Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günde 2 litre şarap içiyorum

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Yok eski futbolcuydu, sonra amatör bebe takımlarına kocluk yapmaya falan başlamıştı. SArışın bir abimiz, tatlıcanaydı.

Çoooook uzun zaman oldu hatırlamıyorum net. 15 yaşındayım diyorum lan, mubalaga yok.

Blind guardian tshirtlerim var, o derece. Ferepe dendigi zaman erekte oluyorum böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ahah adam ne kurmuş lan, yok kel cdci demişki zabıta urfalı ve bilmemkime 30 tl ayır. adam da 300 tl kazanıormus. birey basına 10 tl dusuyor. oldu 300 tl kazanıp 10 tl veriyorsun adamlar yakanı bırakıyor.

panpa gececen bu kafam ıyıdı alkollüydüm ayaklarını, bi yere kadar iyi kurmussun ama yetememissin. inci viralinden kitapta anca bu kadar olur lol

he ayrıca ben şu kısmıda kaldır, sürekli diyorsun ki işte hiç kimse yardımcı olmadı - lol bunu en son söylicek adam sen olmalısın.

yok polis yardımcı olmuş, yok gümüşçü, yok internet cafeci, sonra au göçmen bürosunda ki eleman, tony, au pasapport kontrolünde tek kelime konuşamadığın polis. çekirge bile senin kadar sıçrayamıyor resmen.

kurgununda sıkışında bi adabı var, biraz düzelt buraları ozaman belki gerçekten hitap ettiğin liseliler inanır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...