roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mum_Chamber said: "roket adam" said: Google parayı falan geçti, insanlığa faydalı işler yapıyo olm adamlar, "kapatıyoruz dükkanı" deseler yolunu bulamayacak hale gelir milyonlarca insan, o derece. neymis google'in insanlik icin yaptigi is? bir iki tane filantropi projesinden baska yok oyle bir kafalari. hicbir firmanin yoktur, google da istisna degil. İnsanlık için derken, o "google'ın para kazanamadığı işler"e istinaden söyledim, çok ciddi kar etmese bile devam ediyor servisler bir şekilde. Elbette kar amaçlı her şeyleri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nokyayla kodak çok mezarcıymış arkadaş. abaz gibi herkere dava açmışlar. aynı bir RTE modeli çizmişler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Zengin olmak kolay değil. Davalarda çok paralar dönüyor. Bilemiyorum kazanır mı kaybeder mi ama sonuçta kazanırsa deli paralar geleceği bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 adamlar islere "para kazanmasa da olur" diye girmiyorlar ki? yani adamlari okul yaparken bulamazsin. adamlar bir projenin kendi reklam gelirlerini arttirabilecegini dusunerek proje isine giriyorlar, tutmazsa da oyle birakip gidiyorlar. oyle kar etmeyen projelerinden adam gibi yatirim yaptiklari bir tane var mi? bak wave'e, talk'a? tutmayan bir projeyi adam gibi gelistiriyorlar mi? @dasaaa, o grafikte coook eksik var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Usta, kar amaçlı yapıyolar, ticarethane orası, dedik onu zaten. Konu bu değil. Ana konuya dönelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mum_Chamber said: ilke cevap verecek mi diye merakla bekledim, cunku tam dedigi gibi cok kisitli bilgiyle yazmissin dragon. bing arama hizmetinde localde cok daha gelismis ama cok daha az yayilmis durumda. yani amerikada cok iyi hizmet verirken turkiye ayagi yok bile. o yuzden bing geldi bazi analizlere gore de pazarin %30unu aldi bile. onun disinda, google'in diger servislerinin neredeyse hepsi baska projelerin gelistirilmesinin sonucudur. misal o cogzel dedigimiz chrome tamamen webkit uzerine kurulu. ayni sekilde android dedigin gucunu linuxten alan, pek cok ozelligi ios'ten alinmis, sun ve apple basta olmak uzere onlarca firmanin patentlerini cigneyen bir isletim sistemi. ama ben seviyom google'ı yaa :( gün içerisinde ne kadar internetle alakalı işlemim varsa %70i google ürünlerinden geçiyo. çok işimi görüyolar öle demeyin adamlara :/ ayrıca amerikadaki bingi bilmiyorum diye niye ezikliyosunuz. ben size rusya ukrayna belarustaki bütün diskolarda saat 2 de müziği kesip müşteriler içinden 5-6 bayan çıkartıp sahneden full soyup dans ettirdiklerini neden bilmiyosunuz diye laf ediyomuyum. (çok saçma dimi?, işte benim bingin amerikladaki işlerini bilmemem de okadar doğal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bilmiyorsun diye degil, bilmeden kotuluyorsun diye bikbik ediyoruz dragon =) ayrica, ben de google'in bazi hizmetlerini deli gibi kullaniyorum. ayni sekilde iphone ve macbook pro'dan vazgecmem. ama bu urun/hizmetleri kullanmak farkli, gote got demek farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Global dünyanın gözü olan internet gibi bir sistemde istediğin her tür bilgiye dakikalar içinde ulaşabiliyorsun. rusyadaki dansözü merak etsek youtube u açar bakarız öğreniriz bingi öğrenebileceğimiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 aç öğren, bulursan para vercem, hatta googleı da bi daha kullanmicam hep bing kullancam. bulunca ara beni kk thxb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dragonmax said: Mum_Chamber said: ilke cevap verecek mi diye merakla bekledim, cunku tam dedigi gibi cok kisitli bilgiyle yazmissin dragon. bing arama hizmetinde localde cok daha gelismis ama cok daha az yayilmis durumda. yani amerikada cok iyi hizmet verirken turkiye ayagi yok bile. o yuzden bing geldi bazi analizlere gore de pazarin %30unu aldi bile. onun disinda, google'in diger servislerinin neredeyse hepsi baska projelerin gelistirilmesinin sonucudur. misal o cogzel dedigimiz chrome tamamen webkit uzerine kurulu. ayni sekilde android dedigin gucunu linuxten alan, pek cok ozelligi ios'ten alinmis, sun ve apple basta olmak uzere onlarca firmanin patentlerini cigneyen bir isletim sistemi. ama ben seviyom google'ı yaa :( gün içerisinde ne kadar internetle alakalı işlemim varsa %70i google ürünlerinden