md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Şimdi ben bir reklam kampanyası oluşturdum günlük bütçeyi belirledim takvimi belirledim ve reklamı başlattım. kredi kartı falan kaydetti. bu parayı nasıl çekiyor ? peşin mi çekiyor, gün sonunda mı çekiyor, ekstradan para çekiyor mu(açılış ücreti vs.) günlük bütçeyi aşabilir mi kendi kendine yoksa günlük bütçeye ulaştığı an keser mi görüntülemeyi ? ha bir de mesela günlük bütçe 10 kağıt ama 5 kağıtlık reklam tıklaması olmuş ya da hiç olmamış . heralde 5 çekiyordur yada hiç çekmiyordur dimi asdasd. kampanyayı belirlediğim takvimin ortasında durdurdum diyelim(bu soruyu yukardaki sorunun cevabını bilmediğim için soruyorum) parayı peşin peşin çekiyorsa kumbara gibi bir şeye mi atıyor yoksa geri mi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kısaca cevaplıyım: Kampanya bitince invoice verip, kesiyor karttan. Günlük bütçen kadar harcarsın onu geçemezsin. Harcadığın kadar bütçeyi her zaman ödemek zorundasın. Eğer reklamların hiç tıklanmazsa, istediğin kadar para ver bir 1-2 gün süre boyunca tıklanmazsa facebook reklamını yayınlamayı keser. İstersen 1 saat yayında olsun reklamın ve 100 tık alsın. Ne tıklandıysa ödemek zorundasın. Geri dönüş yok. Veya atıyorum ben bid'imi yanlış girdim, girmeyecektim bu kadar demek yok. User hatası oluyor ve ödüyorsun paşa paşa. Umarım yeterli olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 vergi kesiyomuş sanırım ne kadar o ? iş amaçlı değildiri işaretlemiştim bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vergi şuan kesiyorlar. ama sistemi google gibi yapacaklar, dublin'den kesmeye başlayacaklar ancak kdv değerlerini soruşturuyorlar yani google gibi kdv kesmeme olayına girmeyecekler. şuan yine dublin'e gidiyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi herif banlanmış cevap mı veriyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 olsun okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Gelir zaten bi ara sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 herif.. çogayp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 paticike uyelikleri e-devlet numarasi ve sifresi ile yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar