Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 bu bolum gercekten iyiydi eski havasini verdi 3 sezon sonra olsa bile turkleri ve shitskinleri senaryo ekibinden attilar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 fiona karakteri yok olursa dizi çok boş olmaz mı ya Ian bile aranıyorken fiona boşluğu nasıl dolucak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 son sezonu ikiye mi böldüler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Shameless'ta bu kadar duygulanacağımı hiç düşünmezdim. 2 karakterin birden gitmesi kötü oldu. Ama gidişine tepkiler de bir o kadar gerçekçiydi. Artık daha çok Lip üzerinden ilerler dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 fiyona yalnız deyildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 An itibariyle final yapmış dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Son sezona biraz baktımda, frankin agzina vermisler korona asagi korona yukari, dedim yeter. Cooook yokluga dusersem belki bakarim. Ama nerde o eski tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 son sezon zorlamaydı zaten, dizinin de bitmesi gerekiyordu ama biterken de üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar