Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Ads Hakkında

md5

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bir reklam kampanyası oluşturdum günlük bütçeyi belirledim takvimi belirledim ve reklamı başlattım. kredi kartı falan kaydetti.

bu parayı nasıl çekiyor ? peşin mi çekiyor, gün sonunda mı çekiyor, ekstradan para çekiyor mu(açılış ücreti vs.)

günlük bütçeyi aşabilir mi kendi kendine yoksa günlük bütçeye ulaştığı an keser mi görüntülemeyi ?

ha bir de mesela günlük bütçe 10 kağıt ama 5 kağıtlık reklam tıklaması olmuş ya da hiç olmamış . heralde 5 çekiyordur yada hiç çekmiyordur dimi asdasd.

kampanyayı belirlediğim takvimin ortasında durdurdum diyelim(bu soruyu yukardaki sorunun cevabını bilmediğim için soruyorum) parayı peşin peşin çekiyorsa kumbara gibi bir şeye mi atıyor yoksa geri mi veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca cevaplıyım:

Kampanya bitince invoice verip, kesiyor karttan.

Günlük bütçen kadar harcarsın onu geçemezsin. Harcadığın kadar bütçeyi her zaman ödemek zorundasın.

Eğer reklamların hiç tıklanmazsa, istediğin kadar para ver bir 1-2 gün süre boyunca tıklanmazsa facebook reklamını yayınlamayı keser.

İstersen 1 saat yayında olsun reklamın ve 100 tık alsın. Ne tıklandıysa ödemek zorundasın. Geri dönüş yok. Veya atıyorum ben bid'imi yanlış girdim, girmeyecektim bu kadar demek yok. User hatası oluyor ve ödüyorsun paşa paşa.

Umarım yeterli olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...