Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi akbank iyidir aslında ya :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya nöbete girmemin sebebi bu götü kaşarlanmış ibnelerin bir önceki sefer "bu sefer valla son yatırdınız parayı bitti bu iş" demeleri.. hani aynı konu için 3. kere bankaya gideceğim.. bu 3. lan.. yeter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi gecerken ugra da yardimci olalim. Bir turlu harcayamadigimiz 5 kuruslarimiz var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi akbank ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ehehe tim inanmazsın bizde de böyle 1 lira değerinde 1 kuruş var.. böyle oyun oynarken fln pul niyetine kullanmalık tam.. hoş ben 1 kuruş buldukça topluyorum iyi oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BabacumMostors said: bu götü kaşarlanmış ibnelerin akrabam akbankta çalışıyo birazcık da.. öle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 e ama kurumsal olarak öyle bir banka bireysel olarak iyiler allah için kaldı ki benimd e arakdşlarım var, şimdiye kadar somurtarak "nasıl yardımcı olabilirm" diyen gişe yetkilisi görmedim hele göztepe şubede bana atanmış olan bireysel hizmet yetkilisi süper bir adam işim olduğunda çayımı eksik etmez.. de bunlar hep işin kozmetik kısmı kurumsal olarak üst düzey boktan bir banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi 20 kr ile git, 2 kr para üstümü istiyorum diye cıngar çıkar ya da bim'e git, 1 kr luk bulunuyor orda. Gerekiyorsa durumu anlat. 18 tane 1 kr al. Yapılabilecek ibnelik sayısı çok fazla bu duruma karşı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ehehe 1 kuruşla daha önce gitmiştim böyle 2 tl 53 kuruş mu ne tutmuştu 3 tane 1 krş uzattım "alamıyoruz" dediler omuz silktim "peki" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi bu devirde banka içinden işlem yapmak çoğu işlem için gerçekten gereksiz yani o sırayı çekmene değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bende onu istyiyorumda.. hani niternet şifresi almak için bile bankaya gel diyorlar.. işbankasını geçtim vakıfbank bile yapmıyor şunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BabacumMostors said: ehehe 1 kuruşla daha önce gitmiştim böyle 2 tl 53 kuruş mu ne tutmuştu 3 tane 1 krş uzattım "alamıyoruz" dediler omuz silktim "peki" dedim aynısını yaparlarsa "kodumunun dingilleri madem almıyosunuz 18 kuruş borç için niye tebligat gönderiyorsunuz" demelikmiş adamlar. 2 kr iste o zaman geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 e ama zaten şubeye gidiyosun :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o yüzden aptal bank işte.. dandik bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hayır çıngar çıkarayım desem kredi kartın kullanarak sıra numarası alıyorum ve sanırsam bana giçe yetklisi olarak aynı kız atanmış durumda.. ne zaman gitsem onda işlemlerimi hallediyorum, kız da tatlı dilli güleç bir şey bapıramıyorsun çatamıyorsun tatlı tatlı işini hallediyor "aslansın kaplansın" diye sırtını sıvazlayıp gönderiyor tabii benim gibi başka müşteri yoksa kart sauyesinde 2 kişi sonra fln zart diye sıra geliyor bana, sonra yarım saattir orada bekleyena dam" kim bu a. koduğumun lavuğu araya kaynak mı yaptı" diye ters ters bakıyorlar.. esas ondan rahatsız oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 İş bankası mis valla daha 1 aylık müşterisi bile değilim gerçi ama belli farklı olduğu. Kartı teslim almaya gittim, kadın direk "interaktif şifrenizi de verelim internet şubesi için" "ekstrenizi posta yoluyla mı e-mail yoluyla mı yoksa her ikisi ile mi almak istersiniz" gibi önemli detay sorularını sorup leb demeden leblebiyi kavurdu. Mis gibi herbişeye netten bakıyorum kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 işte ben de eskiden işbankasıyla çalışyıordum.. sonra bir şey oldu aptal bank ile çalışmam gerekti gittim exi 26 vs denilerekden aldık mevduat hesabını.. sornasında da "madem bu bankayla çalışıyorum neden bir de piçh kart almıyorum" dedim elimi vermişke kolumu kaptırdım.. finans banktan şikayet ediyordum.. artık şikayet etmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi zaten ilk gidildiğinde herşeyi talep etmemek kişinin kendi suçudur ve akılsız başın cezasını ayaklar çeker. Hayatımda kullanmıyıcak olsam da telefon bankacılığı şifrem falan hep bir kenarda duruyo nolur nolmaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 esas hata attan inip eşeğe binmek olmuş bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi sen q7'den fiat bis'e inmişsin kusura bakma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hacizci gelirse yarım bardak su ve 1 ince dilim (kepeksiz) ekmek ver, "ben hesapladım 25 kuruş ediyor bunlar, 7 kuruş üstünü istiyorum" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 + masraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Oğlumu bulana veya getirene 100binlira vericem tadında olmuş bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BÖYLE BÖYLE ZENGİN OLUYORLAR ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şaraba gelince para buluyorsun aga, borcunu ödemeye gelince fıs. ayıp lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar