elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi valla bir gün ilşkiniz kötüye gider de taciz davası açarsa zıçarsın :D bir kere tek seferlik gönül ilşkisi olarak bakarsan personel iyi fikir değil tam zıçarsın. uzun süreli düşünüyorsan gene de zıçma olasılığın yüksek. hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fenris said: bi de herşey iyi gelişti, kız sıcak baktı diyelim. o ilişki nasıl yürüyecek? patron - sekreter... sekreterlikten personel müdürlüğüne yükselecek sdf =p Sekreterinin hali tavırlarına bağlı. İşiyle aşkını ayırabilecek bi insan olacak ise herşeyi tane tane anlatacaksın. Niyetim asılmak değil ben gerçekten senden elektrik aldım falan.. Eğer öyle biri değilse ilişki sırasında kompleks yapar, çekilmez. Ama olur da ilişki başlar, daha sonra işler yürümez ise kızcağıza yazık olur, işi bırakması gerekebilir. Sen istemesen de o bırakır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kanıtlayamayacağı şekilde hareket edersin sen de. kızı sizofren konumuna koyup kendini haklı çıkarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 işyeri antalyanın neresinde bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Vazgeçtim içimi kararttınız. @kermit Teomanpaşa caddesinde de geçici yer burası ya, altyapıyı falan kuruyorum şimdi yazılımsal anlamda, tasarımlar falan yapılıyor. Şubat sonunda konyaaltında garanti bankasının ilerlerinde geniş biyere geçicez hayırlısıyla orayıda hazırlatıcam 3-5 güne başlıcak tadilat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 büyük şehir seni yutmadan uza antalyaya gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ohş sektetermiş hemid gogogogo durman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sparkcaster said: büyük şehir seni yutmadan uza antalyaya gökalp bi sürü düzen kurdum 1 aya kadar herşey oturuyo nereye uzayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ya aslında sekreteri bi göreydik ona göre fikirler değişebilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ikeadan 2 tane dolap almışın ona mı düzen diyosun lan, görende çocuğunu okula yazdırdı sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Masakari said: Ya aslında sekreteri bi göreydik ona göre fikirler değişebilir tabii. ban hammerin nerden geldiğini göremessin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dolabın birinde yatıyom birindede kıyafetlerimi koyuyom lan bundan daha güzel düzenmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Alt sosyal sınıftan biriyle ilişki (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kermit sen Antalyada mısın ? 2 Dolapla ne düzenler kuruluyor abi, öğrencilik yapmadın mı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ya bırak kermiti sekreter nasıl la gideri var mı de bakam bağa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yok antalyadan istanbula geldim ben köyden şehire işte kahgsdas spark köylüsü abartıyo 2 dolap diye mis gibi ev tuttum içine eşyalarıda döşedim 1 2 eksik dışında tamam herşeyim. kıskanıyo işte spark yetosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Masakari said: Ya bırak kermiti sekreter nasıl la gideri var mı de bakam bağa ? O konuyu kapattık da bu şekilde konuşmalarda acayip ayar moda sokuyor adamı, tamam geyik falan yapıyoruz ama ayıp oluyor artık yeter kermit said: yok antalyadan istanbula geldim ben köyden şehire işte kahgsdas spark köylüsü abartıyo 2 dolap diye mis gibi ev tuttum içine eşyalarıda döşedim 1 2 eksik dışında tamam herşeyim. kıskanıyo işte spark yetosu Tüüü güzelim Antalyamızı bırakıp İstanbula mı gittin BRAVO! Beni ne firmalar istedi de o lanet şehirde kalamam diye gitmedimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Muhabbetini samimi kur, küçük süprizler yap, kendini sevdir, küçük tripler at, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 adam meyva sıkacağı bile almış daha ne yapsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 İş yerinde ciddiyet bozulur bu sefer yanlız, yanımd abirisi varkende senli benli konuşursa kırarım ağzını yüzünü de vazgeçtim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fede said: adam meyva sıkacağı bile almış daha ne yapsın lan sana ellerimle sıkıcam portakalları fatih istiyosan salatalık suyuda çok faydalıymış ondanda sıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sevgili olun sonra işte çıkar sfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kermit said: fede said: adam meyva sıkacağı bile almış daha ne yapsın lan sana ellerimle sıkıcam portakalları fatih istiyosan salatalık suyuda çok faydalıymış ondanda sıkabilirim. ya böyle... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar