Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi elemanına sulanmak çok kötü bişey midir?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

bi de herşey iyi gelişti, kız sıcak baktı diyelim. o ilişki nasıl yürüyecek? patron - sekreter...

sekreterlikten personel müdürlüğüne yükselecek sdf =p

Sekreterinin hali tavırlarına bağlı. İşiyle aşkını ayırabilecek bi insan olacak ise herşeyi tane tane anlatacaksın. Niyetim asılmak değil ben gerçekten senden elektrik aldım falan.. Eğer öyle biri değilse ilişki sırasında kompleks yapar, çekilmez.

Ama olur da ilişki başlar, daha sonra işler yürümez ise kızcağıza yazık olur, işi bırakması gerekebilir. Sen istemesen de o bırakır muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Vazgeçtim içimi kararttınız.

@kermit

Teomanpaşa caddesinde de geçici yer burası ya, altyapıyı falan kuruyorum şimdi yazılımsal anlamda, tasarımlar falan yapılıyor. Şubat sonunda konyaaltında garanti bankasının ilerlerinde geniş biyere geçicez hayırlısıyla orayıda hazırlatıcam 3-5 güne başlıcak tadilat
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:
Ya bırak kermiti sekreter nasıl la gideri var mı de bakam bağa ?

O konuyu kapattık da bu şekilde konuşmalarda acayip ayar moda sokuyor adamı, tamam geyik falan yapıyoruz ama ayıp oluyor artık yeter

kermit said:

yok antalyadan istanbula geldim ben
köyden şehire işte kahgsdas
spark köylüsü abartıyo 2 dolap diye
mis gibi ev tuttum içine eşyalarıda döşedim
1 2 eksik dışında tamam herşeyim. kıskanıyo işte spark yetosu

Tüüü güzelim Antalyamızı bırakıp İstanbula mı gittin BRAVO! Beni ne firmalar istedi de o lanet şehirde kalamam diye gitmedimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...