bağlantılara göre fiyat+kdv yi kendi sitelerinde yazarlar.sitelerine girip bilgi alırsan,mutlu olursun.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar