hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Myshkin said: şu hikaye de baya iyi gidiyor. hatun istanbula gidişini, oradaki değişimini falan anlatıyor. anlatımı baya baya güzel http://inci.sozlukspot.com/e/34300984/ ulan şunu okudum sardı gece gece sonu yavan bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bende 10 kişilik bir troll girişimi sezdim sanki,son sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok ağır fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tezek ben hatirladim seni. Ben o koprudeki kurt CD saticisiyim.Senin hayatini kurtarmisdim... Goruyorum buyuyup adam olmussun avustralyalara gitmissin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezek Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 work and travel aldin diyen adam nerenle okudun la yaziyi sen. cep telimi istemissin ozelden atarim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Adam legit, vouchluyorum. Sizin troll sense'iniz titreşse ne olacak, amatörler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dark_Soul said: bende 10 kişilik bir troll girişimi sezdim sanki,son sayfalarda toplu geliyolar bu sefer. bakalım neler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: "Lan **** eli yüzü düzgün adamsın buralarda, senin gibileri bozarlar Nomnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn ve smarthan; madem öyle söyleyin internet kafenin sahibi eski futbolcunun kim olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eski futbolcu falan değildi abi. iyi sıkmış orayı. ama baya zengindi yine. galiba yine futbolla ilgili bi şirketi vardı babasının.yanlış hatırlamıosam zeki de bi elemandı edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yok eski futbolcuydu, sonra amatör bebe takımlarına kocluk yapmaya falan başlamıştı. SArışın bir abimiz, tatlıcanaydı. Çoooook uzun zaman oldu hatırlamıyorum net. 15 yaşındayım diyorum lan, mubalaga yok. Blind guardian tshirtlerim var, o derece. Ferepe dendigi zaman erekte oluyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yanlış hatırladım galiba yada sen trolluyosun. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Troll mroll yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ben bitirmistim en son, subatta yeni part ekleyecem yazmisti. bi bakayim eklemis mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ahah adam ne kurmuş lan, yok kel cdci demişki zabıta urfalı ve bilmemkime 30 tl ayır. adam da 300 tl kazanıormus. birey basına 10 tl dusuyor. oldu 300 tl kazanıp 10 tl veriyorsun adamlar yakanı bırakıyor. panpa gececen bu kafam ıyıdı alkollüydüm ayaklarını, bi yere kadar iyi kurmussun ama yetememissin. inci viralinden kitapta anca bu kadar olur lol he ayrıca ben şu kısmıda kaldır, sürekli diyorsun ki işte hiç kimse yardımcı olmadı - lol bunu en son söylicek adam sen olmalısın. yok polis yardımcı olmuş, yok gümüşçü, yok internet cafeci, sonra au göçmen bürosunda ki eleman, tony, au pasapport kontrolünde tek kelime konuşamadığın polis. çekirge bile senin kadar sıçrayamıyor resmen. kurgununda sıkışında bi adabı var, biraz düzelt buraları ozaman belki gerçekten hitap ettiğin liseliler inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ha ayrıca anne kavramının ne kadar kutsal olduğundan dem vurup 2 cümle sonra o kavrama sövmek xanax değil apayrı bir kafa olsa gerek. ha tabi sanada hak vermek lazım kitabın hedef kitlesi inci ve liseliler olunca, nabza göre şerbet panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 butthurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 üstat çok sinirlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hikaye gerçekten çok tıfıl ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 alinmayin hemen üzerinize liseliler, sizi seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar