Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi elemanına sulanmak çok kötü bişey midir?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Ya benim bir sekreter kız var. 15gün oldu başlayalıda bugün acayip farklı geldi gözüme, çok mu yavşak bir adam olurum kendi sekreterime asılırsam ?

edik: Ayşe özgüne yazan çocuklar gibi mesaj olmuşda neyse kafamda iyi yarın okur okur gülerim. Ama olay böyle yani
Sosyal ağlarda paylaş

abi burda kokoreççide çalısan kıza patronu sulanırken gördüm orasını burasını elliyordu kızda gencecik diyor yapmayın xx bey kız dur nolcak xx bey karınız görücek durun diyo bu hala elliyo orasını mıncıklıyor fln birdahda geçmedim o mekanın önünden
Sosyal ağlarda paylaş

di said:
Abi asilmak, yavsaklik class'ini extend ederek yaptigin bir sey zaten. O yuzden olay asilmak oldugunda yapilan sey her daim kotu. Ha hoslaniyorsan, ona gore tavir almak istiyorsan o daha masumane, guzel bir sey.

Anlatmak istediğim oda kızın birde "yuh lan şerefsize bak nasılda asılıyor" tavırlarına girip götünü kaldırmak çok olası değil mi?

Diğer geyik yapan arkadaşlarada selam ederim. 2DK durun lan bişey konuşuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:

fenris said:

valla hayatta herşey mübahmış ben onu gördüm. böyle ince düşünmekle olmuyor...

evet bizler gerizekalıyız öküzüz aslında böle acımasız olmak lazım

fenris said:

onu demedim beaa... yanlışa yormayın hemen. hoşlandığını belli eder en azından. git. adam gidip bi hayvanlık yapmayacak sonuçta di mi?

di mi lan?
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:
kendine yakıştırıyosan yap, yakıştıramıyosan (ki yakıştırsan böyle bi topic açmazdın) yapma.

Di'nin dediği gibi, hoşlanmak gayet masumane birşeyde benim tırstıgım nokta kızın bunu asılmak gibi algılayıp bana yakıştırmaması

fenris said:

onu demedim beaa... yanlışa yormayın hemen. hoşlandığını belli eder en azından. git. adam gidip bi hayvanlık yapmayacak sonuçta di mi?

di mi lan?

"di"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...