kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kıza sen bana mutluluğun resmini çizersen ben de sana sevgimi göstericem de. laf oyunları yap. kızlar bunlardan hoşlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ilişkiniz başlarsa eminimki bitiren kız olucaktır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Yola benzinle seni seviyorum bebeeem yaz sonra telefonla ara camdan bakmasını söyle zipponu yak at yere, yandıktan sonra arkanı dön ve koşarak kaç O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 =) said: konuştuk zaten ama yaklaşık 3 kere gidip sonunda bişekilde ayrıldığım için sözlerime inanmıyor görmem lazım sevdiğini diyor artık sözlerine inanmıyorum diyor bana boyle dese bir kız agzinin ortasina vururum al sana sevgi essoglusu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hiç beklemediği yerde, hiç beklemediği bir şekilde bir süpriz yapmalısın. Dikkatle takip etmelisin. Unutmayacağı bir şeyler olmalı. Biz tanımıyoruz sonuçta onu, sen daha iyi bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Cikart bilboarda vur, bu onun cok hosuna gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar