SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Katılımcılar Güncelleme 3 RED FromTheHell liberal SpiderS_DangeR Hotdog fizban Odeon Estel_Anorien Bloodless kingpin Harir SeaGle Reksa Doruk Somon FromTheHell Leadman Cairne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 saat uymuyorsa değiştirebiliriz herkesin uygun olduğu bir saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 akşam yemeğinden sonra yapsanıza yaw soğukta kimse dışarıyada çıkmaz rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gece olsun maçlar, 8'den sonra özellikle. Kurs falan var ya benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 akşam 22:00 nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Somon said: akşam 23:00 nasıl ? akşamı mı kalmış lan onun? ertesi gün işe gitces uykusuz göndermeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 olum kurun da oynayak şimdiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hacı bi kurra çekin.öyle 20 kişi girip sıra beklemeli falan karambol olur cok o kadar adam oldu ayrıca maçlar smallda olmasın classicte olsun smallda kaleye giden topu çevirme şansın olmuyor direk gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 benim 9:30da turnuva maçım var. böyle 2 ye falan bölsek sonra 10:00 ve 11:00 diye falan ayırsak beni de 11:00e falan koysak fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Somon said: Katılımcılar Güncelleme 3 RED FromTheHell liberal SpiderS_DangeR Hotdog fizban Odeon Estel_Anorien Bloodless kingpin Harir SeaGle Reksa Doruk Somon FromTheHell Leadman Cairne 2 kere oynuyorum o kadar iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ayarlarız hepsini o halde 22:00'da classic sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu 2v2 turnuvas bitsinde 2v2 yapalım yeniden.mokoko gece 1 bucukta takımları toplayıp turnuva yaptı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 1v1 den sonra millet kendine takım çıkarıcak işte 2v2 yapıcaz onun ödülü çok daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 somon öm attım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 __PATİCİK 1VS1___ şifre: pati. Gelin teketek bir şeyler yapalım. Olmadı takım kurarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 herkes herkeslemi yapıcak nedir olay.yoksa kurra mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kurra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi bulamadım resmen, bi de GİRMEYEN İBNE diye bi oda varmış. ona daldım içgüdüsel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ______PATİCİK______ Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çarşamba kaçta şimdi turnuva? 22 deyse beni de yazın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 FromTheHell said: Somon said: Katılımcılar Güncelleme 3 RED FromTheHell liberal SpiderS_DangeR Hotdog fizban Odeon Estel_Anorien Bloodless kingpin Harir SeaGle Reksa Doruk Somon FromTheHell Leadman Cairne 2 kere oynuyorum o kadar iyiyim. dsddsf bende 1 kere bile yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar