Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ya benim bir sekreter kız var. 15gün oldu başlayalıda bugün acayip farklı geldi gözüme, çok mu yavşak bir adam olurum kendi sekreterime asılırsam ? edik: Ayşe özgüne yazan çocuklar gibi mesaj olmuşda neyse kafamda iyi yarın okur okur gülerim. Ama olay böyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hayir, aksine hayirli olur. Eller yicegine sen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Arada yaş farkıda yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi asilmak, yavsaklik class'ini extend ederek yaptigin bir sey zaten. O yuzden olay asilmak oldugunda yapilan sey her daim kotu. Ha hoslaniyorsan, ona gore tavir almak istiyorsan o daha masumane, guzel bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 olm götür işte ne duruyorusun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Telefonlari cevaplasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 valla hayatta herşey mübahmış ben onu gördüm. böyle ince düşünmekle olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Rynza said: Hayir, aksine hayirli olur. Eller yicegine sen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi burda kokoreççide çalısan kıza patronu sulanırken gördüm orasını burasını elliyordu kızda gencecik diyor yapmayın xx bey kız dur nolcak xx bey karınız görücek durun diyo bu hala elliyo orasını mıncıklıyor fln birdahda geçmedim o mekanın önünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yükselmesi için bişeylere katlanması lazım sekreterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 lan o kadar da değil. taciz et demedik adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 di said: Abi asilmak, yavsaklik class'ini extend ederek yaptigin bir sey zaten. O yuzden olay asilmak oldugunda yapilan sey her daim kotu. Ha hoslaniyorsan, ona gore tavir almak istiyorsan o daha masumane, guzel bir sey. Anlatmak istediğim oda kızın birde "yuh lan şerefsize bak nasılda asılıyor" tavırlarına girip götünü kaldırmak çok olası değil mi? Diğer geyik yapan arkadaşlarada selam ederim. 2DK durun lan bişey konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fenris said: valla hayatta herşey mübahmış ben onu gördüm. böyle ince düşünmekle olmuyor... evet bizler gerizekalıyız öküzüz aslında böle acımasız olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Tabi ben senden hoşlanıyorum dediğimde tavır alırsa kovmakta var ama vicdanım el vermez. Var mı öyle adamlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 kendine yakıştırıyosan yap, yakıştıramıyosan (ki yakıştırsan böyle bi topic açmazdın) yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bloodless said: fenris said: valla hayatta herşey mübahmış ben onu gördüm. böyle ince düşünmekle olmuyor... evet bizler gerizekalıyız öküzüz aslında böle acımasız olmak lazım fenris said: onu demedim beaa... yanlışa yormayın hemen. hoşlandığını belli eder en azından. git. adam gidip bi hayvanlık yapmayacak sonuçta di mi? di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mobbing girer şikayet ederse parayı götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 adı şehrazatsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 nomsaR said: kendine yakıştırıyosan yap, yakıştıramıyosan (ki yakıştırsan böyle bi topic açmazdın) yapma. Di'nin dediği gibi, hoşlanmak gayet masumane birşeyde benim tırstıgım nokta kızın bunu asılmak gibi algılayıp bana yakıştırmaması fenris said: onu demedim beaa... yanlışa yormayın hemen. hoşlandığını belli eder en azından. git. adam gidip bi hayvanlık yapmayacak sonuçta di mi? di mi lan? "di" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya evet aslında tehlikeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 BabacumMostors said: adı şehrazatsa.. 300k$ 'ım yok ki adı şehrazat olsun =) bide buraya ne çok mesaj atılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ana,bacı,kardeş gerisine .... demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yaş kaç ve işte pozisyonun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar