Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek arkadaş sorunsalı

bilet

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

bilet said:

yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara.
o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim.

surda seni tanimayan insanlardan tavsiye isterken bile yalan soyleyerek basladin. 4 sayfa sonunda asil hikaye cikmaya basladi ortaya, hadi devam et simdi, baska baska neler gecti mericle aranda?
Sosyal ağlarda paylaş

bazı insanların da hoşuna gidiyor böyle basit yalanlarla "kötü bir insanım ben" dramaları yaşamak, aklıma gelmişken onu da belirtmek istedim. ama böyle saçma sapan manasız yalanlarla kötü olunmuyor en fazla aynı derecede saçma sapan şekilde ilişki yıpratılıyor liseli stayla

http://www.youtube.com/watch?v=kOROsJyNqrA&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

verdik de 5 dakikakalık kaçış planlarıyla, uzun vadeli planlar arasındaki farkı anlayacak seviyeye gelmek lazım bir süre sonra.

hayır karşıdaki insan bu kısa vadeli kaçış hareketlerinden sonra çok daha fazla kırılıyor tecrübeyle sabit (kırılma tecrübesi olarak).
Sosyal ağlarda paylaş

yalan söylemedim.
bunu anlamak zor değil, gerçekten birşey hissetmediğim için ilişki gibi bile görmüyorum bir haftalık birşeydi bu yüzden aklıma bile gelmedi.
internette tanımadığım insanlara neden yalan söyleyip fikir alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

niye hemen kötü tarafindan baktiniz ki.
tamam yalan söylemek, kandirilmak hos degil ama dediginiz gibi ''yalanci'' bi insan olsa su topigi de acmazdi kanimca.
kendisi de pisman olmus sakladigindan. paylasmayi düsünüyor ki acmis topigi.
korkmus kiz belli ki, tatsizlik yasanmasin istiyor falan. gelip o yüzden fikir aliyo.
bu kadar acik durum.
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

birine değer vermeden, karşındakini kırmak istememeyi aranızın bozulmasını istememyi anlayamazsınız.

saçma sapan değil.

otur bi düşün istersen.

en basitinden.

ikisinden birini hayatından çıkaracaksan, hangisi olur.
ama hede hödö etmeden, sağ sol.

meriçinden vazgeçemiyosan zaten kendine itiraf edemedigin bişeyler var demektir.

çocugun elinin altında olmasından gelen rahatlık, devam etsek nası olurdu acaba sorusu, kıskanclıgından yaptıgı hareketlerden gelen ego tatmini.

bize soracağına içine bak.
Sosyal ağlarda paylaş

erkek arkadaşın sana "aranızda bişey geçti mi" diye sorduğunda aklına gelmedi yani o bir haftalık ilişki öyle mi? çocuk duvara yumruk attığında bir saniye bile aklının ucundan geçmedi yani bu çocuk acaba beni neden kıskandı diye öyle mi? baya iyi kandırmışın o zaman kendini de. yalan söyleyen kızdan çok kendini kandıran kızdan korkmak lazım çünkü herşey bittiğinde bir de üstüne yalan söylememiş oluyor sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

erkek arkadaşın sana "aranızda bişey geçti mi" diye sorduğunda aklına gelmedi yani o bir haftalık ilişki öyle mi? çocuk duvara yumruk attığında bir saniye bile aklının ucundan geçmedi yani bu çocuk acaba beni neden kıskandı diye öyle mi? baya iyi kandırmışın o zaman kendini de. yalan söyleyen kızdan çok kendini kandıran kızdan korkmak lazım çünkü herşey bittiğinde bir de üstüne yalan söylememiş oluyor sdf

ama biz ondan sonra konuştuk, baba gibi bir his dedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

bilet said:

birine değer vermeden, karşındakini kırmak istememeyi aranızın bozulmasını istememyi anlayamazsınız.

saçma sapan değil.

otur bi düşün istersen.

en basitinden.

ikisinden birini hayatından çıkaracaksan, hangisi olur.
ama hede hödö etmeden, sağ sol.

meriçinden vazgeçemiyosan zaten kendine itiraf edemedigin bişeyler var demektir.

çocugun elinin altında olmasından gelen rahatlık, devam etsek nası olurdu acaba sorusu, kıskanclıgından yaptıgı hareketlerden gelen ego tatmini.

bize soracağına içine bak.

o 1 haftalik iliski yasadigi cocuk, sevgilisinin de cok yakin arkadasiysa demek ki iyi bir arkadas ortamndan söz ediliyor burda.
bunlarin iliskisini bozmayi istememekte, bundan korkmakta niye bir art niyet olsun ki?

gercekten merici olsa bir de bence söylemeli miyim söylememeliyim gibi bir topik yerine, ''ikisi arasinda karar veremiyorum'' gibi daha celiskili bir topikle karsi karsiya olurduk.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

gercekten merici olsa bir de bence söylemeli miyim söylememeliyim gibi bir topik yerine, ''ikisi arasinda karar veremiyorum'' gibi daha celiskili bir topikle karsi karsiya olurduk.
kendine böyle bi çelişkide olup kendine dahi itiraf edememesi gibi bi durum var.

kendisi diyo zaten.
meriçi uzaklaştırmak istemiyorum diye.
neden istemiyo?
neyi bu kadar degerli?
illa ikisini beraber yurutebilmek mi lazım.

zaten meriç, salarsın, sen ayrılınca geri gelir
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu topigi acma amacin da tamamen kendini kandirip daha iyi hissetmek.
cocuk duvarlari yumrukluyo, sevgilin aranizda bisi mi var diyo senin hala aklina gelmemesi mumkun degil. iste burda YOOOK diye ilk yalani soyluyosun.
nyse,

simdi gercekleri soylersen, elindeki 2 cocuktan biri gidecek. onun icin sen zaten en bastan basladigina devam et, yedek cocuk dursun o kenarda takilmaya devam etsin. kimseye bisey soyleme.

bi sekilde ortaya cikarsa da biz arkadastik, o yanlis anlamis arkadasligimizi der inkar edersin. iliskinin tadi kacarsa da yedek oyuncuyu sokarsin oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...