geçiyo. çok işimi görüyolar öle demeyin adamlara :/ ayrıca amerikadaki bingi bilmiyorum diye niye ezikliyosunuz. ben size rusya ukrayna belarustaki bütün diskolarda saat 2 de müziği kesip müşteriler içinden 5-6 bayan çıkartıp sahneden full soyup dans ettirdiklerini neden bilmiyosunuz diye laf ediyomuyum. (çok saçma dimi?, işte benim bingin amerikladaki işlerini bilmemem de okadar doğal) ciddenmi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mum_Chamber said: bilmiyorsun diye degil, bilmeden kotuluyorsun diye bikbik ediyoruz dragon =) ayrica, ben de google'in bazi hizmetlerini deli gibi kullaniyorum. ayni sekilde iphone ve macbook pro'dan vazgecmem. ama bu urun/hizmetleri kullanmak farkli, gote got demek farkli. google göt mü olüyore şimdi :p haha eyvallah bu arada açıklama için ben de eziklendim gibi stresse girmiştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dragonmax'in her konuyu rusa getirmesi de baydı be. Bahsettiğin teknoloji için uzağa gitmene gerek yok, burada 1 saat yüz dolara ulaşabiliyosun. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Cons said: Dragonmax said: Mum_Chamber said: ilke cevap verecek mi diye merakla bekledim, cunku tam dedigi gibi cok kisitli bilgiyle yazmissin dragon. bing arama hizmetinde localde cok daha gelismis ama cok daha az yayilmis durumda. yani amerikada cok iyi hizmet verirken turkiye ayagi yok bile. o yuzden bing geldi bazi analizlere gore de pazarin %30unu aldi bile. onun disinda, google'in diger servislerinin neredeyse hepsi baska projelerin gelistirilmesinin sonucudur. misal o cogzel dedigimiz chrome tamamen webkit uzerine kurulu. ayni sekilde android dedigin gucunu linuxten alan, pek cok ozelligi ios'ten alinmis, sun ve apple basta olmak uzere onlarca firmanin patentlerini cigneyen bir isletim sistemi. ama ben seviyom google'ı yaa :( gün içerisinde ne kadar internetle alakalı işlemim varsa %70i google ürünlerinden geçiyo. çok işimi görüyolar öle demeyin adamlara :/ ayrıca amerikadaki bingi bilmiyorum diye niye ezikliyosunuz. ben size rusya ukrayna belarustaki bütün diskolarda saat 2 de müziği kesip müşteriler içinden 5-6 bayan çıkartıp sahneden full soyup dans ettirdiklerini neden bilmiyosunuz diye laf ediyomuyum. (çok saçma dimi?, işte benim bingin amerikladaki işlerini bilmemem de okadar doğal) ciddenmi lahe lan cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 caps varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 "roket adam" said: Dragonmax'in her konuyu rusa getirmesi de baydı be. Bahsettiğin teknoloji için uzağa gitmene gerek yok, burada 1 saat yüz dolara ulaşabiliyosun. Of. taam olm ya, gece gece bi geyik yaptırmıyonuz amaaan sizde. başlarım googlea da ayrıca -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Cons said: caps varmı benm facete var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Google'ı amerikada zenciler kullanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 "roket adam" said: Google'ı amerikada zenciler kullanıyomuş. siyah olan zencilermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Dragonmax said: aç öğren, bulursan para vercem, hatta googleı da bi daha kullanmicam hep bing kullancam. bulunca ara beni kk thxb al buldum kankito http://www.culturekiosque.com/nouveau/travel/strip_clubs_russia.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 md5 said: Dragonmax said: aç öğren, bulursan para vercem, hatta googleı da bi daha kullanmicam hep bing kullancam. bulunca ara beni kk thxb al buldum kankito http://www.culturekiosque.com/nouveau/travel/strip_clubs_russia.html cık o değil. ben stripten bahsetmiorum, normal diskolarda oluyo bu mevzu. neyse daha konuşmicam roket triplere giriyo -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ee kim kazandı şimdi? maykrofost mu gogıl mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Microsoftun office i güzel visual studiosu güzel c#ı güzel Windows 7 si güzel Googleın arama motoru iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 zenciler kazandı (siyah olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bi de google arama motorunun dünyada en büyük pazar payını kaptığı ülke türkiye(%98). dolayısıyla burada google'dan başka arama motoru üzerine konuşmak zor. çünkü insanlar diğerlerine çok yabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 eskiden arabul.com vardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar