kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 msn varsa ver yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sorunu halletim arkadaşlar kız benim oldu dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dürüstlük ediyim deme aptallık edersin. küçük yalanlardan birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bir zamanlar bana bilge demişti ki : İnsanlara bilmesi gerektiği kadarını söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet, bunlari söyleyenlerin hepsi erkek. yalan söylemeye yatkinlar (Ekeke) sen beni dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 EVERYBODY LIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 büyütme bu konuyu boşuna. laf arasında söyle geç. 1 haftalık üstünden seneler geçmiş hikaye için kendini üzüyorsun. daha da fenası kendini daha da üzersen kesin erkek arkadaşını da üzücen, çocukcaaz bu kadar büyütmenden bişey var zannedicek. çık karşısına bi gün eski erkek arkadaşının da olacağı bi yere gidecekken, "ya bu arada, önemli olduğundan diil sağdan soldan duyma diye söylüyorum, bu herifle benim çok eski bi haftalık bi hikayem vardı. çabuk bitti zaten, o gün bugün de bu konudan bahsolunmadı" deyiver. büyütürse büyütmemesini söyle. kendin de büyütme. konuyu değiştir. yine de büyütürse saçmalamasana lan de. yine büyütürse eeeh eytere bea de ayrıl. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olitere said: bir zamanlar bana bilge demişti ki : İnsanlara bilmesi gerektiği kadarını söyleyin o bilge bu konu için söylememiş onu ortada sorun olacak bişi yok ayrıca büyük bi avantajı var biletin o avantajın adı = KIZ TRİBİ !!!! eleman sormadan gidip söylerse avantajı ele geçirir. elemanda bişi söylerse, tekrar counter attack (kız tribi) yapıp "ya aramızda bişi olsa niye sana gelip durduk yere söyleyim. unuttum işte" gibi bişiler uydurur. elemanın büyüteceği bi olay yok. ama saklarsa ve ilerde bi şekilde şu anki sevgilisi öğrenirse elemanın kafasındaki düşünce şu olur "benden neden sakladın ? ne vardı aranızda. hala bişeymi var ?" gibi nice düşünceler sarar. erken davranmak en mantıklısı. en kısa zamanda konuş. yalan söylemek kötüdür illaki bi zaman bi şekilde çıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 söyle sonra da olacakları izle CEHENNEM EVET! http://www.clevercaption.com/uploadedImages/emississippi/_angry-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4867504/IVE-GOT-99-PROBLEMS-AND-YOURE-ALL-OF-THEM.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Rage-Wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 diyorum işte ilişkiler için google lazım çünkü siz kendinizi tutamayıp hemen yalan söylüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Emaleth said: büyütme bu konuyu boşuna. laf arasında söyle geç. 1 haftalık üstünden seneler geçmiş hikaye için kendini üzüyorsun. daha da fenası kendini daha da üzersen kesin erkek arkadaşını da üzücen, çocukcaaz bu kadar büyütmenden bişey var zannedicek. çık karşısına bi gün eski erkek arkadaşının da olacağı bi yere gidecekken, "ya bu arada, önemli olduğundan diil sağdan soldan duyma diye söylüyorum, bu herifle benim çok eski bi haftalık bi hikayem vardı. çabuk bitti zaten, o gün bugün de bu konudan bahsolunmadı" deyiver. büyütürse büyütmemesini söyle. kendin de büyütme. konuyu değiştir. yine de büyütürse saçmalamasana lan de. yine büyütürse eeeh eytere bea de ayrıl. hadi bakalım. bence söylediği sürece nasıl söylerse söylesin tartışma çıkacak çünkü bugüne kadar gizli kalmış ve eleman hep yanlarında meriç attack kollamış gibi bir tablo orataya çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. bildiğin yalan o an bile mi aklına gelmedi eski erkek arkadaşın olduğu. bariz söylemekten çekinip kıvırmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya şu tarz tavsiyeleri verirken karşıdaki adamın en az sizin kadar anlayışlı ve olgun olduğunu varsayarak veriyorsunuz ama gerçekte durumun öyle olma şansı baya düşük. aslında yapılması gereken direk dürüst bi şekilde olayı söylemek tabiki ama bide bu planın ters tepme ihtimali var. çocuk çok iyi arkadaşım, erkek arkadaşım da baya seviyor onu demiş. şimdi bu olay üzerine bu arkadaşlık ortamının bozulma riski var. erkek arkadaşıyla arasının bozulma riski var. diğer çocuğun kötü niyetli çıkma ihtimali var. hiç karıştırma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. MERİÇ ALERT! geçmiş olsun güzel kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi bana yalan söylendiğinde va yalanı yakaladığımda bildiğin ağzını kırma isteğinden başka bişi hissetmiyorum. salak yerine konulma=aptal kıskançlıkx1000'lik bi rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/5520618/Lie-about-yourself-Keep-the-relation-going-for-an-indefinite-amount-of-time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yalan söyleyince hiç iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 gerçi bachelor ruhuna uymadı ama başka bulamadım uygun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu arada kızlar yalan söyleme konusunda başarısızlar yani yetemiyosunuz onuda söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 -alatariel- said: yalan söyleyince hiç iyi olmuyor.kabiliyetle orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Çıkartıp vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. surda seni tanimayan insanlardan tavsiye isterken bile yalan soyleyerek basladin. 4 sayfa sonunda asil hikaye cikmaya basladi ortaya, hadi devam et simdi, baska baska neler gecti mericle aranda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 git anlat alla alla hala burda mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar