DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ne zaman şimdi turnuva? oda açık mı bulamadım :s ha yarın mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yok olm sen gelmedin diye elendin sdf yarın turnuva evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 pm atın tüm yarışmacılara insanız aklımızdan çıkar falan, hatırlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yarın akşamsa ekleyin la beni unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi beni de çıkartabilirsiniz direk listeden, yarın akşama doğru dans kursum var. gecesinde de arkadaşta kalcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Güncelleme 4 Turnuva saati: 22:00 Turnuva günü: Çarşamba RED liberal SpiderS_DangeR Hotdog fizban Odeon Estel_Anorien Bloodless kingpin Harir SeaGle Reksa Doruk Somon Leadman Cairne eralp Frantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 beni de alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kurra çek bari artk daha katılan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 somonu eledim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çekicem 3-4 gibi gece reksa ss yoksa inanmıyoruz böle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 k miller bu listedekilerden hangisi acaba bana k milleri verin o iyi oynuyor.sıgıl flan istemiyorum rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 k.miller reksa allan kamili işte, b*yhan benim stratejik paslarımı bi tek reksa kaldırabiliyor bu oyunda. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yaz beni de şampiyon 2vs2'de şikeyle elediler bari burada oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 katılımlar bitti gençler kuraları çekiyorum birazdan yayınlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benide benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Somon said: katılımlar bitti gençler kuraları çekiyorum birazdan yayınlıcam. UEFA kura sonuçlarını mı açıklıyorsun somon birazdan fazla birazdan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Benide katın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 beni de lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hatta bizi goldla kapıştırın şakirt vs anti şakirt olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ne diyem, mahmut mu diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahhah pickles sen misin kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 somon bu ne kardeşim ya turnuva yapıcam diyosun gidiyosun, kura çekicem diyosun gidiyosun. başarısız bir organizatörmüssün kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Eşleşmeler ve saatleri şu şekilde olacaktır. 1.Maç 22:00 hotdog benjani 2.Maç 22:03 doruk spiders_danger 3.Maç 22:06 harir moncici 4.Maç 22:09 reksa red 5.Maç 22:12 seagle bloodless 6.Maç 22:15 md5 kingpin 7.Maç 22:18 estel_anorien cairne 8.Maç 22:21 leadman fizban 9.Maç 22:24 goldbaren eralp 10.Maç 22:27 somon liberal 11.Maç 22:30 emivoz odeon 12.Maç 22:33 frantic firot [hr] Bu maçlar bittikten sonra 1. Grup 5. Maçın Galibi vs 12. Maçın Galibi 2. Grup 2. Maçın Galibi vs 1. Maçın Galibi 3. Grup 9. Maçın Galibi vs 3. Maçın Galibi 4. Grup 11. Maçın Galibi vs 4. Maçın Galibi 5. Grup 10. Maçın Galibi vs 6. Maçın Galibi 6. Grup 8. Maçın Galibi vs 7. Maçın Galibi [hr] Bu maçların bitiminden sonra; A: 3. Grup Galibi vs 5. Grup Galibi B: 1. Grup Galibi vs 4. Grup Galibi C: 6. Grup Galibi vs 2. Grup Galibi A, B ve C'nin galipleri aralarında maçlar yaparak Birinci, İkinci ve Üçüncüyü belirleyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahha kurra çekmiş yersen reksayı istiyorum dedim reksayı vermiş.ama iyi olmuş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar