xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hakkaten cok merak ettim, Isletim sistemi W7 ingilizce Klavye layout ingilizce Chrome Ingilizce Herseyi Ingilizce bilgisayarin Ama yine bir program yuklerken default Turkish secili geliyor. Tamam gelsin sorun degil, ama nasil anliyor cok meraklardayim. Laptopun biosuna miosuna tr olduguna dair biseler mi atiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Tarih ve saat biçimi? 02/01/2011 şeklinde mi yazıyo 01.02.2011 şeklinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Control Panel -> Region and Language burda ayarlar Turkish görünüyosa ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 haa ordan mi anliyor? 01.02.2011 ve first day of week pztesi yuh arkadas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Evet programlar genelde o ayara bakar dosya adlarını çözebilmek için. Hatta Dragon Age, Magicka gibi oyunlarda sıkıntı oldu o ayarı kontrol etmedikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sana yuh terbiyesiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 websiteleri de ordan mi algiliyor? simdi ben dailymotiona girsem beni direk tr sitesine gonderiyor bircok siteye oyle. hatta bazen deli oluyorum degistirecek yer bulamiyorum. turkce siteleri anlasilir olmuyor her zaman, her aradigini bulamayabiliyorsun veya guncel olmayabiliyor. google answers da mesela oyle. skype.com da oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yine trye girdi, belki restart gerekiyordur. ama sanki bana ipye bakiyor gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 web siteleri cikis yaptigin region ip sine gore karar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ip ye nasıl baksın ya sen ağ kablosunu çek, öyle program yükle o zaman ingilizcemi çıkıyo hey allam cahilmisin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 KHaRoN said: web siteleri cikis yaptigin region ip sine gore karar veriyor. hacı iyide cdden yüklüyosak ipnin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Browser bi siteye bağlanırken senin görmediğin bazı bilgiler yolluyo çalıştığı sistem hakkında. Browserın adı ve sürümü nedir, işletim sistemi nedir, sistem dili nedir gibi. Bahsettiğin siteler bu bilgilere bakıp dili ona göre ayarlıyodur. Mesela bi ara modaydı, millet forumlarda imzalarına senin ip adresini, ülkeni ve işletim sistemini gösteren resimler koyarlardı. Onlar da bu bahsettiğim bilgilere bakardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 son soruda web sitesi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yep web sitesi son soru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben okumadım hiç son soruyu doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Kojiroh said: Browser bi siteye bağlanırken senin görmediğin bazı bilgiler yolluyo çalıştığı sistem hakkında. Browserın adı ve sürümü nedir, işletim sistemi nedir, sistem dili nedir gibi. Bahsettiğin siteler bu bilgilere bakıp dili ona göre ayarlıyodur. Mesela bi ara modaydı, millet forumlarda imzalarına senin ip adresini, ülkeni ve işletim sistemini gösteren resimler koyarlardı. Onlar da bu bahsettiğim bilgilere bakardı. yurt disindan gelmis bi yabancinin bilgisayarinda tek bir turkce kelime dahi olmadan turkiye de baska region spesific sitelere girdiginde turkcesiyle karsilasmasinin aciklamasi olamaz bu. programlar ivir zivir os diline bakar, browserlar ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sorununu çözdünmü kardeş sinirimi insanlardan çıkarmak zorunda kalıyorum tartışma çıkararak bak sorunun çözüldüyse git artık hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ha benim kafa encodinge gitti pardon dsfgfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 off kermit troll face gibisin dağıttın 2 dakkada burayıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit opera kullansa problem cozulucek donanim&yazilim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 web site diyorsak bazı siteler dendiği gibi (örn google) ipden buluyor bazıları ise browser dil seçeneğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gergeye inat sildim operayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 web site sorusu için de browserdaki language ayarlarına bakman lazım. orda turkish en yukardaysa ilk olarak tr sitesine gidiyo diye biliyorum ben. english ekleyip en yukarı alırsan sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 neyse ben yanitimi aldim tesekkurler arkadaslar :) paticikte sor 5dkda yanitini al oldu hos oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar