Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook saçmalıyor


Leadman

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaş ile iddiaya girdik, kızın teki bununla oynayıp salmış, sonra bir şekilde olay iddiaya geldi ve o kıza benim yazmam kararı çıktı, sağlam bir alkollü ev toplantısına iddiaya girildi.

Kızı Facebook'a ekledim ancak 4 gündür tık yok. Ne kabul ediyor ne yoksayıyor.

Kuşkulandım acaba Facebook benim istek gönderme olayımı mı aldı diye. Antalya'lıyım ben, oradan bir arkadaşa durumu söyledim. O da bana bir kız söyledi ve isteğin gidip gitmeyeceğini anlayalım dedi. Tamam dedim, 17 ortak ark. vardı kızla ve istek gitmiş.

Yani engel yok sandım ilk olarak. Akabinde Eskişehir'den bir arkadaşla aynı şeyi demedim ve 1 ortak arkadaş olan birini ekledim. Ona gitmedi istek.

Eskişehir'e taşındığımda bir kaç hatun eklemiştim ve kabul de etmişlerdi hani ama niyeyse Eskişehir'de yaşayan insanları eklememem için engel koymuş durumda bana Facebook.

Kendilerine ulaşabilmemiz için bir mail veya iletişim sayfası da yapmadıkları için bir şey yapamıyorum. Olacak iş değil.

İddia'da göte geldi böylece sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kız seni ne onaylamış ne reddetmiş. pending request olarak bekliyorsun. facebookun da yardım sayfası var ayrıca support kısmı da var. çok kolay ve bir tane support sayfası olursa insanların oraya dua edeceği günler geleceği için böyle.


kıza arkadaşlık ekleyip 4 gün bekleyerek bu işi çözemezsin.

küçük applicationlar yükle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...