bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sorunum şu ki, benim çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Daha önceden bir hafta çıktığım ama ondan sonra hiçbir şey hissetmediğim ve ogünden beri yaklaşık 3 yıldır yakın arkadaşlarımdan biri olan biri var. ama 3 yıldır hiçbir zaman onunla eski sevgilimmiş gibi bir muhabbetim olmadı. gerçekten. şimdiki erkek arkadaşım bana yakın çevrende eski sevgilin var mı diye sorduğunda aklıma bile gelmedi. o kadar arkadaşız yani. üstelik tanışıyorlar ve şuanki erkek arkadaşım o çocuğu çok seviyor. öğrendiğinde olay çıkacağına ve şu saatten sonra da unuttum desem inanmayacağına, çevremde olduğu için rahatsız olacağına eminim. ona karşı hiçbirşey hissetmediğimi de anlatamayacağımı düşünüyorum. söyleyeyim mi? söylemesem ortam aynı kesin bir gün öğrenicek. ama söylesem de neden o zaman sorduğumda söylemedin diyecek, aklıma gelmedi desem saçma olcak. onu geçrekten çok seviyorum ve çok değer veriyorum. aramızın bozulmasını ve onun kırılmasını istemiyorum. napayım patiler. bi de çok önemli not, arkadaşımın bilgisayarından girdim ama benim acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 seviyorsan git konuş ilk defa kullandım bu cumleyi mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ne salak mevzular ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 okudun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 1 hafta çıktığın 3 senedir yakın arkadaşın olduğun erkek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Eski sevgili ile arkadaş kalalım muhabbetiniz yok mu... Kendin kaşınmışsın. İki ucu boklu deynek. Bir taraftan bulaşacak işte. Şansın yok. En iyisi söylemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 baştan söylicektin, geçti artık. hiç karıştırma şimdi, ilerde de direk üste çıakrsın klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 her halükarda sıkıntı cıkıcaksa geç çıksın. seni uzmek istemedigim icin solmemistm dersin. tembihlersin cocuga da, bosuna solemeyelim, zaten sevgil bile degildik dersin. cocuk da hemfikirse ve makul bi insansa. bi noktadan sonra bişey gizliyo gibi hissetmeme baslarsin, kaniksar ve kendini inandırabilirsen, buyutulecek bi durum olmadigina ve gercekten sevgili sayilamayacak derece kısa ve hissiz bi birliktelik idi ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 söyle, net. sonradan bunu sakladigin ortaya cikarsa iyice süphelenir, paranoya yapabilir. aranizda oldugundan daha fazlasinin oldugunu bile düsünebilir. kendini onun yerine koyup empati yap, sen de söylenmesini isterdin. arkadasin gibi cek karsina, arkadasliginizin bozulmasini istemedim, aramizda bisi yok falan de. hödük degilse anlar. yani bi de sen icten ice rahatsiz olmussun ki topik acma raddesine gelmissin. bunu saklayarak ne kadar rahat edebilirsin o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Red said: okudun mu ? evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 uyma sen bu synthe. diğer elemanı karıştırdığın an daha da boka sarar olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çıktığın cocuğu yedeğe alıp söyle sağlam drama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Usta insanları kırmamaya çalışırsan sen üzülürsün sonunda. Hangisini istiyosan onu seç diğerini salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ondan öncesi onu ilgilendirmez ilkesine dayanarak söyleme dürzüye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sensin dürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 aha ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Otrivine said: Usta insanları kırmamaya çalışırsan sen üzülürsün sonunda. Hangisini istiyosan onu seç diğerini salla. birisini hiçbirşey hissetmediğim yakın arkadşaım diyorum diğerine ÇOK sevdiğim erkek arkadaşım diyorum, seçim falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hadi bet. kaç sayfa topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yalan söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 konu ''erkek arkadas'' olunca, diger kanka konumundaki erkege her daim meric gözüyle bakilir. ondan bu yorumlar bilet, takma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: birisini hiçbirşey hissetmediğim yakın arkadşaım diyorum meriç yani bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o eski sevgili/arkadaşla konuş o da söylemesin sen de söyleme. sonra ayrıl şimdiki sevgilinden, arkadaşına var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 lan vanille benden hızlı davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bütün kızlarla probleminiz var. herkes aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar