_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yanlış konuda mağaracılık reklamı yapmışsın hehe ayrıca film fena değildi ya sıkmadı bizi, izledik yorum yaptık geçtik izlediğime deydi açıkçası. ha, 3d izlemesem de olur gibi geldi bana ama nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 omrumden omur gitti allah belasini versin arada ciktim alpay erdem gibi oldu ama begenmedim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 masrafının yarısını bile çıkaramadı henüz bakalım nolcak, US dışında getirisi sadece 3 milyon $ imiş, tr getirisi 486k$ şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Hatalı olsuın, senaryosu dandik olsun vs. 3D ve çekimler çok güzeldi. O beklentiyle gittim, çok memnun kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Boğuluyorum sandım bir ara, ovalara atasım geldi kendimi. Cidden kapalı yerlerde daralanlar falan 3 boyutlu izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 avrupada gösterime girmedi sanirim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 3d yoktu yine de çok sevdim ilgilendiğim konuydu zaten (belgeseller, mağara dalışı vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar