smarthan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 işte abi kültürsüzsün. kültürlenmek isteseydin giremesen de bi yolunu bulup girerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bizim kültürümüzde kültürlenmek yok sdsfdssds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ne pis kültürmüş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 O değilde google'dan önce bi altavista vardı, birde astalavista vardı. En büyük derdim oyunlara "kırık" bulma idi, ne üniversite, ne sınav stresi, ne bitirme tezi... Gene efkarlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adam gibi adamlarla oynayamıyo muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 acaba bigün şu forum da ki kavgalar için click here for contuniue in real life diye bi buttn gelicekmi ona basıp direk beraber bi odaya ışınlansalar dertlerini çözseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Loex said: acaba bigün şu forum da ki kavgalar için click here for contuniue in real life diye bi buttn gelicekmi ona basıp direk beraber bi odaya ışınlansalar dertlerini çözseler Yada Şikayet et butonu yanında, "Telefon iste!" , "Adres ver!" butonu da olsun. Hatta Gaziosmanpaşa lıların direk madalya kısmında ; bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şimdi marveloth youtubeda erkek linki verdiği için google art projesi de faydasızmış, isteyen zaten gidip görürmüş. doğru mu anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yanlis anlamadiysam biri dolayli yoldan da olsa beni savundu ::o Artik banlansam da gam yemem. (yada yanlis anladim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Dur abi saklan sen, bi kaç gün bu başlığa yazma, biri sorarsa yok derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 insallah panpa sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tr'de de yayına girmiş http://www.googleartproject.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 "ucube" denir engellenir burda. ne işi olur Türk vatandaşının sanatla? Anca İbrahim Tatlı denen adam vurulur, bi daha ibo showda böğüremeyecek diye millet yas tutar. ya da beş para etmez sanatçılarımız vardır falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 topic cok iyiymis ya, "birinin yazdiklarini okurken onun yerine utanma" duygusunu yasadim ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 md5 said: dünyadaki müzelere tek erişimi google sağlıyormuş gibi konuşuyorsunuz ya ölüyorum ölüyorum (: ölmene gerek yok. burdaki insanların kaygısı zaten google'un böyle güzel bir girişimine bile ulaşamamak. bu kadar basit birşeyi bile güzel hükümetimiz sayesinde kullanamamak. insanlar ah ilk defa müze görcektik dememiş zaten. keşke bizde senin kadar kültürlü olabilsek = ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.googleartproject.com/museums/nationalgallery şurayı gezdim lan ben. içerde kesinlikle fotograf çektirmiyolar. google almış izin demek ki asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 basarili byahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oha çok iyi 2 üstte atılan müze baya sevdim abi inanılmaz ya. Christ as the light of the world resminde elinde tuttuğu parşömende "Ego" mu yazıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Şöyle daha çok avrupa müzesi görmeyi umud ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 HighSelf said: Christ as the light of the world resminde elinde tuttuğu parşömende "Ego" mu yazıyo ? i am the light of the world yaziyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 im blind night elf yazıyo da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aahaah not deaf abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 muhteşemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 4222 4225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Forumda herkes standupcu olduğu için ciddi takılanın rage'e girdiğini falan sanıyorlar o acınası. *Proje cidden güzelmiş ancak keşke yapıtların açıklamaları okunabilir olsaymış asıl o zaman faydalı olcakmış. Tabloları incelerken özellikle yapıtın hangi tarihte yapıldığına bakayım diye sonuna kadar zoomladım, yok görünmüyor. Tüm müzelerdemi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar