Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Beyler bayanlar tanışalım bakalım :) WoW bile oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 wine iyi güzelde bazen it can be a total pain in the ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 niye ki reis? daha anca kuruyom wowu gerçi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oynanıyorda raid işi yatar fps'ne hiç bakmadın herhalde? Heleki Ati sürücüleri hala yalan makinalar fırın gibi ısınıyor mahşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 .net frameworkü yükleyene kadar anam ağlamıştı. lol yüklemiştim o da bozuk attı çalıştıramadım üstünde de pek durmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 daha bakamadım :( NVIDIA var bende perfectly fine calisio falan diye sallamış millet ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nvidia bende de sorun çıkarmamıştı. zaten driverı var temiz temiz çalışıyo. 2 sorun çıktı bende ubuntuyla ilgili. birincisi install ekranı gelmiyodu nomodeset yapmak gerekiyordu. ikincisi de klavye mouse bozuk atıyodu onu da bi package yükleyerek düzeltebiliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Wine 1.3 çıkmış ama yeni belki düzelmiştir lanore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Nvidia tarafının hep yüzü güldü zaten şu linux sürücüleri açısından gerçi vindovz da öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ya ben korsan kullanmamaya çalışıyorum win 7 de afedersiniz ebesininki kadar pahalı zaten pcde oyun bir tek wow oynuyorum. Neden olmasın dedim ama göreceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya linux sıradan kullanıcı işi değil kesinlikle. mac bile sıradan kullanıcı için değil. google kullanmayı bilmeyen adam ntfsyi read onlyden başka bir şekilde kullanamaz. linuxunde bir sürü detayı var böyle. sıradan kullanıcı için windows ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Oynanıyor ben 4.0.1'de denemiştim hemde Ati 10.8 sürücüleri ile çatır çatır çalışıyordu. Bende oyun çok fazla oynadığım için windows kuruyorum mecburen yoksa işim olmaz ama naparsın oyun bağımlısıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 linuxun aşırı bi detayı yok ya, belli bi sürede alışırsın eğer araştırmacı ve ortalama üzeri bi zekaya sahipsen, yeni ortamlara uyum sağlayabiliyor ve arkadaş edinebiliyorsan. Ayrıca seks yapmış olmak da ekstra bi avantaj sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben de en sonunda Windows'a geçtim. Okul ağırlaşıp, sürekli çalışmak gerekince Windows daha bir hoş göründü gözüme. Arch gözümde tütüyor ama... Ah, Arch! Ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kullandığım programların yüzde 90 ı windows-only olduğu için el mahkum windows kullanıyorum. Adamlar iOS versiyonu yapıyor mac versiyonu yapmıyor nasıl bir iş anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 DRM olayı var bir de. Satın aldığım şeylerin çoğunda var bundan, Linux'da çok kısıtlı oluyor, hatta bazen olmuyor. Audible filan çok sorun çıkarmıştı, Adobe Digital Editions da keza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 linux kullanip win programi kullanmaya niye bu kadar kasiyonuz ki dgdfg linux kullanacaksan bosverecen .neti wowu filan, veya o ihtiyaclarin icin windowsa boot edecen sonra linuxa gero donecen yoksa windows kullan yani, zaten dunyanin %95i oyle yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hep kullanmak istemişimdir varya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 windowsun default konsolu çok dandik hiç haz almıyorum. powershell falan kullanmak lazım windowsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar