Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 merak ettim patiden kaç user bu seneki güzelsanatlar sınavlarına giricek ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 beni biliyosun zaten :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aslında benim merak ettigim yaş eger varsa hangi kurs bide istenilen üniverste ve bölüm[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bide önceden girmişse "kesinlikle bu yanlışları yapma bide şunları yap" diyecegi şeyler varmı? :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 08 Temmuz 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu sene hiç hazırlanmamıştım öss için, taban puanları bile aldığımdan emin değilim o nedenle ama şu vcd bölümleri hakkında bilgi toplayıp sınavlarına girmeyi düşünüyorum girebiliyorsam. hani çizimdi, animasyondu bilgim yok ama ilgim var o konulara, eh zaten bilgim de olsa ne diye mektebe gidiyorum ki.. :) vcd özel yetenek sınavlarına girmiş kimse var mı aramızda? hatta okuyan filan varsa daha da evla.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eöh. Sınavda rakiplerim sizin gibiler olacağı için benim bir 2 3 yıl kursa gitmem gerekecek :D HAzır konu açılmışken sizce istanbul anadolu yakasında en iyi karakalem kursu hangisidir?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 karakalem derken hobi kursu gibi bişeymi yoksa üniversteye temel hazırlık kursları gibimi.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Güzel Sanatlar Resim bölümü sınavlarında başarı gösterebileceğim derecede ki bir eğitim veren kurs :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hı.. kurslarda profesyönel karakalem gösterilmez zaten sınav içinde gerekmez. biraz amatör olman lazım cizgilerinin belli olması lazım mesela. :) sırf istanbulda 300 den fazla kurs vardır. kendin gidip gözlemliyceksin.şurda 2 ay kaldı sınavlara . şimdiden bir kursa girersen 10 ayda güzel pişersin direk garantilersin okulu :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 4 müyüz şimdilik[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya aslında buraya uyar mı bilmem ama benim bi sorunum var..çizim yapayı acaip çok seviyorum,ve çok isterdim guzel sanatlara gitmeyi..ama ne yaptımsa ailemi ikna edemedim,onlar kızlarının doktor olmasını istiyorlarmış..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Sam, 08 Temmuz 2004 22:58 tarihinde demiş ki: vcd özel yetenek sınavlarına girmiş kimse var mı aramızda? hatta okuyan filan varsa daha da evla.. :) buyrun, nasıl yardımcı olabilirim?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Grafik sinavlarinda desen ve kompozisyonun yaninda fikir/konsept de cok onemli. Farkli ol (zirvalamadan) siradan olma durumu. Yoksa iyi cizen cooook ama iceri girecek olan 20-30 kisi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu arada bu dedigim MU ve MSU icin digerlerine averaj bir cizgiyle girersiniz, iyice bir cizgiyle de burs alirsiniz. Eskisehir animasyon dusunuyorsaniz onu da zorluk bakimindan MU, MSU ile es tutuyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: dory, 09 Temmuz 2004 00:57 tarihinde demiş ki: ya aslında buraya uyar mı bilmem ama benim bi sorunum var..çizim yapayı acaip çok seviyorum,ve çok isterdim guzel sanatlara gitmeyi..ama ne yaptımsa ailemi ikna edemedim,onlar kızlarının doktor olmasını istiyorlarmış.. Sorma ya bende öyle bir aile var. Resim yapmayı asla bir meslek olarak görmüyolar. "Sen hele bir mühendis ol ressamlığı hobi olarak yaparsın" diyolar ıyyy. Neyseki son günlerde onları dize getirmeyi başardım :). En azından bir kursa başlamama izin verdiler...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya oh be bir an kendimi görünmez sandım,kimse sallamadı da..bu konuda ailede bir tek kişi bile beni desteklese,rahatlardım,ama yok yok yok!!bu arada kursundan biraz bahseder misin?nerde?neler yapıyorsunuz?neler öğretiyorlar?bu sene üniversiteye hazırlanıcam ama belki bi soraki yıl,ikne edebilirim,en azından kurs konusunda?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 madem için böyle bir istek var seni durdurmaları cok yanlış. kursa gitmeye ikna edersen orda gerekli destekle rahatlarsın.bu istekle gider orda cıldırır kagıda patlatırsın istedigini. neyap ne et ikna et aileni[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Zamaninda bizimkilerde ayni sekilde davraniyorlardi. Ben de dershanede ve okulda resim calistim ve yetenek sinavlarina da ailemden habersiz girdim. Emrivaki sekilde ben Grafige kaydoluyorum diye belirtmistim kazandiktan sonra. Bugun cok dogru bir secim yaptigima inanip arkadaslarina gururla anlatirlar bu durumu. Tabi herkesin tepkisi farklidir o ayri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Oky, 09 Temmuz 2004 01:48 tarihinde demiş ki: said: Sam, 08 Temmuz 2004 22:58 tarihinde demiş ki: vcd özel yetenek sınavlarına girmiş kimse var mı aramızda? hatta okuyan filan varsa daha da evla.. :) buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? lol şu anda senin okuduğunu öğrenince emin oldum ki süper bir bölüm olmalı bu vcd.. :) özel yetenek sınavlarının içeriği hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da, bir fikir verebilir misin acaba bu konuda?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben dvd sınavına girdim [ööö geldi][signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sağol be, kustum rahatladım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nedir vcd bölümü[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vallahi sam ben girdiğim de 2 bölüm halindeydi. Birincisi genel kültür içerikli sınavdı. Sorularda en basit bilgisayar bilgisinden, istanbulun hangi meydanında heykel veya anıt yoktur sorusuna kadar garip ve geniş yelpazede sorular vardı. Bunlar normal bir insanın rahatlıkla cevaplayabileceği sorular. Birinci kısımın kendi içinde ki ikinci bölümünde ise verilen zamanı güzelce kullanarak verilen konu hakkında proje üretmek gibi bölüm vardı. Bütün bunlardan sonra ilk sınava katılanların yarısı eleniyordu. Kalan yarısınada 7 hocanın bulunduğu bir odada tek tek mulakat'a alınıyordu. Burada işte getirdiğin portfolio inceleniyor, giriş formunda sana ait bilgileri filan sorguluyorlar. Biraz bölüme uygun olup olmadığına bakıyorlar. Yani öyle ağım şağım bişey değil giriş sınavları ama burs için biraz sistemi değiştirmişler. Sanırım labratuarlara girip, bilgisayarlarda belli bir süre içinde, belli materyalleri kullanarak bi tasarım oluşturmanı bekliyorlarmış. doğru, düzgün anlatamadım ama genel olarak böyle. son zamanda ne değişmiştir tam olarak bilemiyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 visula communications design oluyor bishop, görsel iletişim tasarımı diye bir bölüm.. oky benim tam olarak anlayamadığım nokta mesela çizimi çok iyi olamayan ancak bunu çalışmayla geliştirebilecek birilerini de uygun kişi olarak görürler mi, hani animasyondu çizimdi filan deneyimim yok (eskiden beri heves eder kağıda bişiler çizerim ama sizin burada çizdikleriniz gibi birşeyler çıkartmış değilim ortaya :) ) ancak kendimi geliştirebilirim düşüncesindeyim. zaten bu alanda kendimi geliştirebilmek için istiyorum ya bu bölümü, bilgisayar oyunları geliştirmek için "bende fikir var hadi damdan düşmüş gibi gireyim" olmadığından bu tarz ilave kabiliyetler gerekli.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eöh. Sınavda rakiplerim sizin gibiler olacağı için benim bir 2 3 yıl kursa gitmem gerekecek :D HAzır konu açılmışken sizce istanbul anadolu yakasında en iyi karakalem kursu hangisidir?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 karakalem derken hobi kursu gibi bişeymi yoksa üniversteye temel hazırlık kursları gibimi.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Güzel Sanatlar Resim bölümü sınavlarında başarı gösterebileceğim derecede ki bir eğitim veren kurs :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hı.. kurslarda profesyönel karakalem gösterilmez zaten sınav içinde gerekmez. biraz amatör olman lazım cizgilerinin belli olması lazım mesela. :) sırf istanbulda 300 den fazla kurs vardır. kendin gidip gözlemliyceksin.şurda 2 ay kaldı sınavlara . şimdiden bir kursa girersen 10 ayda güzel pişersin direk garantilersin okulu :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 4 müyüz şimdilik[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya aslında buraya uyar mı bilmem ama benim bi sorunum var..çizim yapayı acaip çok seviyorum,ve çok isterdim guzel sanatlara gitmeyi..ama ne yaptımsa ailemi ikna edemedim,onlar kızlarının doktor olmasını istiyorlarmış..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Sam, 08 Temmuz 2004 22:58 tarihinde demiş ki: vcd özel yetenek sınavlarına girmiş kimse var mı aramızda? hatta okuyan filan varsa daha da evla.. :) buyrun, nasıl yardımcı olabilirim?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Grafik sinavlarinda desen ve kompozisyonun yaninda fikir/konsept de cok onemli. Farkli ol (zirvalamadan) siradan olma durumu. Yoksa iyi cizen cooook ama iceri girecek olan 20-30 kisi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu arada bu dedigim MU ve MSU icin digerlerine averaj bir cizgiyle girersiniz, iyice bir cizgiyle de burs alirsiniz. Eskisehir animasyon dusunuyorsaniz onu da zorluk bakimindan MU, MSU ile es tutuyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: dory, 09 Temmuz 2004 00:57 tarihinde demiş ki: ya aslında buraya uyar mı bilmem ama benim bi sorunum var..çizim yapayı acaip çok seviyorum,ve çok isterdim guzel sanatlara gitmeyi..ama ne yaptımsa ailemi ikna edemedim,onlar kızlarının doktor olmasını istiyorlarmış.. Sorma ya bende öyle bir aile var. Resim yapmayı asla bir meslek olarak görmüyolar. "Sen hele bir mühendis ol ressamlığı hobi olarak yaparsın" diyolar ıyyy. Neyseki son günlerde onları dize getirmeyi başardım :). En azından bir kursa başlamama izin verdiler...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya oh be bir an kendimi görünmez sandım,kimse sallamadı da..bu konuda ailede bir tek kişi bile beni desteklese,rahatlardım,ama yok yok yok!!bu arada kursundan biraz bahseder misin?nerde?neler yapıyorsunuz?neler öğretiyorlar?bu sene üniversiteye hazırlanıcam ama belki bi soraki yıl,ikne edebilirim,en azından kurs konusunda?[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 madem için böyle bir istek var seni durdurmaları cok yanlış. kursa gitmeye ikna edersen orda gerekli destekle rahatlarsın.bu istekle gider orda cıldırır kagıda patlatırsın istedigini. neyap ne et ikna et aileni[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Zamaninda bizimkilerde ayni sekilde davraniyorlardi. Ben de dershanede ve okulda resim calistim ve yetenek sinavlarina da ailemden habersiz girdim. Emrivaki sekilde ben Grafige kaydoluyorum diye belirtmistim kazandiktan sonra. Bugun cok dogru bir secim yaptigima inanip arkadaslarina gururla anlatirlar bu durumu. Tabi herkesin tepkisi farklidir o ayri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Oky, 09 Temmuz 2004 01:48 tarihinde demiş ki: said: Sam, 08 Temmuz 2004 22:58 tarihinde demiş ki: vcd özel yetenek sınavlarına girmiş kimse var mı aramızda? hatta okuyan filan varsa daha da evla.. :) buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? lol şu anda senin okuduğunu öğrenince emin oldum ki süper bir bölüm olmalı bu vcd.. :) özel yetenek sınavlarının içeriği hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum da, bir fikir verebilir misin acaba bu konuda?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben dvd sınavına girdim [ööö geldi][signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sağol be, kustum rahatladım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nedir vcd bölümü[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vallahi sam ben girdiğim de 2 bölüm halindeydi. Birincisi genel kültür içerikli sınavdı. Sorularda en basit bilgisayar bilgisinden, istanbulun hangi meydanında heykel veya anıt yoktur sorusuna kadar garip ve geniş yelpazede sorular vardı. Bunlar normal bir insanın rahatlıkla cevaplayabileceği sorular. Birinci kısımın kendi içinde ki ikinci bölümünde ise verilen zamanı güzelce kullanarak verilen konu hakkında proje üretmek gibi bölüm vardı. Bütün bunlardan sonra ilk sınava katılanların yarısı eleniyordu. Kalan yarısınada 7 hocanın bulunduğu bir odada tek tek mulakat'a alınıyordu. Burada işte getirdiğin portfolio inceleniyor, giriş formunda sana ait bilgileri filan sorguluyorlar. Biraz bölüme uygun olup olmadığına bakıyorlar. Yani öyle ağım şağım bişey değil giriş sınavları ama burs için biraz sistemi değiştirmişler. Sanırım labratuarlara girip, bilgisayarlarda belli bir süre içinde, belli materyalleri kullanarak bi tasarım oluşturmanı bekliyorlarmış. doğru, düzgün anlatamadım ama genel olarak böyle. son zamanda ne değişmiştir tam olarak bilemiyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 visula communications design oluyor bishop, görsel iletişim tasarımı diye bir bölüm.. oky benim tam olarak anlayamadığım nokta mesela çizimi çok iyi olamayan ancak bunu çalışmayla geliştirebilecek birilerini de uygun kişi olarak görürler mi, hani animasyondu çizimdi filan deneyimim yok (eskiden beri heves eder kağıda bişiler çizerim ama sizin burada çizdikleriniz gibi birşeyler çıkartmış değilim ortaya :) ) ancak kendimi geliştirebilirim düşüncesindeyim. zaten bu alanda kendimi geliştirebilmek için istiyorum ya bu bölümü, bilgisayar oyunları geliştirmek için "bende fikir var hadi damdan düşmüş gibi gireyim" olmadığından bu tarz ilave kabiliyetler gerekli.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben dvd sınavına girdim [ööö geldi][signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sağol be, kustum rahatladım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nedir vcd bölümü[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vallahi sam ben girdiğim de 2 bölüm halindeydi. Birincisi genel kültür içerikli sınavdı. Sorularda en basit bilgisayar bilgisinden, istanbulun hangi meydanında heykel veya anıt yoktur sorusuna kadar garip ve geniş yelpazede sorular vardı. Bunlar normal bir insanın rahatlıkla cevaplayabileceği sorular. Birinci kısımın kendi içinde ki ikinci bölümünde ise verilen zamanı güzelce kullanarak verilen konu hakkında proje üretmek gibi bölüm vardı. Bütün bunlardan sonra ilk sınava katılanların yarısı eleniyordu. Kalan yarısınada 7 hocanın bulunduğu bir odada tek tek mulakat'a alınıyordu. Burada işte getirdiğin portfolio inceleniyor, giriş formunda sana ait bilgileri filan sorguluyorlar. Biraz bölüme uygun olup olmadığına bakıyorlar. Yani öyle ağım şağım bişey değil giriş sınavları ama burs için biraz sistemi değiştirmişler. Sanırım labratuarlara girip, bilgisayarlarda belli bir süre içinde, belli materyalleri kullanarak bi tasarım oluşturmanı bekliyorlarmış. doğru, düzgün anlatamadım ama genel olarak böyle. son zamanda ne değişmiştir tam olarak bilemiyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 visula communications design oluyor bishop, görsel iletişim tasarımı diye bir bölüm.. oky benim tam olarak anlayamadığım nokta mesela çizimi çok iyi olamayan ancak bunu çalışmayla geliştirebilecek birilerini de uygun kişi olarak görürler mi, hani animasyondu çizimdi filan deneyimim yok (eskiden beri heves eder kağıda bişiler çizerim ama sizin burada çizdikleriniz gibi birşeyler çıkartmış değilim ortaya :) ) ancak kendimi geliştirebilirim düşüncesindeyim. zaten bu alanda kendimi geliştirebilmek için istiyorum ya bu bölümü, bilgisayar oyunları geliştirmek için "bende fikir var hadi damdan düşmüş gibi gireyim" olmadığından bu tarz ilave kabiliyetler gerekli.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nedir vcd bölümü[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 vallahi sam ben girdiğim de 2 bölüm halindeydi. Birincisi genel kültür içerikli sınavdı. Sorularda en basit bilgisayar bilgisinden, istanbulun hangi meydanında heykel veya anıt yoktur sorusuna kadar garip ve geniş yelpazede sorular vardı. Bunlar normal bir insanın rahatlıkla cevaplayabileceği sorular. Birinci kısımın kendi içinde ki ikinci bölümünde ise verilen zamanı güzelce kullanarak verilen konu hakkında proje üretmek gibi bölüm vardı. Bütün bunlardan sonra ilk sınava katılanların yarısı eleniyordu. Kalan yarısınada 7 hocanın bulunduğu bir odada tek tek mulakat'a alınıyordu. Burada işte getirdiğin portfolio inceleniyor, giriş formunda sana ait bilgileri filan sorguluyorlar. Biraz bölüme uygun olup olmadığına bakıyorlar. Yani öyle ağım şağım bişey değil giriş sınavları ama burs için biraz sistemi değiştirmişler. Sanırım labratuarlara girip, bilgisayarlarda belli bir süre içinde, belli materyalleri kullanarak bi tasarım oluşturmanı bekliyorlarmış. doğru, düzgün anlatamadım ama genel olarak böyle. son zamanda ne değişmiştir tam olarak bilemiyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 visula communications design oluyor bishop, görsel iletişim tasarımı diye bir bölüm.. oky benim tam olarak anlayamadığım nokta mesela çizimi çok iyi olamayan ancak bunu çalışmayla geliştirebilecek birilerini de uygun kişi olarak görürler mi, hani animasyondu çizimdi filan deneyimim yok (eskiden beri heves eder kağıda bişiler çizerim ama sizin burada çizdikleriniz gibi birşeyler çıkartmış değilim ortaya :) ) ancak kendimi geliştirebilirim düşüncesindeyim. zaten bu alanda kendimi geliştirebilmek için istiyorum ya bu bölümü, bilgisayar oyunları geliştirmek için "bende fikir var hadi damdan düşmüş gibi gireyim" olmadığından bu tarz ilave kabiliyetler gerekli.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar sınavlara girecekler. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 valla çok gerekli diil bildiim kadarıyla. yannız enteresan ve farklı işlerle gelmen lazım. geçmiş tecrübeye bakıyolar. sonuçta herkes "ben uğraşsam senden iyi yabarım" filan diyebilir. onn için de saalam bi portföy lazım. ne kadar farklı bi portföy ile gidersen o kadan iyi. mayk portföy.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar