Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahha tamam çok yalnızım:P burdan bunu çıkabilecek yüce bi şahsiyet olduğun için uzatmıcam topic kirlenmesin böyle boş muhabbetlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 nasıl bi kişisel gelişim süreci yaşamışsın be kardeşim. ah bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 teşekkürler fikrine saygı duyarım dostum, kendi içinde düşünmeye devam et iletişimden kaç. bakalım ne kadar devam ettirebiliceksin sdjkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arkadaşım konuşcak kimsen mi yok git sokakta bul birini konuş. seni kazanmak gibi bi derdim de yok bişey kanıtlamaya kasma burda. kapattım diyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ölüm olayı geçilmiş yalnızlar topici olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Quesgi neden bi gerginsin bunu ciddi bi şekilde bilmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ne saçma insanlar var bu dünyada .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adam polislere duygusal yakınlaştık yatak odasına geçtik ama bişey olmadı demiş çok ilginç çok merak ediyorum neler çıkıcak ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 valla bilinmese daha iyi, otopsi de gereksiz. kılınsın namazı defnedilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Oha olm ya. Aldatırken gg olmak tam bir epic fail durumu anasını satayım. Tabi öyle bi durum var mı bilmiyorum ama saat ve mekan çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Zaten o gece tanışmışlar direk sonra çıkışta evine gitmişler. Keşke açıklamasaymış duygusal bişeyler yaşandı diye, salaklık şu zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 polislere böyle söylemiş bence burda polislerden nasıl dışarı çıktı bu bilgi gizli kalması gerekmiyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Polislerden bilgi sızmasının milyon yolu var ya. Hiçbirşey olmasa basından para alan polis vardır yani, mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi haber linki versenize şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ilk mesajda bile var link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 farkındayım abi onun; bu altan'ın evi muhabbetini arıyordum ki buldum sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yok yok kesin var bi halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yılmaz Özdil durumu güzel anlatmış. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16921260.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Wispy said: Yılmaz Özdil durumu güzel anlatmış. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/16921260.asp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 l i m o n satin................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Güzel yazmış özdil. Zaten bu kadar çok magazin programı çıktı ülkenin gidişatı değişti anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kendisinin star zamanı attığı manşetler, yaptığı gazetecilikte ortada. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 son yolculuğuna uğurlanmış. otopsi sonucunda ne çıktığı hakkında bişe yazmıyor. duyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 1.5 ay sürecek deniyodu tüm tahlillerin tamamlanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Altan'ın yok yakınlaşma oldu aramızda sonra yatağa geçtik ama cinsel anlamda bir şey yaşamadık şeklindeki açıklamalarından Defne'nin kocasıyla ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşündürüyor açıkcası. Kadın ölmüş böyle bir açıklama yapılır mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar