dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://www.googleartproject.com/ http://www.youtube.com/watch?v=ZKPeN3ZNCOE bu arada YİHU! TÜRKİYEDEN ERİŞİLEMİYOR!! GAVURUN YAPTUĞU ÇUPLAK KADUNLARI GÖRÜP AHLAGUM BOZULMAYACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yav buna kesin ulaşmalıyım, var mıdır bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben almanyadan erisiyorum. Acidim size suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 custom dnsle bile erisilmiyor ne oldugunu biraz acabilecek var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 google street view in museums. en özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hoş bi olay da çok low res be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Istedigin müzeyi listeden seciyor, müze icinde kapisi acik olan tüm odalari gezebiliyor, her resme mükemmel netlikte zoomlar yapabiliyor, resim hakkinda bilgi alabiliyor video izleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Fikir ve olay mükemmel fakat açılmamakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ülkenin kültür katsayisi artar diye erisim engellenmis. Halk birsey ögrenmesin yeterki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 işte herkes puzzle yapaydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dünyadaki müzelere tek erişimi google sağlıyormuş gibi konuşuyorsunuz ya ölüyorum ölüyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ayaklarinizin suyu mu cikti gidin erisin muzelere elleyin hatta google ellettiriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 avrupa'daki müzelere nasıl erişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben md5e mubalaga yapiyordum yoksa google gibi muzeleri gezmeyi internetten saglayacak baska bir hizmet oldugunu sanmiyorum. varsa bile bazi muzelerin kendi iclerinde panaromik fotograflar ile vardir. yani evet. muzelere erismeyi bu derece bir google sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Gerçekten müze görmek isteyen insan bu zamana kadar google da bir arama yapar ordan resimlerini görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iyi de bu anlattıklarının sitenin açılamıyor yada engelli olmasıyla ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ayrıca resimlerini görsen ne yazar adamın sunduğu hizmet ciddi muhteşemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yok birisi demiş ki site açık olsaydı halkımız kültürlenirdi falan. Kültürlencek adam bu projeyi beklemez çoktan kültürlenirdi diyorum sadece. Açık Kapalı olması farketmez bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Eh haritaya bakıcak adam da bakar açardı, arama yapıcak adam da etrafına sorar bulurdu, çeviri yapıcak adam ingilizce düzgün öğrenir açar sözlük çevirirdi. Ama sonuç olarak hepsine giriyoruz, buna da giricez. Gidemediğin ülkelerdeki müzeleri geziceksin, belki hiç gideceğin yokken gireceksin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Valla ben yana döne girme yolunu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 @elbarto Bence demek istediğimi anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 md5 said: Yok birisi demiş ki site açık olsaydı halkımız kültürlenirdi falan. Kültürlencek adam bu projeyi beklemez çoktan kültürlenirdi diyorum sadece. Açık Kapalı olması farketmez bu yüzden aynı mantıkta paramız yok ülkeleri gezemiyoruz diye google earth de kullanmıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bazen merak ediyorum anlamamak için ne kadar kastığınızı. Ben kültürlenmek isteyen adam gider müze gezer demiyorum. Açar googleı girer görmek istediği şeyi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben vpn uzerınden baglanabıldım, cıdden guzel yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dns falan kar etmedi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar