Leadman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bir arkadaş ile iddiaya girdik, kızın teki bununla oynayıp salmış, sonra bir şekilde olay iddiaya geldi ve o kıza benim yazmam kararı çıktı, sağlam bir alkollü ev toplantısına iddiaya girildi. Kızı Facebook'a ekledim ancak 4 gündür tık yok. Ne kabul ediyor ne yoksayıyor. Kuşkulandım acaba Facebook benim istek gönderme olayımı mı aldı diye. Antalya'lıyım ben, oradan bir arkadaşa durumu söyledim. O da bana bir kız söyledi ve isteğin gidip gitmeyeceğini anlayalım dedi. Tamam dedim, 17 ortak ark. vardı kızla ve istek gitmiş. Yani engel yok sandım ilk olarak. Akabinde Eskişehir'den bir arkadaşla aynı şeyi demedim ve 1 ortak arkadaş olan birini ekledim. Ona gitmedi istek. Eskişehir'e taşındığımda bir kaç hatun eklemiştim ve kabul de etmişlerdi hani ama niyeyse Eskişehir'de yaşayan insanları eklememem için engel koymuş durumda bana Facebook. Kendilerine ulaşabilmemiz için bir mail veya iletişim sayfası da yapmadıkları için bir şey yapamıyorum. Olacak iş değil. İddia'da göte geldi böylece sanırım.
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kız seni ne onaylamış ne reddetmiş. pending request olarak bekliyorsun. facebookun da yardım sayfası var ayrıca support kısmı da var. çok kolay ve bir tane support sayfası olursa insanların oraya dua edeceği günler geleceği için böyle. kıza arkadaşlık ekleyip 4 gün bekleyerek bu işi çözemezsin. küçük applicationlar yükle
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Anlatamıyorum galiba. Başka bir kişi üzerinde denedik, benim istek hiç gitmiyor, eklediğim kişi diyor yani istek gelmedi diye. "Şimdi değil" e basma durumu yok yani.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 geckonun mu senkonunmu basına gelmişti. çok harras yaptıysan zamanında limitasyon getirebiliyo. bana 0 mutual insanlar gelebildigine göre, az mutualdan limit konmus olması sacma
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 md5 said: küçük applicationlar yükle ahahahhshahhsdasdhasd of ya
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 md5 said: küçük applicationlar yükle Leadman said: Ne? Nasıl? böyle daha güzel oldu ahaha
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 md5 said: küçük applicationlar yükle Oh bebeğim.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 md5 said: küçük applicationlar yükle şukunu verdim panpa
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 xunn said: md5 said: küçük applicationlar yükle Oh bebeğim. ZAaaa
Öne çıkan mesajlar