Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ubuntu kullananlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
.net frameworkü yükleyene kadar anam ağlamıştı. lol yüklemiştim o da bozuk attı çalıştıramadım üstünde de pek durmadım
Mesaj tarihi:
nvidia bende de sorun çıkarmamıştı. zaten driverı var temiz temiz çalışıyo. 2 sorun çıktı bende ubuntuyla ilgili. birincisi install ekranı gelmiyodu nomodeset yapmak gerekiyordu. ikincisi de klavye mouse bozuk atıyodu onu da bi package yükleyerek düzeltebiliyoduk.
Mesaj tarihi:
Ya ben korsan kullanmamaya çalışıyorum win 7 de afedersiniz ebesininki kadar pahalı zaten pcde oyun bir tek wow oynuyorum. Neden olmasın dedim ama göreceğiz :D
Mesaj tarihi:
ya linux sıradan kullanıcı işi değil kesinlikle. mac bile sıradan kullanıcı için değil. google kullanmayı bilmeyen adam ntfsyi read onlyden başka bir şekilde kullanamaz. linuxunde bir sürü detayı var böyle. sıradan kullanıcı için windows ftw
Mesaj tarihi:
Oynanıyor ben 4.0.1'de denemiştim hemde Ati 10.8 sürücüleri ile çatır çatır çalışıyordu. Bende oyun çok fazla oynadığım için windows kuruyorum mecburen yoksa işim olmaz ama naparsın oyun bağımlısıyık
Mesaj tarihi:
linuxun aşırı bi detayı yok ya, belli bi sürede alışırsın eğer araştırmacı ve ortalama üzeri bi zekaya sahipsen, yeni ortamlara uyum sağlayabiliyor ve arkadaş edinebiliyorsan. Ayrıca seks yapmış olmak da ekstra bi avantaj sağlıyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de en sonunda Windows'a geçtim. Okul ağırlaşıp, sürekli çalışmak gerekince Windows daha bir hoş göründü gözüme.

Arch gözümde tütüyor ama... Ah, Arch! Ah!
Mesaj tarihi:
Kullandığım programların yüzde 90 ı windows-only olduğu için el mahkum windows kullanıyorum. Adamlar iOS versiyonu yapıyor mac versiyonu yapmıyor nasıl bir iş anlamadım gitti
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DRM olayı var bir de. Satın aldığım şeylerin çoğunda var bundan, Linux'da çok kısıtlı oluyor, hatta bazen olmuyor. Audible filan çok sorun çıkarmıştı, Adobe Digital Editions da keza...
Mesaj tarihi:
linux kullanip win programi kullanmaya niye bu kadar kasiyonuz ki dgdfg

linux kullanacaksan bosverecen .neti wowu filan, veya o ihtiyaclarin icin windowsa boot edecen sonra linuxa gero donecen

yoksa windows kullan yani, zaten dunyanin %95i oyle yapiyor
  • Yeni Oluştur...