arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ne dediler bilemiyorum da görüntü öyle yani. İlginç bir şekilde sırf ona abanıyorlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Çizgi kamerasındayken direk duyuldu ses. Ayıp yani bağıra bağıra faul yapalım diye girmeleri.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahah yılmaz vural :D süper ligde takım bulana kadar gbb de takılmaya gelmiş :D
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Valla gayet süper bence ehue hele Ömer Üründül'ün üstüne ilaç gibi safasf.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ve Erhan Güven oyunda. Şimdi belediye düşünsün..
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hilbert'e o faulu yapanın allah belasını versin, insan değil bu adam ya. Onu geçtim, herif sarı kart verdi adama, olacak iş değil, direkt kırmızılık pozisyondu.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kırmızı olmalıydı. Islıkları sonuna kadar hakediyorlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yalnız hilbert'e yapılan net kırmızı kart. top 3 m önde adam direk oyuncuya kayıyor. topla hiç bir alakası yok. ne güzel giden maçı baltalıyor antepli oyuncu. yedek kadro çıksalardı bunlarda :(
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 penaltı penaltı değilmiş yalnız. dışarda pozisyon. gs maçında oldu aynısı dışarda vermişti hakem.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hakem çok mal ya. Her dakika oyunu durduruyor, ota boka faul çalıyor, oyunu oynatmaya değil oynatmamaya çalışıyor sanki. Zaten takip ediyorum bunu, her zaman böyle. Görmüyorlar mı acaba, görüyorlarsa da uyarmıyorlar mı...
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Llama said: hakana top bile deymedi haNeyseki...
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 penaltı değil evet dışarıda. Ayrıca Ernst'in yorulduğunu gördüm ya bi yaşıma daha girdim. Son bi not olarak İsmail Köybaşı son bi kaç maçtır çok iyi. (tu)
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aktiftablet said: Son bi not olarak İsmail Köybaşı son bi kaç maçtır çok iyi. (tu)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 maşallah diyin agalar kurban vermeyelim onuda futbol tanrılarına
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yalnız Q7 hiçbişey yapamadı bu maç, sinir oldu. Neyseki kolay bi frikik kullandırdışar buna gol atıp sakinleşti.
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Antep'in kaleci baraj kurdurmayı bilmiyor, Q7 o yüzden atabildi golü.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 leadman sen kale arkası kamerasından bida izle golü, top barajı dolaşıpta giriyor naapsın kale dışınamı alsın bajarı :) 5 temiz. !next karabük
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sergen doğru söyle Sergen doğru söyle Duygulandın mı Duygulandın mı
Öne çıkan mesajlar