paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Selam, Haftasonu bazı yazılar okuyordum ki Audi'nin MPV üreteceğini okudum. Bu konuda her hangi bir görsel veya daha kesin bir kaynağa rastlayan oldu mu? Ben araştırdım azıcık ama pek birşey bulamadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ureteceklerse de iyi saklamislar, son 2.5-3 senelik feedlerimin icinde arattim, tek bir spekulatif haber dahi yok buna dair. ki bence marka imajina da aykiri, olsa olsa merc R classe tarzi bisey olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ahaha paranın hayalleri gerçek oluyor sdfdsf Audi A 4,5 Allroad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Selam, VW çatısı altında Touran var ama o da hafif ticari araç havasında. 1.6TDI ile daha alınabilir olduğu kesin ama dediğim gibi biraz daha kıvırtması lazım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 touran degilde , sharan cok basariliydi. 3-4 sene once kullanmistim, hayli rahatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 MPV ne yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 most playable value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Para Audi' yi bilemem ama Mini MPV yapacak gibi görünuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yapsınşölebişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Selam, A2'i çok beğeniyordum ben :( sınıfına göre fiyatı biraz yüksekti, o ayrı. Tekrardan yapsalar keşke =) Hanıma alırdık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hanım Mini Cooper istiyo belki niye Audiye zorluyosun :) Evet, markanın tarihine fiyasko olarak yazılacak kadar kötü bi araba değil bence de A2. Hatırlarım o dönemde A3'ten ucuz olacağı beklentisi vardı, tersi olunca fazla satmamıştı. Şimdi bile aynı arabayı piyasaya sürseler bence satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Çok kötü görünüyo A2 be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Selam, Hanım Micra'cı :) Ama mevcut mekyajlı/yeni kasanın öncesini seviyor. A2'nin komple alüminyum olması ve zamanında en uzun lazer alüminyum kaynağa sahip olması gibi bazı maliyet arttırıcı özellikleri vardı. 30bin küsürü TL istiyor 1.4TDI modelini satan Ankaralı vatandaş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Selam, Aklıma geldiği için belirtmek istedim: Audi'nin model benzerlikleri beni deli ediyor. Tamam bir far tipin var ama uzaktan kısa süreli bir bakışta A4 mi yoksa A6 mı diye düşünen biri A8 görünce yuh diyor. İç dizaynları da farklılık hissini pek veremiyor. Dışı şirin olan bu A2 modelinin içi bile -çabaya rağmen- sıkıcı gibi. Bu maliyet odaklı çözümleri biraz daha modele özgü yapmaları gerek artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 valla countryman varken a2 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 PARA: Eski Micra doğru bir tercij olur. Bu araday enisinde montaj hataları varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yenisinde kaliteyi düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar