Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek arkadaş sorunsalı

bilet

Öne çıkan mesajlar

sorunum şu ki, benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Daha önceden bir hafta çıktığım ama ondan sonra hiçbir şey hissetmediğim ve ogünden beri yaklaşık 3 yıldır yakın arkadaşlarımdan biri olan biri var. ama 3 yıldır hiçbir zaman onunla eski sevgilimmiş gibi bir muhabbetim olmadı. gerçekten.

şimdiki erkek arkadaşım bana yakın çevrende eski sevgilin var mı diye sorduğunda aklıma bile gelmedi. o kadar arkadaşız yani.
üstelik tanışıyorlar ve şuanki erkek arkadaşım o çocuğu çok seviyor.

öğrendiğinde olay çıkacağına ve şu saatten sonra da unuttum desem inanmayacağına, çevremde olduğu için rahatsız olacağına eminim. ona karşı hiçbirşey hissetmediğimi de anlatamayacağımı düşünüyorum.

söyleyeyim mi?
söylemesem ortam aynı kesin bir gün öğrenicek.
ama söylesem de neden o zaman sorduğumda söylemedin diyecek, aklıma gelmedi desem saçma olcak.

onu geçrekten çok seviyorum ve çok değer veriyorum. aramızın bozulmasını ve onun kırılmasını istemiyorum.

napayım patiler.
bi de çok önemli not, arkadaşımın bilgisayarından girdim ama benim acc.
Sosyal ağlarda paylaş

her halükarda sıkıntı cıkıcaksa geç çıksın.
seni uzmek istemedigim icin solmemistm dersin.
tembihlersin cocuga da, bosuna solemeyelim, zaten sevgil bile degildik dersin.
cocuk da hemfikirse ve makul bi insansa.

bi noktadan sonra bişey gizliyo gibi hissetmeme baslarsin, kaniksar ve kendini inandırabilirsen, buyutulecek bi durum olmadigina ve gercekten sevgili sayilamayacak derece kısa ve hissiz bi birliktelik idi ise
Sosyal ağlarda paylaş

söyle, net.
sonradan bunu sakladigin ortaya cikarsa iyice süphelenir, paranoya yapabilir. aranizda oldugundan daha fazlasinin oldugunu bile düsünebilir.
kendini onun yerine koyup empati yap, sen de söylenmesini isterdin.
arkadasin gibi cek karsina, arkadasliginizin bozulmasini istemedim, aramizda bisi yok falan de. hödük degilse anlar.
yani bi de sen icten ice rahatsiz olmussun ki topik acma raddesine gelmissin. bunu saklayarak ne kadar rahat edebilirsin o var.
Sosyal ağlarda paylaş

Otrivine said:

Usta insanları kırmamaya çalışırsan sen üzülürsün sonunda.
Hangisini istiyosan onu seç diğerini salla.

birisini hiçbirşey hissetmediğim yakın arkadşaım diyorum diğerine ÇOK sevdiğim erkek arkadaşım diyorum, seçim falan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...