Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eh o portföyü yaratabilsem zaten sallamam okulu, gider şirkete başvururum.. :) zaten çiziyorum da buradan çıkıp "hetero mezunuyum ben önümde diz çökün" deme durumum yok ki. ben okul tabiri caizse bana kalem kırmayı öğretsin, ilave bir yetenek katsın ki "hede is a plus" yazılan yerlerde kendimi daha rahat gösterebileyim istiyorum. yoksa diploma denilen olayı sallamıyor adamlar, mod yapsan düzgün alıyorlar işe olayı kapmış diyerek.. sabancının faq bölümünde "bişi çizebiliyor olmanız gerekmez, biz size öğretiriz" babında bişi yazmışlar, acaba onlar sınavsız mı alıyor?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sınavsız almak olabilir mi. hangi kritere göre alıcaklar? başvuran 100 kişiden 10unu neye göre seçicekler? tipine göre mi? eheh. eer öyleyse yandın zaten :P[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 veya ne bileyim sınavda çizim kısmı yok da çılgınlık derecesi mi dikkate alınıyor filan.. :) sınav yok gibi bir söylenti sabancı'nın özel yetenek sınavı hakkında bir yazıya sahip olmamasıyla birleşince böyle bir izlenim edindim.. ha yok ille fotoşop veya 3dmax manyağı filan olmak gerekiyorsa zaten ben önceki planım olan tarih veya edebiyat okuma yönüne doğru devam edeceğim.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla bizim burda Bilgi VCD'den 2 stajyer; biri 2. digeri 3. sinifta var hicbirsey hakkinda fikirleri yok. Biraz photoshop, biraz flash, 3dmax biliyorlar. Fikir, konsept... alakalari yok. Tek bildikleri hangi plug-in ne yapar, hangi program hangisini dover. Anladigim ve gordugum kadariyla paran varsa oyle pek bakmiyorlar ustun yetenek ve bilgiye. Teknik zamanla alinir. Bence grafik tasarim okuyun. Not: Her ne kadar genelleme yapmis gibi gorunsemde bu iki ogrenci iyi ornekler degil. O bolumlerde okuyan ve nitelikli olan bircok kisi vardir eminim. Yine de VCD denilen seyin ozunde grafik tasarim yatmaktadir ve oyle 1-2 lafla verilecek bir egitim degildir grafik egitimi. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 13 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bi zamanlar para için alıyolardı ama artık öyle diil bizzat biliyorum.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki: valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy. Ben Fine Art Graphic okuyorum..Kibris'ta..2 sene sinavlara girdim ve basarisiz oldum..Ama yillardir pc de grafiklerle ugrasiyordum...İnanin bana o girdiginiz cizim sinavi sadece eleme..bölüme geçince hicte beklediginiz gibi cizimmish bilgisayarmish gostermiyorlar..Ben ilk dönemde karton kestim, yapistirma yaptim, bildigimiz ilkokuldaki renkli kartonlar...FreeHandin iyi degilse bunu yeteneginle kapatabilirsin...Cok iyi cizebilirsin ama tasarliyamazsin, bakarak cizmek hicte önemli degil ama kafayi kullanip farkli fikirlerle cıkabilirsen(Bizim dekanin deyimiyle "MARSLİ OLURSAN") cizimi verirsin birine yapar...bize ilk ögretilen buydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 lion söylediğinde haklılık payı var çünkü bende biliyorum bizim bölümde çok boş insanlar olduğunu. Bu durumlar zaten her bölümde olan şeyler. Ha şunuda bilmende fayda var bölümde en başarılı öğrencilerden 5 i burslu ise 6-7 si burssuz öğrencilerdir. Bizim bölümde o şekilde burslu burssuz arasında uçurumlar yoktur. Sam, yani bak çizim yapmak ile bizim bölüme girmek arasında pek bir alaka yok. Ha iyi bir kalem belki daha rahat ediyor olabilir programlar konusunda ama asıl olan senin içinde ki görsel birikim. photoshop yada ne biliyim herhangi bir programı hiç bilmemen gerçekten büyük sorun olur. Ama çok iyi bilmen gerekmiyor sadece sana verilen ödevleri ağlamadan yapabileceğin bir kapasiten olmalı. Ayrıca ilk sene zaten illaha bilgisayarda yapacaksınız diye bir şart yok istersen ödevlerini çizim veya ne biliyim fotoğraf çekerek de yapma şansın var. Ama tabii bu şekilde ödev yapanlar her zaman bir eksi ile başlamış oluyorlar. Tercih edilen daha çok dijital bişeyler yapmak. Eğer ben azimliyim öğrenirim her türlü gerekli olan programı diyorsan o zaman buyur gel bekleriz. 2. sınıftan itibaren zaten teknik derslerle sana yardımcı oluyorlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öğrenebilirim elbette onları da, şu anda bilmiyorum doğrusu portföy oluşturmak bir yana.. :) zaten ben sade çizimden ziyade tasarıma hevesim var ve onda başarılı olurum düşüncesindeyim.. derslere bakıyorum, hemen hepsi ilgimi çekiyor ve bilmediğim yerlerini de öğrenmeye istekliyim.. oky sen nerede okuyordun sorabilir miyim?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam efendi beğenmedi diye sistemi değiştirecekler :P önce bi kalem tut, bi varlık göster.safi çene..olmaz ki böyle :)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mlb Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende sınawa giricem sınaw çok kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sınav kolay olmaz da sen süpersin galiba. ben öyle anladım. alan yetkilisi olmak ister misin?[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 upp çünkiiiii bu gün mimar sinan sınavına girdik. girenler sonuçlar nedir . daha 5 gün var acıklanmasınada ilk izlenim babında sorıyım dedim.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 herkese kolay gelsin...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 saol golge vala sandıgımdan kolay sordular bu gün cok rahatladım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kolay gelsin. hepiniz girin kazanın sanatçı filan olun sonra hep beraber tükürelim sanatınıza...[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehehe orası kolay[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hayrola nie tükürüyoruz ki[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 haa anladım :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe yalnız sam, oky sadece bilgi'den söylemiş. üniversitesine göre çok değişiyor baktıkları kriterler. bilgi, bu gibi sınavlarda, bir yerlere gelmiş öğrencileri alıyor daha çok. ayrıca bu gibi bir bölümdenden mezun olunca üniversiteye bakılacağını da pek sanmıyorum. gerçi her bölüm için derler, üniversite değil, sen önemlisin diye; ama bu bölüm farklı. yaptıkların çok etkili olur. ne bileyim mesela ortalama bir üniversitede hukuk/işletme/iktisat vs. oku, çıkınca zor iş bulursun. ama bu bölümün diploması elinde olsun, ve sen de bölüm içinde yöneldiğin kulvarda gayet başarılısındır, bayağı şansın olabilir. mesela benim bahçeşehir üni vcd'de burslu okuyan bir arkadaşım var. bilgisayar bilgisi sıfırdı. hatta bilgisayarı, bölüme girince oldu. bölümü kara kalem çizimleri ve portföy(böyle miydi eheh)sindeki, bazı ilerlemişliklerle kazandı.(kısa filmleri vardı lisede çektiği, çeşitli yarışmalarda dereceleri vardı, vs..) şimdi ikinci sınıfa geçiyor, tasarım vs. programlarıyla ilgili temel bilgileri ve belirli bir birikimi var. fark nerede? bilgi sınavını oky'nin dediği gibi şu an, bilgisayar başında tasarım yaptırma metoduyla sürdürüyor.(bunun sebebi de, önceki senelerde portföyünde başkalarının çalışmalarını kendisinin gibi gösterenler çıktığı için) ha bahçeşehir de bir gün popülerleşir bu bölüm bazında, onlar da böyle bir eleminasyon getirir. ama hangi üni olursa olsun kazanması zor. paran vardır, bu bölümü gerçekten istiyor ve bir kariyer istiyorsundur ancak şu an yeterli bir olayın yoktur, gir özel bir üniye(dediğin kadarsan, bilgi'ye burssuz bile giremezsin. çok fazla başvuru oluyor). ancak mali durumun yoktur, ama şansını denemek istiyorsundur; bu seneyi unut diyorum o vakit. ehe edit: eskiymiş forum bre. neyse belki sam hala girmeyi düşünüyordur. hepsinde kayıtlar bitmemiştir heralde. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 01 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sınavsız almak olabilir mi. hangi kritere göre alıcaklar? başvuran 100 kişiden 10unu neye göre seçicekler? tipine göre mi? eheh. eer öyleyse yandın zaten :P[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 veya ne bileyim sınavda çizim kısmı yok da çılgınlık derecesi mi dikkate alınıyor filan.. :) sınav yok gibi bir söylenti sabancı'nın özel yetenek sınavı hakkında bir yazıya sahip olmamasıyla birleşince böyle bir izlenim edindim.. ha yok ille fotoşop veya 3dmax manyağı filan olmak gerekiyorsa zaten ben önceki planım olan tarih veya edebiyat okuma yönüne doğru devam edeceğim.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla bizim burda Bilgi VCD'den 2 stajyer; biri 2. digeri 3. sinifta var hicbirsey hakkinda fikirleri yok. Biraz photoshop, biraz flash, 3dmax biliyorlar. Fikir, konsept... alakalari yok. Tek bildikleri hangi plug-in ne yapar, hangi program hangisini dover. Anladigim ve gordugum kadariyla paran varsa oyle pek bakmiyorlar ustun yetenek ve bilgiye. Teknik zamanla alinir. Bence grafik tasarim okuyun. Not: Her ne kadar genelleme yapmis gibi gorunsemde bu iki ogrenci iyi ornekler degil. O bolumlerde okuyan ve nitelikli olan bircok kisi vardir eminim. Yine de VCD denilen seyin ozunde grafik tasarim yatmaktadir ve oyle 1-2 lafla verilecek bir egitim degildir grafik egitimi. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 13 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bi zamanlar para için alıyolardı ama artık öyle diil bizzat biliyorum.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki: valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy. Ben Fine Art Graphic okuyorum..Kibris'ta..2 sene sinavlara girdim ve basarisiz oldum..Ama yillardir pc de grafiklerle ugrasiyordum...İnanin bana o girdiginiz cizim sinavi sadece eleme..bölüme geçince hicte beklediginiz gibi cizimmish bilgisayarmish gostermiyorlar..Ben ilk dönemde karton kestim, yapistirma yaptim, bildigimiz ilkokuldaki renkli kartonlar...FreeHandin iyi degilse bunu yeteneginle kapatabilirsin...Cok iyi cizebilirsin ama tasarliyamazsin, bakarak cizmek hicte önemli degil ama kafayi kullanip farkli fikirlerle cıkabilirsen(Bizim dekanin deyimiyle "MARSLİ OLURSAN") cizimi verirsin birine yapar...bize ilk ögretilen buydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 lion söylediğinde haklılık payı var çünkü bende biliyorum bizim bölümde çok boş insanlar olduğunu. Bu durumlar zaten her bölümde olan şeyler. Ha şunuda bilmende fayda var bölümde en başarılı öğrencilerden 5 i burslu ise 6-7 si burssuz öğrencilerdir. Bizim bölümde o şekilde burslu burssuz arasında uçurumlar yoktur. Sam, yani bak çizim yapmak ile bizim bölüme girmek arasında pek bir alaka yok. Ha iyi bir kalem belki daha rahat ediyor olabilir programlar konusunda ama asıl olan senin içinde ki görsel birikim. photoshop yada ne biliyim herhangi bir programı hiç bilmemen gerçekten büyük sorun olur. Ama çok iyi bilmen gerekmiyor sadece sana verilen ödevleri ağlamadan yapabileceğin bir kapasiten olmalı. Ayrıca ilk sene zaten illaha bilgisayarda yapacaksınız diye bir şart yok istersen ödevlerini çizim veya ne biliyim fotoğraf çekerek de yapma şansın var. Ama tabii bu şekilde ödev yapanlar her zaman bir eksi ile başlamış oluyorlar. Tercih edilen daha çok dijital bişeyler yapmak. Eğer ben azimliyim öğrenirim her türlü gerekli olan programı diyorsan o zaman buyur gel bekleriz. 2. sınıftan itibaren zaten teknik derslerle sana yardımcı oluyorlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öğrenebilirim elbette onları da, şu anda bilmiyorum doğrusu portföy oluşturmak bir yana.. :) zaten ben sade çizimden ziyade tasarıma hevesim var ve onda başarılı olurum düşüncesindeyim.. derslere bakıyorum, hemen hepsi ilgimi çekiyor ve bilmediğim yerlerini de öğrenmeye istekliyim.. oky sen nerede okuyordun sorabilir miyim?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam efendi beğenmedi diye sistemi değiştirecekler :P önce bi kalem tut, bi varlık göster.safi çene..olmaz ki böyle :)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mlb Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende sınawa giricem sınaw çok kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sınav kolay olmaz da sen süpersin galiba. ben öyle anladım. alan yetkilisi olmak ister misin?[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 upp çünkiiiii bu gün mimar sinan sınavına girdik. girenler sonuçlar nedir . daha 5 gün var acıklanmasınada ilk izlenim babında sorıyım dedim.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 herkese kolay gelsin...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 saol golge vala sandıgımdan kolay sordular bu gün cok rahatladım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kolay gelsin. hepiniz girin kazanın sanatçı filan olun sonra hep beraber tükürelim sanatınıza...[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehehe orası kolay[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hayrola nie tükürüyoruz ki[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 haa anladım :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe yalnız sam, oky sadece bilgi'den söylemiş. üniversitesine göre çok değişiyor baktıkları kriterler. bilgi, bu gibi sınavlarda, bir yerlere gelmiş öğrencileri alıyor daha çok. ayrıca bu gibi bir bölümdenden mezun olunca üniversiteye bakılacağını da pek sanmıyorum. gerçi her bölüm için derler, üniversite değil, sen önemlisin diye; ama bu bölüm farklı. yaptıkların çok etkili olur. ne bileyim mesela ortalama bir üniversitede hukuk/işletme/iktisat vs. oku, çıkınca zor iş bulursun. ama bu bölümün diploması elinde olsun, ve sen de bölüm içinde yöneldiğin kulvarda gayet başarılısındır, bayağı şansın olabilir. mesela benim bahçeşehir üni vcd'de burslu okuyan bir arkadaşım var. bilgisayar bilgisi sıfırdı. hatta bilgisayarı, bölüme girince oldu. bölümü kara kalem çizimleri ve portföy(böyle miydi eheh)sindeki, bazı ilerlemişliklerle kazandı.(kısa filmleri vardı lisede çektiği, çeşitli yarışmalarda dereceleri vardı, vs..) şimdi ikinci sınıfa geçiyor, tasarım vs. programlarıyla ilgili temel bilgileri ve belirli bir birikimi var. fark nerede? bilgi sınavını oky'nin dediği gibi şu an, bilgisayar başında tasarım yaptırma metoduyla sürdürüyor.(bunun sebebi de, önceki senelerde portföyünde başkalarının çalışmalarını kendisinin gibi gösterenler çıktığı için) ha bahçeşehir de bir gün popülerleşir bu bölüm bazında, onlar da böyle bir eleminasyon getirir. ama hangi üni olursa olsun kazanması zor. paran vardır, bu bölümü gerçekten istiyor ve bir kariyer istiyorsundur ancak şu an yeterli bir olayın yoktur, gir özel bir üniye(dediğin kadarsan, bilgi'ye burssuz bile giremezsin. çok fazla başvuru oluyor). ancak mali durumun yoktur, ama şansını denemek istiyorsundur; bu seneyi unut diyorum o vakit. ehe edit: eskiymiş forum bre. neyse belki sam hala girmeyi düşünüyordur. hepsinde kayıtlar bitmemiştir heralde. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 01 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Valla bizim burda Bilgi VCD'den 2 stajyer; biri 2. digeri 3. sinifta var hicbirsey hakkinda fikirleri yok. Biraz photoshop, biraz flash, 3dmax biliyorlar. Fikir, konsept... alakalari yok. Tek bildikleri hangi plug-in ne yapar, hangi program hangisini dover. Anladigim ve gordugum kadariyla paran varsa oyle pek bakmiyorlar ustun yetenek ve bilgiye. Teknik zamanla alinir. Bence grafik tasarim okuyun. Not: Her ne kadar genelleme yapmis gibi gorunsemde bu iki ogrenci iyi ornekler degil. O bolumlerde okuyan ve nitelikli olan bircok kisi vardir eminim. Yine de VCD denilen seyin ozunde grafik tasarim yatmaktadir ve oyle 1-2 lafla verilecek bir egitim degildir grafik egitimi. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 13 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bi zamanlar para için alıyolardı ama artık öyle diil bizzat biliyorum.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Temmuz 2004 15:38 tarihinde demiş ki: valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy. Ben Fine Art Graphic okuyorum..Kibris'ta..2 sene sinavlara girdim ve basarisiz oldum..Ama yillardir pc de grafiklerle ugrasiyordum...İnanin bana o girdiginiz cizim sinavi sadece eleme..bölüme geçince hicte beklediginiz gibi cizimmish bilgisayarmish gostermiyorlar..Ben ilk dönemde karton kestim, yapistirma yaptim, bildigimiz ilkokuldaki renkli kartonlar...FreeHandin iyi degilse bunu yeteneginle kapatabilirsin...Cok iyi cizebilirsin ama tasarliyamazsin, bakarak cizmek hicte önemli degil ama kafayi kullanip farkli fikirlerle cıkabilirsen(Bizim dekanin deyimiyle "MARSLİ OLURSAN") cizimi verirsin birine yapar...bize ilk ögretilen buydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 lion söylediğinde haklılık payı var çünkü bende biliyorum bizim bölümde çok boş insanlar olduğunu. Bu durumlar zaten her bölümde olan şeyler. Ha şunuda bilmende fayda var bölümde en başarılı öğrencilerden 5 i burslu ise 6-7 si burssuz öğrencilerdir. Bizim bölümde o şekilde burslu burssuz arasında uçurumlar yoktur. Sam, yani bak çizim yapmak ile bizim bölüme girmek arasında pek bir alaka yok. Ha iyi bir kalem belki daha rahat ediyor olabilir programlar konusunda ama asıl olan senin içinde ki görsel birikim. photoshop yada ne biliyim herhangi bir programı hiç bilmemen gerçekten büyük sorun olur. Ama çok iyi bilmen gerekmiyor sadece sana verilen ödevleri ağlamadan yapabileceğin bir kapasiten olmalı. Ayrıca ilk sene zaten illaha bilgisayarda yapacaksınız diye bir şart yok istersen ödevlerini çizim veya ne biliyim fotoğraf çekerek de yapma şansın var. Ama tabii bu şekilde ödev yapanlar her zaman bir eksi ile başlamış oluyorlar. Tercih edilen daha çok dijital bişeyler yapmak. Eğer ben azimliyim öğrenirim her türlü gerekli olan programı diyorsan o zaman buyur gel bekleriz. 2. sınıftan itibaren zaten teknik derslerle sana yardımcı oluyorlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öğrenebilirim elbette onları da, şu anda bilmiyorum doğrusu portföy oluşturmak bir yana.. :) zaten ben sade çizimden ziyade tasarıma hevesim var ve onda başarılı olurum düşüncesindeyim.. derslere bakıyorum, hemen hepsi ilgimi çekiyor ve bilmediğim yerlerini de öğrenmeye istekliyim.. oky sen nerede okuyordun sorabilir miyim?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam efendi beğenmedi diye sistemi değiştirecekler :P önce bi kalem tut, bi varlık göster.safi çene..olmaz ki böyle :)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mlb Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende sınawa giricem sınaw çok kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sınav kolay olmaz da sen süpersin galiba. ben öyle anladım. alan yetkilisi olmak ister misin?[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 upp çünkiiiii bu gün mimar sinan sınavına girdik. girenler sonuçlar nedir . daha 5 gün var acıklanmasınada ilk izlenim babında sorıyım dedim.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 herkese kolay gelsin...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 saol golge vala sandıgımdan kolay sordular bu gün cok rahatladım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kolay gelsin. hepiniz girin kazanın sanatçı filan olun sonra hep beraber tükürelim sanatınıza...[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehehe orası kolay[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hayrola nie tükürüyoruz ki[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 haa anladım :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe yalnız sam, oky sadece bilgi'den söylemiş. üniversitesine göre çok değişiyor baktıkları kriterler. bilgi, bu gibi sınavlarda, bir yerlere gelmiş öğrencileri alıyor daha çok. ayrıca bu gibi bir bölümdenden mezun olunca üniversiteye bakılacağını da pek sanmıyorum. gerçi her bölüm için derler, üniversite değil, sen önemlisin diye; ama bu bölüm farklı. yaptıkların çok etkili olur. ne bileyim mesela ortalama bir üniversitede hukuk/işletme/iktisat vs. oku, çıkınca zor iş bulursun. ama bu bölümün diploması elinde olsun, ve sen de bölüm içinde yöneldiğin kulvarda gayet başarılısındır, bayağı şansın olabilir. mesela benim bahçeşehir üni vcd'de burslu okuyan bir arkadaşım var. bilgisayar bilgisi sıfırdı. hatta bilgisayarı, bölüme girince oldu. bölümü kara kalem çizimleri ve portföy(böyle miydi eheh)sindeki, bazı ilerlemişliklerle kazandı.(kısa filmleri vardı lisede çektiği, çeşitli yarışmalarda dereceleri vardı, vs..) şimdi ikinci sınıfa geçiyor, tasarım vs. programlarıyla ilgili temel bilgileri ve belirli bir birikimi var. fark nerede? bilgi sınavını oky'nin dediği gibi şu an, bilgisayar başında tasarım yaptırma metoduyla sürdürüyor.(bunun sebebi de, önceki senelerde portföyünde başkalarının çalışmalarını kendisinin gibi gösterenler çıktığı için) ha bahçeşehir de bir gün popülerleşir bu bölüm bazında, onlar da böyle bir eleminasyon getirir. ama hangi üni olursa olsun kazanması zor. paran vardır, bu bölümü gerçekten istiyor ve bir kariyer istiyorsundur ancak şu an yeterli bir olayın yoktur, gir özel bir üniye(dediğin kadarsan, bilgi'ye burssuz bile giremezsin. çok fazla başvuru oluyor). ancak mali durumun yoktur, ama şansını denemek istiyorsundur; bu seneyi unut diyorum o vakit. ehe edit: eskiymiş forum bre. neyse belki sam hala girmeyi düşünüyordur. hepsinde kayıtlar bitmemiştir heralde. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 01 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sam efendi beğenmedi diye sistemi değiştirecekler :P önce bi kalem tut, bi varlık göster.safi çene..olmaz ki böyle :)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mlb Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende sınawa giricem sınaw çok kolay olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sınav kolay olmaz da sen süpersin galiba. ben öyle anladım. alan yetkilisi olmak ister misin?[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 upp çünkiiiii bu gün mimar sinan sınavına girdik. girenler sonuçlar nedir . daha 5 gün var acıklanmasınada ilk izlenim babında sorıyım dedim.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 herkese kolay gelsin...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 saol golge vala sandıgımdan kolay sordular bu gün cok rahatladım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kolay gelsin. hepiniz girin kazanın sanatçı filan olun sonra hep beraber tükürelim sanatınıza...[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehehe orası kolay[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hayrola nie tükürüyoruz ki[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 haa anladım :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe yalnız sam, oky sadece bilgi'den söylemiş. üniversitesine göre çok değişiyor baktıkları kriterler. bilgi, bu gibi sınavlarda, bir yerlere gelmiş öğrencileri alıyor daha çok. ayrıca bu gibi bir bölümdenden mezun olunca üniversiteye bakılacağını da pek sanmıyorum. gerçi her bölüm için derler, üniversite değil, sen önemlisin diye; ama bu bölüm farklı. yaptıkların çok etkili olur. ne bileyim mesela ortalama bir üniversitede hukuk/işletme/iktisat vs. oku, çıkınca zor iş bulursun. ama bu bölümün diploması elinde olsun, ve sen de bölüm içinde yöneldiğin kulvarda gayet başarılısındır, bayağı şansın olabilir. mesela benim bahçeşehir üni vcd'de burslu okuyan bir arkadaşım var. bilgisayar bilgisi sıfırdı. hatta bilgisayarı, bölüme girince oldu. bölümü kara kalem çizimleri ve portföy(böyle miydi eheh)sindeki, bazı ilerlemişliklerle kazandı.(kısa filmleri vardı lisede çektiği, çeşitli yarışmalarda dereceleri vardı, vs..) şimdi ikinci sınıfa geçiyor, tasarım vs. programlarıyla ilgili temel bilgileri ve belirli bir birikimi var. fark nerede? bilgi sınavını oky'nin dediği gibi şu an, bilgisayar başında tasarım yaptırma metoduyla sürdürüyor.(bunun sebebi de, önceki senelerde portföyünde başkalarının çalışmalarını kendisinin gibi gösterenler çıktığı için) ha bahçeşehir de bir gün popülerleşir bu bölüm bazında, onlar da böyle bir eleminasyon getirir. ama hangi üni olursa olsun kazanması zor. paran vardır, bu bölümü gerçekten istiyor ve bir kariyer istiyorsundur ancak şu an yeterli bir olayın yoktur, gir özel bir üniye(dediğin kadarsan, bilgi'ye burssuz bile giremezsin. çok fazla başvuru oluyor). ancak mali durumun yoktur, ama şansını denemek istiyorsundur; bu seneyi unut diyorum o vakit. ehe edit: eskiymiş forum bre. neyse belki sam hala girmeyi düşünüyordur. hepsinde kayıtlar bitmemiştir heralde. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 01 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar