Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borcumu ödemezsem haciz gelecekmiş :(

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

e ama kurumsal olarak öyle bir banka bireysel olarak iyiler allah için kaldı ki benimd e arakdşlarım var, şimdiye kadar somurtarak "nasıl yardımcı olabilirm" diyen gişe yetkilisi görmedim hele göztepe şubede bana atanmış olan bireysel hizmet yetkilisi süper bir adam işim olduğunda çayımı eksik etmez.. de bunlar hep işin kozmetik kısmı

kurumsal olarak üst düzey boktan bir banka
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ehehe 1 kuruşla daha önce gitmiştim böyle 2 tl 53 kuruş mu ne tutmuştu 3 tane 1 krş uzattım "alamıyoruz" dediler omuz silktim "peki" dedim

aynısını yaparlarsa "kodumunun dingilleri madem almıyosunuz 18 kuruş borç için niye tebligat gönderiyorsunuz" demelikmiş adamlar.

2 kr iste o zaman geriye.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır çıngar çıkarayım desem kredi kartın kullanarak sıra numarası alıyorum ve sanırsam bana giçe yetklisi olarak aynı kız atanmış durumda.. ne zaman gitsem onda işlemlerimi hallediyorum, kız da tatlı dilli güleç bir şey bapıramıyorsun çatamıyorsun tatlı tatlı işini hallediyor "aslansın kaplansın" diye sırtını sıvazlayıp gönderiyor

tabii benim gibi başka müşteri yoksa kart sauyesinde 2 kişi sonra fln zart diye sıra geliyor bana, sonra yarım saattir orada bekleyena dam" kim bu a. koduğumun lavuğu araya kaynak mı yaptı" diye ters ters bakıyorlar.. esas ondan rahatsız oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

İş bankası mis valla

daha 1 aylık müşterisi bile değilim gerçi ama belli farklı olduğu. Kartı teslim almaya gittim, kadın direk

"interaktif şifrenizi de verelim internet şubesi için"

"ekstrenizi posta yoluyla mı e-mail yoluyla mı yoksa her ikisi ile mi almak istersiniz"

gibi önemli detay sorularını sorup leb demeden leblebiyi kavurdu. Mis gibi herbişeye netten bakıyorum kafam rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

işte ben de eskiden işbankasıyla çalışyıordum.. sonra bir şey oldu aptal bank ile çalışmam gerekti gittim exi 26 vs denilerekden aldık mevduat hesabını.. sornasında da "madem bu bankayla çalışıyorum neden bir de piçh kart almıyorum" dedim

elimi vermişke kolumu kaptırdım.. finans banktan şikayet ediyordum.. artık şikayet etmeyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...